Gość: Alka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:52 Czy ktos moze cos doradzic? Chce sie zainteresowac ta inwestycja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DOIROTA Re: Laguna - Dom Development, Wwa Ursynow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 18:35 A gdzie to jest , na jakiej ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Laguna - Dom Development, Wwa Ursynow IP: 217.153.87.* 24.03.05, 07:32 to nie jest ursynow, tylko juz prawie jozefoslaw, przy ulicy jagielskiej, sa to domy i to w dodatku o kosmicZnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Laguna - Dom Development, Wwa Ursynow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:25 Czy ktoś sie interesuje/interesował tą inwestycją?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Laguna - Dom Development, Wwa Ursynow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:26 Czy ktoś sie interesuje/interesował tą inwestycją?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Laguna - Dom Development, Wwa Ursynow IP: 217.153.87.* 30.03.05, 19:14 ja sie interesowalam , a czemu pytasz, ?? co Ciebie intetersuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Laguna - Dom Development, Wwa Ursynow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:24 Czy ktoś w to wszedł? Czy jest zadowolony? Jaka opinia na rynku? Czy są chętni? Wszystko zanim sama w to wejdę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabacik Re: Laguna - Dom Development, Wwa Ursynow IP: 194.235.127.* 01.04.05, 17:12 Odwiedź ten teren szczególnie w godzinach popołudniowych (w godzinach zlotów samolotów) i oceń sama...choc akurat od dzisiaj główny pas jest w remoncie (do połowy maja) i nie będa tamtędy latać a z reguły sa bardzo nisko. Oprócz dojazdu samoloty to chyba jedyny proble, choć bardzo powazny przy zakładanej rozbudowie okęcia. Generalnie samoloty przelatują dokładnie nad osiedlem (zresztą tuz za ogrodzeniem jest swego rodzaju pajęczyna antenowa, nawigacyjna lub cos w tym stylu). Wizualizacja w gazecie jest łagodnie mówiąc nieco przejaskrawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Laguna - Dom Development, Wwa Ursynow IP: 217.153.87.* 01.04.05, 20:17 juz o tym pisano, ze ceny sa dosc zaporowe jak na dom nie za duzy w stanie surowym z malymi ogrodkami??? perzeciez wykonczeniem to sie opiera o okragly milion???lokalizacja nie jest zla,a mnie osobiscie samoloty nie przeszkadzaja:), moi znajomi zrezygnowali i kupili w wilanowie, bo bardziej prestizowo... mam znajoma , ktora pracuje w dd, zapytam jesli chcesz cos wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRP Re: Laguna - Dom Development, Wwa Ursynow IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.05, 07:14 tam podobno są podmokłe grunty to jedno, a drugie, że Puławska za chwilę się totalnie zakorkuje, Piaseczno tak się mocno rozbuduwuje, Józefosław, że za chwilę trzeba będzie wyjeżdzać o 6 żeby zdązyć do pracy na rano... Pomyśl, myśmy też się tym interesowali i w końcu stwierdziliśmy, że nie ma co i kupiliśmy z DD mieszkanie na Dolnej. Tu przynajmniej pośpię sobie rano prawie o godzinę dłużej zamiast stać w korku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Laguna - Dom Development, Wwa Ursynow IP: *.aster.pl 16.04.05, 12:12 Ja też się interesuję. Czy ktoś może coś doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Laguna - Dom Development, Wwa Ursynow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 09:44 Czy można negocjować ceny z developerem? W pierwszych rozmowach są niechętni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Laguna - Dom Development, Wwa Ursynow IP: 217.153.87.* 18.04.05, 14:51 no z tego co wiem, to dd sztywny jest w negocjacjach, podobno komus opuscili 2%,ale to duzo zalezy od atrakcyjnosci lokalu , ktory kupujesz..., no ale buduje w takim tempie,ze chyba sie sprzedaje, bo inaczej by sie tak nie spieszyli:) Odpowiedz Link Zgłoś