Gość: Carlos IP: *.datastar.pl 26.07.02, 14:16 Gdzie w Warszawie lub okolicach można zamówić na wymaiar)umiarkowanie drogie i ładne meble kuchenne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: Meble Kuchenne IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 26.07.02, 14:52 Polecam meble firmy Nikom z Hajnówki. Mają swój salon na Ursynowie, w okolicy bodajże Natolina (ulicy nie pamiętam). Z tym że do tej pory - póki nie mieli w Warszawie własnego salonu i wystawiali się u pośredników - było tak, że taniej wychodziło pojechać do Hajnówki (koło Białowieży) i tam złożyć zamówienie. Może teraz zrównali ceny? Dodatkową zaletą było (i pewnie jest) to, że jeśli ktoś ze znajomych miał meble Nikomu, to podając przy zamówieniu numer karty tamtego klienta (dostaje się ją automatycznie) otrzymywało się 5% rabatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Meble Kuchenne IP: *.hokwrs.com 05.08.02, 13:35 Salon "Nikom" ul. Belgradzka 10 (Ursynów) tel. 446 75 44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Meble Kuchenne IP: MIAAW* / 62.29.248.* 06.08.02, 11:57 Czy ktos zna firme BlackRedWhite (nie pamietam dokladnie nazwy, ale sklada sie z tych 3 kolorow)- czy firma jest dokladna i czy meble sa wygogodne w eksploatacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Meble Kuchenne IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 06.08.02, 12:06 jest to straszny szajs, choc sa ludzie, co chwala te meble. Ale Ci, co opisywali swoje "przeboje" po klilkumiesiecznym uzytkowaniu przekonali mnie, ze nawet za darmo bym ich nie wziela. Poza tym - sa po prostu brzydkie. Ale to kwestia gustu. Poszukaj opinii o tych meblach na forum "dom" - kilkadziesiat wstecz (musisz dokladnie przejrzec watki z kuchniami w tytule) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Meble Kuchenne IP: 62.233.138.* 03.09.02, 15:21 Gość portalu: aga napisał(a): > Czy ktos zna firme BlackRedWhite (nie pamietam dokladnie nazwy, ale sklada sie > z tych 3 kolorow)- czy firma jest dokladna i czy meble sa wygogodne w > eksploatacji? Z autopsji wiem, że wszystko jest z tymi meblami OK, jeśli już przy zakupie zrezygnujesz z gwarancji. Pozdrowienia Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Meble Kuchenne IP: 213.17.170.* 26.07.02, 17:23 Ja mam z Walthera. Mozna wybrac w roznych cenach, a jakosc, a szczegolnie montaz, jest naprawde super. A warto sie tam przejechac, bo robia (b. szybko) komputerowy projekt mebli, co pomaga pewne rzeczy sobie zwizualizowac G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos Re: Meble Kuchenne IP: *.waw.cdp.pl 29.07.02, 08:31 Dzięki Gucio za info. Byłem jakiś czas temu w Walterze i rzeczywiście mają ciekawe meble kuchenne. Ceny też mnie zaskoczyły - pozytywnie. Niestety nie pytałem o żadne szczegóły. Mógłbyś tylko zdradzić ile kosztuje zrobienie projektu? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 adresy www. 29.07.02, 09:08 www.chobot.com.pl www.rust.com.pl w ruscie ostatnio bylem (co prawda nie w wawrszawskim). srednia cena za mb ok 2.000 PLN. mozesz u niech zakupic tez sprzeta agd... jezeli tak zrobisz to dowioz i montaz gratis, dodatkow przy zakupie o wartosci powyzej 20.000 PLN (łacznie ze sprzetem agd) dostajesz chlodziarke o wartosci ok. 2.800 gratis (AEG, elektrolux, whirpool)... ta promocja trwa chyba do polowy sierpnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Meble Kuchenne IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.07.02, 12:05 a ja polecam meble kuchenne na ul. Powsińskiej za centrum handlowym Sadyba Best Mall w skierunku Silanowa. Sprawdzony, niedrogi i porzadny punkt. robilam u nich meble 3 lata temu, a teraz zamowilam do kolejnego mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka P. Re: Meble Kuchenne IP: 212.244.106.* 05.08.02, 08:39 Cześć w tym roku rodzice zamawiali mebel kuchenne w firmie TMC (albo TCM - nie pamiętam dokłanie). Firma - tak jak chcesz mieści się w W-wie za mostem Gdańskim. Jak dobrze pamietam na ul. Pożarowa. Mają duży wybór frontów, sprzętu do zabudowy i innych. Jeśłi dobrze pamiętam to w ciągu 3 tygodni od zamówienia meble wisiały na scianie. Przyjechali rano, pownosili meble, zamontowali wszystko jak należy i po południu pojechali. Ja polecam. P.S. Telefon i dokładny adres możesz zorganizować z Super Expressu - widziałam tak ostatnio reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re:TO NIE TO FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.02, 12:32 tutaj ludzie walcza o byc albo nie byc, a ty wyjezdzasz z meblami kuchennymi. Tytul forum jest "Nie daj sie Developerowi" czyli "Jak walczyc ze zlodz....mi" , etc. itd. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Meble Kuchenne IP: *.semigat.pl 07.08.02, 11:07 miesiąc temu kupiłam meble kuchenne ale zamawiałam je 120 km od Warszawy. Zapłaciłam za nie 2500 zł - fronty z mdf (kolor buk) na górze korona z oświetleniem. Za transport do Warszawy zapłaciłam 100 zł. Meble były zrobione na podstawie katalogu firmy Black Red White bo u nich za te same meble zapłaciłabym prawie 3 razy tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Meble Kuchenne IP: *.studiomi.com.pl 07.08.02, 11:57 A mozesz podac jakies namiary na ta firme? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka P. Re: Meble Kuchenne IP: 212.244.106.* 07.08.02, 12:13 Witam ponownie. jak pisałam kilka postów wyżej zamówione przez rodziców meble są tez z mdf, ciemny brąz - w starym stylu. Jeśli dobrze pamiętam to Wenecja. Na zaślepkach w szufladach monteży założyli emblematy firmy Read, White and Black. Przedmówiczyni pisze, że zamówiła swoje poza W-wą. Ja widziałam identyczne też 100 km za W-wą, ale jak się okazało po wyliczeniu w w-wi i tam (dokładnie Ostrów Maz.0 ceny mebli, to okaząło się, że wyjdzie nawet drożej. A i jeszcze jedno, w Ostrowi nie mieli sprzętu do zabudowy. Pozdrawiam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Meble Kuchenne IP: *.semigat.pl 08.08.02, 13:05 Podaję namiar na meble tel 0502 561 612 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Meble Kuchenne IP: MIAAW* / 62.29.248.* 03.09.02, 15:48 Mnie na meble w Warszawie nie stac!!! Roznica w cenie pomiedzy Warszawa a miastem oddalonym od Warszawy ok 200 km wynosi 600 zl na mb (zwykle meble z mdf w Warszawie sa po 1700 mb, a za Warszawa 1100 zl). Natomiast czesto za montaz i dojazd placi sie tyle samo. Najlepiej poszukac dobry zaklad stolarski gdzies na "prowincji" :))) Odpowiedz Link Zgłoś