Dodaj do ulubionych

KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE

IP: *.chello.pl 24.10.04, 19:10
Kupię w przyszłym roku (II-III kwartał) 2 pokojowe mieszkanko ok 48 - 50 m2
na Ursynowie nowe lub używane, zadbane, widne, z balkonem i niedrogie.
Obserwuj wątek
    • Gość: IAN Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 25.10.04, 12:08
      gosia, ja też.
      ostatnio zainteresowałem się ofertą www.dom2000.waw.pl
      ładne miejsce i ładne mieszkania. niestety na stronie internetowej nie ma
      planów mieszkań w budynku II. żeby zorientować się w ofercie trzeba - puki co -
      pofatygować się do nich osobiście.
      ps: nie wiem tylko jak sprawdzić wiarygodność tej spółdzielni.
      • Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 27.10.04, 19:30
        Hej:)
        niestety ja też za bardzo się na tym jeszcze nie znam...
        też interesuje mnie ta oferta Kolonii 2000; zastanawiam się tylko czy bank da
        mi kredyt na mieszkanie lokatorskie? poza tym jest wiele nowych inwestycji na
        Ursynowie, więc będzie w czym wybierać- mam tylko nadzieje że do przyszłego
        roku zostaną jeszcze jakieś przyzwoite mieszkanka.
        Wiesz może czy wszędzie obowiązuje zakup parkingów podziemnych? znasz jakieś
        inwestycje gdzie nie trzeba? pozdrawiam
        • Gość: punia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 21:31
          W niektórych inwestycjach nie trzeba kupować podziemnnego parkingu
          (www.simur.com.pl)
          • mgrusia_77 Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE 27.10.04, 21:39
            hej
            Moj brat kupuje mieszkanie na Kabatach. Za 31m2 placi 109 tys + garaz za 40
            tys. (obowiazkowo!). Razem bagatela 150 tys. za taka klitke...
            • Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 27.10.04, 21:48
              40 tys za parking!? to już naprawde lekka przesada... to prawie wartość połowy
              mieszkania... dlatego nie chce parkingu (no chyba że nie będzie żadnej opcji
              bez- ale będe szukać aż do skutku albo wkońcu zrezygnuje z Ursynowa), za te 30 -
              40 tys zl można mieć mieszkanie o 1 pokój większe...
              • Gość: IAN Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 28.10.04, 15:53
                na ursynowie wcale nie ma takiego dużego wyboru mieszkań jak się wydaje!
                wszystkie inwestycje są juz dawno rozpoczęte (to oznacza, że zostało bardzo
                niewiele mieszkań do wyboru) a nowych jak na lekarstwo. właściwie to poza
                ogrodami kabackimi (sprzedaż mieszkań od wczoraj; niestety ceny około 5 tys. za
                metr) to nic mi aktualnie nie przychodzi do głowy...
                • Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 28.10.04, 17:32
                  to troche drogo... ale jak możesz to podaj mi ich stronę to sobie chociaż
                  pooglądam te mieszkanka...
      • Gość: Ania Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: 81.210.49.* 28.10.04, 16:21
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=13237588
        Nie rozumiem dlaczego nie czytacie historii forum!!
        • Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 28.10.04, 17:27
          Dzięki Aniu że mnie oświeciłaś! po tym co przeczytałam w historii forum to już
          napewno będe się trzymać daleko od tej spółdzielni no i chyba poswięce troche
          więcej czasu na czytanie wątków... pozdrawiam
          • Gość: IAN Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 28.10.04, 17:37
            jeśli chodzi o ogrody kabackie, to oni nie mają stronki!
            • Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 28.10.04, 17:48
              to szkoda. jak byś jednak znalazł jakieś fajne inwestycje do oddania na
              przyszły rok lub początek 2006 to daj znać
              • Gość: MONA Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:07
                Na Jastrzębowskiego www.simur.com.pl, są jeszcze chyba 3 mieszkania 2 pokojowe.
                • Gość: IAN Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 29.10.04, 11:14
                  MONA: jedno z tych wolnych dwupokojowych mieszkań juz wczoraj sobie
                  zarezerwowałem :-)

• lewe_oko Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE 29.10.04, 11:34
                    I dobrze zrobiłeś :-))) Bardzo porządna spółdzielnia. Mieszkam w mieszkaniu
                    oddanym przez nich już trzy lata - nie mam żadnych zastrzeżeń. Niski czynsz,
                    czystośc na klatkach i podwórku, brak usterek.
                    • Gość: IAN Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 29.10.04, 12:17
                      hej oko, jesteś z nugatu?
              • Gość: lolek Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.regionline.fi 29.10.04, 10:19
                jest jeszcze kilka wolnych w Ostoja II od Alanexu. Gotowe beda w grudniu. Dobra
                firma i garazu kupowac nie trzeba. Polecam
                • Gość: ew Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: 194.181.197.* 29.10.04, 12:46
                  Rozważ propozycję SM DOMINO, mieszkania są bardzo ładne rozkładowo, w miarę
                  tanie, na temat garażu można negocjować i powinny być na początku 2005 roku.
                  • Gość: IAN Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 29.10.04, 12:49
                    a czytaliście wątek o SM DOMINO.....
                    • lewe_oko Do IAN 30.10.04, 00:35
                      Nie jestem z Nugatu, tylko ze starszej inwestycji przy KENie. Niedaleko metra
                      Ursynów. Moi znajomi kupili mieszkanie w Nugacie II i jak na razie takze nie
                      narzekają. Pozdrawiam i życzę powodzenia :-)))
          • Gość: Ania- do Gosi Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: 81.210.49.* 29.10.04, 12:49
            Gosiu naprawde warto poczytać na forum. Jeszcze raz radzę Ci trzymać się z
            daleka od spółdzielni DOM 2000. jeśli mogę Ci polecić, to pomyśl o rynku
            wtórnym. Ja w tym roku kupiłam 5-letnie mieszkanie na Ursynowie, bezpośrednio.
            Przesyłam Ci link:
            nieruchomosci.onet.pl/pl/nieruchomosci/rw-form.asp?categoryid=191&operacja=sprzeda%BF&Region=23&miasto=Warszawa
            Trafiają się czasem bardzo interesujące oferty, ja właśnie w taki sposób
            kupiłam swoje mieszkanko
    • Gość: bronka burak Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.regionline.fi 01.11.04, 12:31
      A ile dajesz za Ostoja II 40 m bez garazu nowiutenkie ?
      • Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 03.11.04, 22:21
        niestety 40 m to dla mnie troche za mało:( potrzebuje conajmniej 48 - 50 m2.
        Ale z ciekawości zapytam - na ile je cenisz?? i w którym miejscu dokładnie się
        znajduje?? pozdrawiam
        • Gość: kasia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 07.11.04, 18:55
        • Gość: bronka burak Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.regionline.fi 09.11.04, 14:22
          Zrobilam podpuche - nie sprzedam. Ale interesujace wlasnie ciebie oferty
          zobzcz na www. Alanex bau. Lokalizacja KEN rog Wawozowej. 20 m od stacji metra.
          Osiedle nazywa sie Ostoja II. Zobaczyc zawsze mozesz bo to nic nie
          kosztuje.Moze bedziemy sasiadami. Pozdrowienia BB.
          • Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 09.11.04, 21:54
            dzięki za stronke:) napewno ją sprawdze. Pozdrawiam!
          • Gość: Gosia Re: KUPIĘ MIESZKANIE NA URSYNOWIE IP: *.chello.pl 09.11.04, 21:58
            czy możesz podać dokładniej tą stronkę bo w tą co podałaś nie mogę wejść...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka