Dodaj do ulubionych

Osiedle Rybaki, Rybaki II, Wisła II

27.01.05, 18:29
Co sądzicie o tych inwestycjach?
Obserwuj wątek
    • Gość: GoscPortalu1 Re: Osiedle Rybaki, Rybaki II, Wisła II IP: *.p8.col.ru 28.01.05, 22:19
      Mnie sie podoba, z zewnatrz oddzielne domy i osiedle jako calosc, ale przede
      wszystkim rozklad wewnetrzny. Ja kupilem 1/2 blizniaka na Rybakach II.
      • agulka2525 Osiedle Rybaki, Rybaki II, Wisła II 29.01.05, 23:25
        Proszę napisz jakie tak naprawdę będą koszty końcowe i jak sobie zaaranżowałeś
        wnętrze, cały czas z mężem rozważamy możliwość zakupu domu lub bliźniaka na tym
        osiedlu. W bliźniakach przeraża mnie zbyt duża ilość kondygnacji, co o tym
        sądzisz?
        • Gość: Marcin Re: Osiedle Rybaki, Rybaki II, Wisła II IP: *.arcor-ip.net 30.01.05, 20:25
          A mnie trochę odstraszają...podejrzanie niskie ceny, które zaczynają sie już od
          trzystu kilkunastutysięcy, podczas gdy konkurencja najczęściej od 400 tys.
          Chyba że jest to rzeczywiście totalny stan surowy - bez ścianek działowych,
          tynków wewnętrznych, jakichkolwiek instalacji. Tak też można. Najlepiej jakby
          odezwał sie jakiś mieszkaniec tych osiedli. Interesują mnie też, jak wszędzie
          późniejsze koszty utrzymania, a zwłaszcza kwestia ogrzewania.
          Pozdróvka!
        • Gość: GoscPortalu123 Re: Osiedle Rybaki, Rybaki II, Wisła II IP: *.p8.col.ru 30.01.05, 20:50
          Nasz blizniak jest jeszcze w budowie, trudno wiec powiedziec jakie beda koszty.
          Na razie zbieramy pomysly, wynikajace z nich liczby i sumujemy. Czekam tez na
          oferty od firm, ktorym chce zlecic wykonczenie. Wiecej bede mogl powiedziec za
          1-2 mies. Aranzacje wnetrz zlecilem architektowi, ale dopiero przekazalem im
          nasze preferencje i czekam na wstepny projekt.
          Dom jest bez piwnic i z jednym pietrem. Na dole bedzie salon za jadalnia,
          otwarta kuchnia i WC, a na gorze czesc "prywatna": 3 sypialnie, dwie lazienki
          garderoba i kotlownia. Biegania nie bedzie zbyt duzo.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Marcin Re: Osiedle Rybaki, Rybaki II, Wisła II IP: *.arcor-ip.net 30.01.05, 21:36
            Napisz, w jakim osiedlu ten segment i w jakim stanie oddaje Ci go firma, tzn.
            czy totalnie surowy, czy coś (instalacje, karolyfery. parapety itd.) jest w
            cenie.
            • Gość: GOscPortalu123 Re: Osiedle Rybaki, Rybaki II, Wisła II IP: 195.210.131.* 31.01.05, 09:15
              Rybaki 2. Z zewn. wykonczony 100%, wewn. "totalnie surowy". Dla mnie jest to o
              tyle lepsze, ze planuje elektryke z elementami EIB, ogrzewanie podlogowe w
              czesci domy, LAN, itd, i chcialbym miec wykonawstwo pod kontrola.

Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka