Gość: Gosia IP: *.chello.pl 24.10.04, 19:10 Kupię w przyszłym roku (II-III kwartał) 2 pokojowe mieszkanko ok 48 - 50 m2 na Ursynowie nowe lub używane, zadbane, widne, z balkonem i niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IAN Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 25.10.04, 12:08 gosia, ja też. ostatnio zainteresowałem się ofertą www.dom2000.waw.pl ładne miejsce i ładne mieszkania. niestety na stronie internetowej nie ma planów mieszkań w budynku II. żeby zorientować się w ofercie trzeba - puki co - pofatygować się do nich osobiście. ps: nie wiem tylko jak sprawdzić wiarygodność tej spółdzielni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 27.10.04, 19:30 Hej:) niestety ja też za bardzo się na tym jeszcze nie znam... też interesuje mnie ta oferta Kolonii 2000; zastanawiam się tylko czy bank da mi kredyt na mieszkanie lokatorskie? poza tym jest wiele nowych inwestycji na Ursynowie, więc będzie w czym wybierać- mam tylko nadzieje że do przyszłego roku zostaną jeszcze jakieś przyzwoite mieszkanka. Wiesz może czy wszędzie obowiązuje zakup parkingów podziemnych? znasz jakieś inwestycje gdzie nie trzeba? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 21:31 W niektórych inwestycjach nie trzeba kupować podziemnnego parkingu (www.simur.com.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
mgrusia_77 Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE 27.10.04, 21:39 hej Moj brat kupuje mieszkanie na Kabatach. Za 31m2 placi 109 tys + garaz za 40 tys. (obowiazkowo!). Razem bagatela 150 tys. za taka klitke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 27.10.04, 21:48 40 tys za parking!? to już naprawde lekka przesada... to prawie wartość połowy mieszkania... dlatego nie chce parkingu (no chyba że nie będzie żadnej opcji bez- ale będe szukać aż do skutku albo wkońcu zrezygnuje z Ursynowa), za te 30 - 40 tys zl można mieć mieszkanie o 1 pokój większe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IAN Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 28.10.04, 15:53 na ursynowie wcale nie ma takiego dużego wyboru mieszkań jak się wydaje! wszystkie inwestycje są juz dawno rozpoczęte (to oznacza, że zostało bardzo niewiele mieszkań do wyboru) a nowych jak na lekarstwo. właściwie to poza ogrodami kabackimi (sprzedaż mieszkań od wczoraj; niestety ceny około 5 tys. za metr) to nic mi aktualnie nie przychodzi do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 28.10.04, 17:32 to troche drogo... ale jak możesz to podaj mi ich stronę to sobie chociaż pooglądam te mieszkanka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: 81.210.49.* 28.10.04, 16:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=13237588 Nie rozumiem dlaczego nie czytacie historii forum!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 28.10.04, 17:27 Dzięki Aniu że mnie oświeciłaś! po tym co przeczytałam w historii forum to już napewno będe się trzymać daleko od tej spółdzielni no i chyba poswięce troche więcej czasu na czytanie wątków... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IAN Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 28.10.04, 17:37 jeśli chodzi o ogrody kabackie, to oni nie mają stronki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 28.10.04, 17:48 to szkoda. jak byś jednak znalazł jakieś fajne inwestycje do oddania na przyszły rok lub początek 2006 to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONA Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:07 Na Jastrzębowskiego www.simur.com.pl, są jeszcze chyba 3 mieszkania 2 pokojowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IAN Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 29.10.04, 11:14 MONA: jedno z tych wolnych dwupokojowych mieszkań juz wczoraj sobie zarezerwowałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE 29.10.04, 11:34 I dobrze zrobiłeś :-))) Bardzo porządna spółdzielnia. Mieszkam w mieszkaniu oddanym przez nich już trzy lata - nie mam żadnych zastrzeżeń. Niski czynsz, czystośc na klatkach i podwórku, brak usterek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IAN Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 29.10.04, 12:17 hej oko, jesteś z nugatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.regionline.fi 29.10.04, 10:19 jest jeszcze kilka wolnych w Ostoja II od Alanexu. Gotowe beda w grudniu. Dobra firma i garazu kupowac nie trzeba. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: 194.181.197.* 29.10.04, 12:46 Rozważ propozycję SM DOMINO, mieszkania są bardzo ładne rozkładowo, w miarę tanie, na temat garażu można negocjować i powinny być na początku 2005 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IAN Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 29.10.04, 12:49 a czytaliście wątek o SM DOMINO..... Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Do IAN 30.10.04, 00:35 Nie jestem z Nugatu, tylko ze starszej inwestycji przy KENie. Niedaleko metra Ursynów. Moi znajomi kupili mieszkanie w Nugacie II i jak na razie takze nie narzekają. Pozdrawiam i życzę powodzenia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania- do Gosi Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: 81.210.49.* 29.10.04, 12:49 Gosiu naprawde warto poczytać na forum. Jeszcze raz radzę Ci trzymać się z daleka od spółdzielni DOM 2000. jeśli mogę Ci polecić, to pomyśl o rynku wtórnym. Ja w tym roku kupiłam 5-letnie mieszkanie na Ursynowie, bezpośrednio. Przesyłam Ci link: nieruchomosci.onet.pl/pl/nieruchomosci/rw-form.asp?categoryid=191&operacja=sprzeda%BF&Region=23&miasto=Warszawa Trafiają się czasem bardzo interesujące oferty, ja właśnie w taki sposób kupiłam swoje mieszkanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronka burak Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.regionline.fi 01.11.04, 12:31 A ile dajesz za Ostoja II 40 m bez garazu nowiutenkie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 03.11.04, 22:21 niestety 40 m to dla mnie troche za mało:( potrzebuje conajmniej 48 - 50 m2. Ale z ciekawości zapytam - na ile je cenisz?? i w którym miejscu dokładnie się znajduje?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronka burak Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.regionline.fi 09.11.04, 14:22 Zrobilam podpuche - nie sprzedam. Ale interesujace wlasnie ciebie oferty zobzcz na www. Alanex bau. Lokalizacja KEN rog Wawozowej. 20 m od stacji metra. Osiedle nazywa sie Ostoja II. Zobaczyc zawsze mozesz bo to nic nie kosztuje.Moze bedziemy sasiadami. Pozdrowienia BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 09.11.04, 21:54 dzięki za stronke:) napewno ją sprawdze. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 09.11.04, 21:58 czy możesz podać dokładniej tą stronkę bo w tą co podałaś nie mogę wejść... Odpowiedz Link Zgłoś