Dodaj do ulubionych

POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!!

IP: *.chello.pl 21.06.02, 15:39
Poszukuję mieszkańców ze Starej Miłosnej. Mam kilka pytan .Czy ktoś może się
odezwać?!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: nataniel Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! IP: *.dialup.supermedia.pl 25.06.02, 17:21
      jak masz pytanie o stara milosna to wal ale lepiej przyjedz i obejrzyj - sa
      plusy dodatnie ale i mnostwo ujemnych
    • Gość: nataniel Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! IP: *.dialup.supermedia.pl 25.06.02, 17:28
      ja jestem ze starej milosnej
    • nat10 Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! 25.06.02, 17:52
      wal do mnie na priwar jak sie chcesz czegos dowiedziec
      • Gość: M&M Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! IP: *.chello.pl 30.06.02, 23:03
        mam kilka pytań.
        jedno chyba najważniejsze jak się tu mieszka , bo dróg i chodników to brakuje
        juz od kilku lat jakie są szanse na zagospodarowanie tego terenu?
        jak jest w szkole podstawowej?
        i w jakim rejonie najlepiej kupic mieszkanie?
        a wiesz może coś o firmie która buduje domki szeregowe-segmenty "pod klucz".
        mam na oku jedno mieszkanie ale jeszcze się rozglądam bo to decyzja chyba na
        całe zycie, czy wiesz ile kosztuje średnio 1m2 na rynku wtórnym.
        pozdrawiam
        • nat10 Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! 02.07.02, 16:04
          dojazd do miasta jest sredni ale da sie przezyc - ja pracuje w godzinach innych
          niz wszyscy wiec jest spoko natomiast zeby dojechac na 8 - trzeba wyjechac na
          godzine przed.
          drogi na osiedlu - na razie koszmar i tak bedzie juz chyba przez nastepne pare
          lat bo Wesola a z nia stara milosna zostaly dzielnica W-wy. sa piekne plany
          ulicy jana Pawla (bedzie zmiana nazwy) ale brak jest oczywiscie kasy
          developer musisz dac namiar i nazwe ale raczej tu jest ok - buduje stara klika
          firm powstalych na bazie tzw .Zespolu - ale to jest temat rzeka a nawet morze.
          sprawdz tylko grunt w sadzie - jak jest ze wspolnota i obciazeniem gruntu

ceny na rynku wtornym sa dziwne- mieszkanie o takim samym metrazu (70 m2)
          mozesz kupic od 155 do 240 tys zl w zaleznosci od extrasoe tzn - miejsce
          parkingowe dodatkowo strych osiedle ogrodzone placyk zabaw itp.
          jak masz cash na reku mozesz sporo powalczyc

nie ma oplat na spoldzielnie - wszystko wspolnoty mieszkaniowe - plus niskie
          oplaty minus jak nie masz spolecznika w bloku - masz syf dookola

szkoly - jest podstawowka gimnazjum na miejscu , liceum w wesolej
          jest tez w okolicy pare placowek prywatnych gdzie dowoza dzieciaki z W-wy ale
          to kosztuje 900 na m-c
          dzieci jest od pyty bo mieszkaja tu ludzie mlodzi
          jest na miejscu osrodek zdrowia basen niedaleko w centrum zdrowia dziecka - ale
          tylko dla dzieci
          nie mam sily juz pisac strasznie goraco
          zapytaj cos konkretniej to ci klepne
          • Gość: M&M Re: do nat10 IP: *.chello.pl 05.07.02, 22:17
            dzięki za wieści
            chcę kupic mieszkanie w budynkach przy ul. Jana Pawła II chyba tak się ona
            nazywa choć nie pamiętam dobrze, jest to jak się jedzie z wawy na drugich
            światłach skręcam na osiedle Stara Miłosna i na rondku jadę prosto , jakies
            300m po prawej stoją budynki.
            Niedaleko jest gimnazjum ale ja potrzebuje podstawówki mój mały ma iść od
            września do zerówki
            więc mam pytanie jaka jest ta podstawówka , jacy są tam nauczyciele po ile
            dzieci w klasach itp.
            czy są jakies miejsca do których można wyjść knajpki, puby,a może jakiś aerobik
            czy są prowadzone jakieś zajęcia dla dzieci
            i takie ogólne pytanie jak tam się żyje?
            • nat10 Re: do nat10 06.07.02, 15:03
              sluchaj ja wlasnie mieszkam w "tych" blokach a dokladnie jednym z nich
              jak jestes ostro napalony na to mieszkanie to daj znac to cie oprowadze po
              okolicy nat10@poczta.gazeta.pl
              zerowka - moj mis tez ma 6 lat ale bedzie chodzil do zerowki w przedszkolu -
              mniejszy stres
              w szkole jest sped po 30 ludzi w klasie. szkola jest przy "pierwszych "
              swiatlach czyli jakis kilometr stad
              fitnes - spoko jest kilka miesc jest silownia i zajecia zorganizowane i rani i
              po poludniu
              knajpki - jest ze 2 3 - aplauz calkiem tanio i dobrze mozna zjesc w miare
              elegancki wystroj
              grill chata - w stylu ranczo piwko meczyk cos z grila billard
              jest kilka mniejszych likali na osiedlu w domkach
              jesli masz rower to jest tu niebo na ziemi lasy ciagna sie kilometrami

