agulka2525 27.01.05, 18:29 Co sądzicie o tych inwestycjach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GoscPortalu1 Re: Osiedle Rybaki, Rybaki II, Wisła II IP: *.p8.col.ru 28.01.05, 22:19 Mnie sie podoba, z zewnatrz oddzielne domy i osiedle jako calosc, ale przede wszystkim rozklad wewnetrzny. Ja kupilem 1/2 blizniaka na Rybakach II. Odpowiedz Link Zgłoś
agulka2525 Osiedle Rybaki, Rybaki II, Wisła II 29.01.05, 23:25 Proszę napisz jakie tak naprawdę będą koszty końcowe i jak sobie zaaranżowałeś wnętrze, cały czas z mężem rozważamy możliwość zakupu domu lub bliźniaka na tym osiedlu. W bliźniakach przeraża mnie zbyt duża ilość kondygnacji, co o tym sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Osiedle Rybaki, Rybaki II, Wisła II IP: *.arcor-ip.net 30.01.05, 20:25 A mnie trochę odstraszają...podejrzanie niskie ceny, które zaczynają sie już od trzystu kilkunastutysięcy, podczas gdy konkurencja najczęściej od 400 tys. Chyba że jest to rzeczywiście totalny stan surowy - bez ścianek działowych, tynków wewnętrznych, jakichkolwiek instalacji. Tak też można. Najlepiej jakby odezwał sie jakiś mieszkaniec tych osiedli. Interesują mnie też, jak wszędzie późniejsze koszty utrzymania, a zwłaszcza kwestia ogrzewania. Pozdróvka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoscPortalu123 Re: Osiedle Rybaki, Rybaki II, Wisła II IP: *.p8.col.ru 30.01.05, 20:50 Nasz blizniak jest jeszcze w budowie, trudno wiec powiedziec jakie beda koszty. Na razie zbieramy pomysly, wynikajace z nich liczby i sumujemy. Czekam tez na oferty od firm, ktorym chce zlecic wykonczenie. Wiecej bede mogl powiedziec za 1-2 mies. Aranzacje wnetrz zlecilem architektowi, ale dopiero przekazalem im nasze preferencje i czekam na wstepny projekt. Dom jest bez piwnic i z jednym pietrem. Na dole bedzie salon za jadalnia, otwarta kuchnia i WC, a na gorze czesc "prywatna": 3 sypialnie, dwie lazienki garderoba i kotlownia. Biegania nie bedzie zbyt duzo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Osiedle Rybaki, Rybaki II, Wisła II IP: *.arcor-ip.net 30.01.05, 21:36 Napisz, w jakim osiedlu ten segment i w jakim stanie oddaje Ci go firma, tzn. czy totalnie surowy, czy coś (instalacje, karolyfery. parapety itd.) jest w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOscPortalu123 Re: Osiedle Rybaki, Rybaki II, Wisła II IP: 195.210.131.* 31.01.05, 09:15 Rybaki 2. Z zewn. wykonczony 100%, wewn. "totalnie surowy". Dla mnie jest to o tyle lepsze, ze planuje elektryke z elementami EIB, ogrzewanie podlogowe w czesci domy, LAN, itd, i chcialbym miec wykonawstwo pod kontrola. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś