Gość: AnMa IP: *.energis.pl 21.05.05, 21:10 Cz6 ! Czy ktoś ma doświadczenia z deweloperem BARC ? ( dobre lub złe , hehehe ) Bardzo proszę o opinię - nie chcemy się wpakować w kłopoty. Dużo nie budują, ale wygląda na solidne budownictwo pzdrwm, AnMa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Serdż Re: BARC IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.05.05, 21:33 Sporo informacji jest tutaj Mr. Search (Serdż) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platini1 Re: BARC IP: *.centertel.pl 23.05.05, 11:53 Cześć, Ja mam doświadczenie... na razie początkowe bo inwestycja się buduje (Rezydencja przy Ratuszu). Jak na razie nie mogę narzekać. W umowie dało się conieco zmienić, z budowlańcami udało mi się łatwo załatwić zmiany w mieszkaniu (zrobili i jestem zadowolony). Zapraszam na: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26425 pzdr michał Odpowiedz Link Zgłoś
hanka2004 Re: BARC 31.05.05, 09:28 Przepraszam, że się tu wcisnęłam. Ja w zupełnie innej sprawie. Wiem, że byłaś w Hutmenie w Dąbkach. Możesz napisać jak było. Ja jadę z maluszkiem (1,5 roku). Jak w pokojach, czy dużo ludzi, kolonistów, itp.? Z góry dziękuję. ansan@uni.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś