Dodaj do ulubionych

SZUKAM MIESZKANCOW KANDRO-2 W PIASECZNIE

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.04, 15:52
Mam zamiar kupic mieszkanie w Kandro-2 w Piasecznie na Osiedlu Zapiecek.
Proszę o wypowiadanie sie tych, ktorzy kupili juz mieszkania u tego
wykonawcy. Interesuja mnie zwlaszcza negatywne opinie!!! Wielkie dzieki:-)
Obserwuj wątek
    • 3fx Re: SZUKAM MIESZKANCOW KANDRO-2 W PIASECZNIE 10.12.04, 09:51
      Czesc. Ja kupilem mieszkanie w BW 30. Jak na razie jestem bardzo, bardzo
      zadowolony ze wspolpracy z Kandro-2. Jak dla mnie jest super. Nie moge
      powiedziec nic zlego na temat tej firmy. Poszukaj jeszcze w archiwum tego
      forum, ale tam tez sa same pozytywne opinie. Zapraszam na forum osiedla:
      3fx.pl/forum/ Pozdrawiam.
      • Gość: ewa Re: SZUKAM MIESZKANCOW KANDRO-2 W PIASECZNIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.04, 13:04
        Czesc, juz jestesmy z mezem zalogowani na Twoim forum. Szkoda tylko, ze tak
        malo ludzi sie zglasza. Jak na razie jestesmy we trojke:-). Na budowie bedziemy
        w sobote. Zrobie jakies zdejcia moze. Mowia, ze w styczniu juz beda dwa pietra.
        Ja na razie jestem na etapie przestawiania scian (do konca stycznia trza im
        projekt zmian dac). Moze tez masz z tym problem? Zastanawiam sie nad wynajeciam
        architekta, ale ceny mnie troche odstraszaja. My bedziemy mieli mieszkanie w
        srodkowej klatce a Ty?:-)
        Znalazlam jedna negatywna opinie, ze niby jakis grzyb jest. Troche sie
        zdenerwowalam, ale ludzie czasem glupoty pisza...
        pozdr
        • Gość: ewa Re: SZUKAM MIESZKANCOW KANDRO-2 W PIASECZNIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.04, 13:22
          No juz wiem, ze jestesmy sasiadami z tej samej klatki. My na parterze mamy 3
          pokoje. Od lewej strony jak sie wchodzi do klatki. Z prawej byla tzw. dyletacja
          czy cos takiego...Polaczone dwie sciany. Teraz mieszkany przy takim czyms i
          trza bylo reklamowac, bo zimna sciana byla troszke. No i na wszelki wzielismy z
          lewej.Fajnie sie sklada, bo pewnie bedziesz mial sobie o czym porozmawiac z
          moim mezem (ten sam zawod). Ja to jestem troche zielona (w koncu od czego mam
          meza:-). Jutro napiszemy cos o budowie na forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka