Gość: M&M IP: *.chello.pl 21.06.02, 15:39 Poszukuję mieszkańców ze Starej Miłosnej. Mam kilka pytan .Czy ktoś może się odezwać?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nataniel Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! IP: *.dialup.supermedia.pl 25.06.02, 17:21 jak masz pytanie o stara milosna to wal ale lepiej przyjedz i obejrzyj - sa plusy dodatnie ale i mnostwo ujemnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataniel Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! IP: *.dialup.supermedia.pl 25.06.02, 17:28 ja jestem ze starej milosnej Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! 25.06.02, 17:52 wal do mnie na priwar jak sie chcesz czegos dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! IP: *.chello.pl 30.06.02, 23:03 mam kilka pytań. jedno chyba najważniejsze jak się tu mieszka , bo dróg i chodników to brakuje juz od kilku lat jakie są szanse na zagospodarowanie tego terenu? jak jest w szkole podstawowej? i w jakim rejonie najlepiej kupic mieszkanie? a wiesz może coś o firmie która buduje domki szeregowe-segmenty "pod klucz". mam na oku jedno mieszkanie ale jeszcze się rozglądam bo to decyzja chyba na całe zycie, czy wiesz ile kosztuje średnio 1m2 na rynku wtórnym. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! 02.07.02, 16:04 dojazd do miasta jest sredni ale da sie przezyc - ja pracuje w godzinach innych niz wszyscy wiec jest spoko natomiast zeby dojechac na 8 - trzeba wyjechac na godzine przed. drogi na osiedlu - na razie koszmar i tak bedzie juz chyba przez nastepne pare lat bo Wesola a z nia stara milosna zostaly dzielnica W-wy. sa piekne plany ulicy jana Pawla (bedzie zmiana nazwy) ale brak jest oczywiscie kasy developer musisz dac namiar i nazwe ale raczej tu jest ok - buduje stara klika firm powstalych na bazie tzw .Zespolu - ale to jest temat rzeka a nawet morze. sprawdz tylko grunt w sadzie - jak jest ze wspolnota i obciazeniem gruntu ceny na rynku wtornym sa dziwne- mieszkanie o takim samym metrazu (70 m2) mozesz kupic od 155 do 240 tys zl w zaleznosci od extrasoe tzn - miejsce parkingowe dodatkowo strych osiedle ogrodzone placyk zabaw itp. jak masz cash na reku mozesz sporo powalczyc nie ma oplat na spoldzielnie - wszystko wspolnoty mieszkaniowe - plus niskie oplaty minus jak nie masz spolecznika w bloku - masz syf dookola szkoly - jest podstawowka gimnazjum na miejscu , liceum w wesolej jest tez w okolicy pare placowek prywatnych gdzie dowoza dzieciaki z W-wy ale to kosztuje 900 na m-c dzieci jest od pyty bo mieszkaja tu ludzie mlodzi jest na miejscu osrodek zdrowia basen niedaleko w centrum zdrowia dziecka - ale tylko dla dzieci nie mam sily juz pisac strasznie goraco zapytaj cos konkretniej to ci klepne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: do nat10 IP: *.chello.pl 05.07.02, 22:17 dzięki za wieści chcę kupic mieszkanie w budynkach przy ul. Jana Pawła II chyba tak się ona nazywa choć nie pamiętam dobrze, jest to jak się jedzie z wawy na drugich światłach skręcam na osiedle Stara Miłosna i na rondku jadę prosto , jakies 300m po prawej stoją budynki. Niedaleko jest gimnazjum ale ja potrzebuje podstawówki mój mały ma iść od września do zerówki więc mam pytanie jaka jest ta podstawówka , jacy są tam nauczyciele po ile dzieci w klasach itp. czy są jakies miejsca do których można wyjść knajpki, puby,a może jakiś aerobik czy są prowadzone jakieś zajęcia dla dzieci i takie ogólne pytanie jak tam się żyje? Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: do nat10 06.07.02, 15:03 sluchaj ja wlasnie mieszkam w "tych" blokach a dokladnie jednym z nich jak jestes ostro napalony na to mieszkanie to daj znac to cie oprowadze po okolicy nat10@poczta.gazeta.pl zerowka - moj mis tez ma 6 lat ale bedzie chodzil do zerowki w przedszkolu - mniejszy stres w szkole jest sped po 30 ludzi w klasie. szkola jest przy "pierwszych " swiatlach czyli jakis kilometr stad fitnes - spoko jest kilka miesc jest silownia i zajecia zorganizowane i rani i po poludniu knajpki - jest ze 2 3 - aplauz calkiem tanio i dobrze mozna zjesc w miare elegancki wystroj grill chata - w stylu ranczo piwko meczyk cos z grila billard jest kilka mniejszych likali na osiedlu w domkach jesli masz rower to jest tu niebo na ziemi lasy ciagna sie kilometrami niestety jest tez sporo minusow - najbardziej boli brak infrastruktury - drogi latarnie itp Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: do nat10 06.07.02, 15:10 ogolne wrazenia z zycia sa pozytywne ale bez wpadania w zachwyt ja tu sie sprowadzilem 6 lat temu ze wzgledu na cene jesli nie przeszkadza ci dojazd do w-wy to jest ok w miare spokojnie lobuzerki znacznie mniej niz w w-wie czasami cos kradna - trzeba zabezpieczyc mieszkanko szczegolnie parter i 1 pietro samochodow raczej mniej - choc mi na dzien dobry 6 lat temu gwizdneli starego poloneza i rozbili w lesie - pewnie jakies malolaty.byl to moj 1szy dzien na nowym lokum ja ogolnie sie stad zbieram chyba bede sie budowal jako etap w zyciu to osiedle jest super - tanio i spokojnie jesli masz zapal spolecznikowski - raj na ziemi jest tyle problemow do rozwiazania a nikomu sie juz nie chce dzialac sa tu bardzo pogibane stosunki zwiazane z ziemia i budynkami napisz mi w ktorym budynku chcesz cos nabyc a podam ci o co pytac sprzedajacego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: nat odezwij się IP: *.chello.pl 09.07.02, 22:00 proszę odezwij się czy dostałeś maile ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agakal Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! IP: *.BPTNet.PL / 195.136.252.* 10.07.02, 13:25 Ja za kilka tygodni też będe mieszkańcem Starej Miłosnej niedaleko Jana Pawła a dokładniej na osiedlu Aleja Akacjowa mam nadzieję że będzie się tam miło mieszkało bo okolica jest całkiem ładna. Może jest tutaj jakiś przyszły mój sąsiad? Pozdrawiam Agakal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: do agakal IP: *.chello.pl 10.07.02, 22:49 czy wiesz może o jakis wolnych mieszkaniach na tym osiedlu, byłam tam dzis ale biuro było juz zamknięte. Czy mieszkania sa oddawane pod klucz? a jaka jest cena za 1m2? Bardzo prosze o wieści pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agakal Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! IP: 195.136.252.* 11.07.02, 12:59 Jeżeli chodzi o mieszkania to mają jeszcze do sprzedania - buduje się ostatni blok i jak się dowiadywaliśmy to mieszkania oddane będą w sierpniu/wrześniu 2003r. Cena za 1m kwadratowy to myśle że gdzieś w granicach 2600-2700 z Vatem - osiedle jest ładne i myśle że przyjemnie się będzie mieszkało ja prawdopodobnie odbieram swoje za tydzień :-) pozdrawiam agakal Odpowiedz Link Zgłoś