Gość: domino IP: *.waw.cdp.pl 10.05.02, 09:13 Szukam mieszkańców któregoś z osiedli Indry! Jak się mieszka? Na co uważać przy podpisywaniu umowy, jak się sprawuje technologia kanadyjska etc. BŁAGAm o odpowiedź D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkam Re: INDRA OGRODOWA - błagam o radę !! IP: *.man.polbox.pl 16.05.02, 14:45 Mieszkam w Indra 1 od dwóch lat. Z umową musisz iść do prawnika. Sam widok osiedla mówi sam za siebie. Kanadyjczycy traktują polaków jak pigmejów którzy nie widzieli cywilizacji. Coraz więcej mieszkańców będzie szło do sądu o wyegzekwowanie najprostszych rzeczy. Indra nie wywiązuje się z podstawowych obowiązków infrastrukturalnych. Nie chcą rozmawiać z mieszkańcami, którzy już kilkakrotnie chcieli przejąć zarząd nad osiedlem. Starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: INDRA OGRODOWA - błagam o radę !! IP: 213.134.149.* 27.05.02, 15:15 Niby z jakimi sprawami do sądą idą ci sąsiedzi?? Umowę oczywiście dałam prawnikowi, ale nie łapał się za głowę. Kilka rzeczy zmienił,ale były to detale. O co ci chodzi z wyglądem osiedla? Oczywiście kwestia gustu, ale skoro ci się nie podoba, to po co tam kupowałeś mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkam Re: INDRA OGRODOWA - błagam o radę !! IP: *.man.polbox.pl 29.05.02, 14:48 Kupowałem tam mieszkanie kiedy jeszcze trwała budowa, ok. 2,5 roku temu. Obecnie nadal trwa budowa. Jeśli twoje wymagania są tak niskie że obecny stan osiedla ciebie zadawala, to KUPUJ NATYCHMIAST! Nie oglądaj sie na obietnice Indry, nawet te zawarte w umowie. Dla porównania przejdź sie po osiedlu Willa Nova za miedzą i zobacz jak można dbać o osiedle ZA TE SAME PIENIĄDZE co żąda Indra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: INDRA OGRODOWA - błagam o radę !! IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 15:41 Co ty opowiadasz!! Gdzie niby trwa ta budowa?? Skoro mieszkasz na Indrze I lub II to przecież budowa dawno się już zakonczyła. Skoro jest tak beznadziejnie to czemu jeszcze nie sprzedałeś tego mieszkania? Moim zdaniem piszesz głupoty dla zgrywu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkam Re: INDRA OGRODOWA - błagam o radę !! IP: *.man.polbox.pl 04.06.02, 11:03 1. Budowa prawnie trwa. 2.Nie sprzedałem bo mam kredyt pod hipoteke etc. i nie jest to takie szybkie i łatwe. 3. Odczep się od tego forum bo twoje wypowiedzi nie tylko na ten temat wskazują na to, że jesteś debilem z Indry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: INDRA OGRODOWA - błagam o radę !! IP: 213.134.149.* 04.06.02, 11:49 Jasne, oczywiście. Koniec tematu. Bardzo dziękuję za twoje uwagi Odpowiedz Link Zgłoś