niestety jest tez sporo minusow - najbardziej boli brak infrastruktury - drogi
              latarnie itp
            • nat10 Re: do nat10 06.07.02, 15:10
              ogolne wrazenia z zycia sa pozytywne ale bez wpadania w zachwyt
              ja tu sie sprowadzilem 6 lat temu ze wzgledu na cene
              jesli nie przeszkadza ci dojazd do w-wy to jest ok
              w miare spokojnie lobuzerki znacznie mniej niz w w-wie czasami cos kradna -
              trzeba zabezpieczyc mieszkanko szczegolnie parter i 1 pietro
              samochodow raczej mniej - choc mi na dzien dobry 6 lat temu gwizdneli starego
              poloneza i rozbili w lesie - pewnie jakies malolaty.byl to moj 1szy dzien na
              nowym lokum

ja ogolnie sie stad zbieram chyba bede sie budowal
              jako etap w zyciu to osiedle jest super - tanio i spokojnie
              jesli masz zapal spolecznikowski - raj na ziemi jest tyle problemow do
              rozwiazania a nikomu sie juz nie chce dzialac
              sa tu bardzo pogibane stosunki zwiazane z ziemia i budynkami
              napisz mi w ktorym budynku chcesz cos nabyc a podam ci o co pytac sprzedajacego
              • Gość: M&M Re: nat odezwij się IP: *.chello.pl 09.07.02, 22:00
                proszę odezwij się czy dostałeś maile ode mnie?
    • Gość: agakal Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! IP: *.BPTNet.PL / 195.136.252.* 10.07.02, 13:25
      Ja za kilka tygodni też będe mieszkańcem Starej Miłosnej niedaleko Jana Pawła
      a dokładniej na osiedlu Aleja Akacjowa
      mam nadzieję że będzie się tam miło mieszkało bo okolica jest całkiem ładna.
      Może jest tutaj jakiś przyszły mój sąsiad?
      Pozdrawiam Agakal
      • Gość: M&M Re: do agakal IP: *.chello.pl 10.07.02, 22:49
        czy wiesz może o jakis wolnych mieszkaniach na tym osiedlu, byłam tam dzis ale
        biuro było juz zamknięte. Czy mieszkania sa oddawane pod klucz? a jaka jest
        cena za 1m2? Bardzo prosze o wieści
        pozdrawiam
    • Gość: agakal Re: POSZUKUJĘ MIESZKAŃCÓW STAREJ MIŁOSNEJ!!!! IP: 195.136.252.* 11.07.02, 12:59
      Jeżeli chodzi o mieszkania to mają jeszcze do sprzedania - buduje się ostatni
      blok i jak się dowiadywaliśmy to mieszkania oddane będą w sierpniu/wrześniu
      2003r.
      Cena za 1m kwadratowy to myśle że gdzieś w granicach 2600-2700 z Vatem -
      osiedle jest ładne i myśle że przyjemnie się będzie mieszkało
      ja prawdopodobnie odbieram swoje za tydzień :-)
      pozdrawiam
      agakal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka