Dodaj do ulubionych

AARDOM SPOTKANIE IV ETAP

IP: *.crt.tpsa.pl 22.05.02, 15:23
Byłem na budowie po informacji o spotkaniu. Oprócz niewielkiego grona przyszłych
(?) mieszkańców nie było nikogo więcej, a Kierownik budowy nie był osiągalny
pod "komórką". Jeżeli ktokolwiek z Państwa był na spodkaniu proszę o
informację. Nawet pracowników Ardom-u ...
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych,
Stan
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: AARDOM SPOTKANIE IV ETAP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 19:01
      czesc !
      Ja też byłem ok godziny 14.15 i widziałem małą grupkę ludzi z kierownikiem -
      tak że chyba spotkanie w jakiejś części doszło do skutku. Ponieważ odebrałem
      już mieszkanie, i wydaje mi się że znam sytuacje, nie byłem zainteresowany. Czy
      możesz napisać jakie masz problemy z AArdomem ?
      pozdrawiam
      pawel
    • iwyg Re: AARDOM SPOTKANIE IV ETAP 23.05.02, 08:19
      Rowniez bylem na budowie ok 14. Przemila pani w sekretariacie powiadomila mnie,
      że jest to prywatne spotkanie, wiec nie niepokoilem...
      Budowa jak stala tak stoi...
      Z checia poznam efekty spotkania.
      • Gość: Dorota Re: AARDOM SPOTKANIE IV ETAP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 11:48
        Nie było to żadne prywatne spotkanie. Było nas rzeczywiście kilka osób i to
        pewnie nas widziano z kierownikiem budowy. Szkoda, że nikt wcześniej nie
        odezwał się, że będzie, bo moglibyśmy się umówić, że poczekamy. O wynikach tego
        spotkania pisałam wcześniej. Poza informacją od Pani Prezes, że mieszkania będą
        oddawane pod koniec lipca (oby) poznaliśmy nowego kierownika budowy i głównie
        omawialiśmy z nim sprawy dotyczące naszych mieszkań. Mam natomiast pytanie do
        osoby która już mieszka. Czy masz prąd (licznik) i jak poszedł Ci odbiór
        mieszkania jeśli już je odebrałeś. Pozdrawiam wszystkich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka