Dodaj do ulubionych

INDRA OGRODOWA - błagam o radę !!

IP: *.waw.cdp.pl 10.05.02, 09:13
Szukam mieszkańców któregoś z osiedli Indry! Jak się mieszka? Na co uważać przy
podpisywaniu umowy, jak się sprawuje technologia kanadyjska etc. BŁAGAm o
odpowiedź

D.
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkam Re: INDRA OGRODOWA - błagam o radę !! IP: *.man.polbox.pl 16.05.02, 14:45
      Mieszkam w Indra 1 od dwóch lat. Z umową musisz iść do prawnika. Sam widok
      osiedla mówi sam za siebie. Kanadyjczycy traktują polaków jak pigmejów którzy
      nie widzieli cywilizacji. Coraz więcej mieszkańców będzie szło do sądu o
      wyegzekwowanie najprostszych rzeczy. Indra nie wywiązuje się z podstawowych
      obowiązków infrastrukturalnych. Nie chcą rozmawiać z mieszkańcami, którzy już
      kilkakrotnie chcieli przejąć zarząd nad osiedlem. Starczy?
      • Gość: domino Re: INDRA OGRODOWA - błagam o radę !! IP: 213.134.149.* 27.05.02, 15:15
        Niby z jakimi sprawami do sądą idą ci sąsiedzi?? Umowę oczywiście dałam
        prawnikowi, ale nie łapał się za głowę. Kilka rzeczy zmienił,ale były to detale.
        O co ci chodzi z wyglądem osiedla? Oczywiście kwestia gustu, ale skoro ci się
        nie podoba, to po co tam kupowałeś mieszkanie?
        • Gość: mieszkam Re: INDRA OGRODOWA - błagam o radę !! IP: *.man.polbox.pl 29.05.02, 14:48
          Kupowałem tam mieszkanie kiedy jeszcze trwała budowa, ok. 2,5 roku temu.
          Obecnie nadal trwa budowa. Jeśli twoje wymagania są tak niskie że obecny stan
          osiedla ciebie zadawala, to KUPUJ NATYCHMIAST! Nie oglądaj sie na obietnice
          Indry, nawet te zawarte w umowie. Dla porównania przejdź sie po osiedlu Willa
          Nova za miedzą i zobacz jak można dbać o osiedle ZA TE SAME PIENIĄDZE co żąda
          Indra.
          • Gość: domino Re: INDRA OGRODOWA - błagam o radę !! IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 15:41
            Co ty opowiadasz!! Gdzie niby trwa ta budowa?? Skoro mieszkasz na Indrze I lub
            II to przecież budowa dawno się już zakonczyła. Skoro jest tak beznadziejnie
            to czemu jeszcze nie sprzedałeś tego mieszkania? Moim zdaniem piszesz głupoty
            dla zgrywu.
            • Gość: mieszkam Re: INDRA OGRODOWA - błagam o radę !! IP: *.man.polbox.pl 04.06.02, 11:03
              1. Budowa prawnie trwa.
              2.Nie sprzedałem bo mam kredyt pod hipoteke etc. i nie jest to takie szybkie i
              łatwe.
              3. Odczep się od tego forum bo twoje wypowiedzi nie tylko na ten temat wskazują
              na to, że jesteś debilem z Indry.
              • Gość: domino Re: INDRA OGRODOWA - błagam o radę !! IP: 213.134.149.* 04.06.02, 11:49
                Jasne, oczywiście.
                Koniec tematu.

Bardzo dziękuję za twoje uwagi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka