Dodaj do ulubionych

84 metry na Starym Mokotowie

10.02.05, 18:35
Sprzedam mieszkanie spółdzielcze. Szczegóły www.republika.pl/broda02/
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: 84 metry na Starym Mokotowie IP: *.acn.waw.pl 15.02.05, 23:24
      świetnie, 3 piętro na piechotę, bez garażu i parkingu (w okolicy też parkingów
      brak, znam teren), do remontu i taka cena za metr, żarty!!
      • krzyk007 Re: 84 metry na Starym Mokotowie 16.02.05, 09:21
        Gość portalu: jola napisał(a):

> świetnie, 3 piętro na piechotę, bez garażu i parkingu (w okolicy też
        parkingów
        > brak, znam teren), do remontu i taka cena za metr, żarty!!

Dodaj do tego czynsz, który trzeba płacić za taki metraż w spółdzielni.

Ale z drugiej strony stary Mokotów coś w sobie ma ...

Pzdr
        Krzych
        • Gość: ewa Re: 84 metry na Starym Mokotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:33
          6000 za m2 za mieszkanie do remontu!!! Obawiam sie ze bedzie ci baaaardzo
          ciezko sprzedac nawet na Starym Mokotowie mozna w apratementowcu wytragowac
          lepsza cene
          • uli13 Re: 84 metry na Starym Mokotowie 16.02.05, 09:41
            Troche sporo jak na mieszkanie w bloku, ja mieszkam w domku 3 rodzinnym,
            powierzchnia 125 m + ogrodek.Wokol same domki jest cisza i spokoj a i tak sa
            problem by za 500 000 PLN sprzedac...
            Zycze powodzenia.
          • Gość: papagaj Re: 84 metry na Starym Mokotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 00:10
            Nie 6000 tylko niecale 5700 - juz nie przesadzaj. W tamtej okolicy tyle biora -
            wiem, bo szukalem. Poza tym przeciez z kazdym mozna negocjowac, no nie?
            • Gość: jola Re: 84 metry na Starym Mokotowie IP: *.acn.waw.pl 17.02.05, 20:49
              żle szukałeś, wiem bo kupiłam (2 piętro, piękne 3 pokoje, parking strzeżony no
              niestety nie garaż, 3 piętrowy blok, 2 mieszkania na klatce, cisza i spokój,
              kulturalni sąsiedzi, żadnych tramwajów pod oknem, minuta do sklepu, 200 m do
              metra, lata 50-te do remontu i zrobiłam je jak chciałam bez cudzych luksusowych
              wykończeń), klatka zadbana, to była okazja ale one się zdażaja nawet na Starym
              Mokotowie. Dlatego wiem że cena 6000 za metr to gruba przesada, nawet w nowym
              nie wiem czy to tyle warte, no może bardziej. Polowałam rok z hakiem,
              cierpliwości do upadłego i powodzenia życzę, pozdrawiam.
    • Gość: zeta Re: 84 metry na Starym Mokotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 01:40
      ciekawa oferta nie ma co, połowa zdjęć to balkony! a co z kuchnią, łazienką?
      pokoje w amfiladzie, a nie tak jak w anonsie że do każdego osobne wejście. Albo
      totalna ściema, albo baaardzo amatorska oferta.
      Widok z balkonów i same balkony w porzo ale co dalej jest???
      pozdro
      zeta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka