Dodaj do ulubionych

Natolin Plaza Center

IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 31.07.02, 15:50
Czy ktos z Was orientuje sie (moze zakupil mieszkanie) w tej inwestycji? Moze
ktos ma do nich telefon? Buduja na Nowoursynowskiej, mieli oddawac chyba pod
koniec tego roku. Czy cos sie tam dzieje, czy dom juz stoi? Czy dorobili sie
strony www?
Z gory dziekuje za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: MM Re: Natolin Plaza Center IP: *.it.volvo.se / 172.20.6.* 31.07.02, 16:18
      Nie chce Ciebie martwic ale na mniemanym placu budowy kompletnie nic sie nie
      dzieje. Czasami tamtedy przejezdzam na rowerze (swojego czasu nosilam sie z
      zamiarem kupienia u nich mieszkania, ale na cale szczescie sie rozmyslilam...)
      Byc moze kiedys te mieszkania tam wybuduja ale na razie oprocz wysokiej trawy
      nic tam nie rosnie...
      • Gość: Nina Re: Natolin Plaza Center IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 31.07.02, 16:33
        Ja rowniez nosilam sie z takim zamiarem, ale rowniez na szczescie sie
        rozmyslilam, palec Bozy:) Kolezanka pytala mnie jednak o inwestycje "ze
        skosami", a wiem, ze tam tak budowali (wlasnie ta architektura mi sie tak
        spodobala). W takiej jednak sytuacji nie polece jej tej inwestycji, aczkolwiek
        ponawiam prosbe o numer tel., chetnie bym tam zadzwonila i zapytala o stan prac.
    • Gość: MM Re: Natolin Plaza Center IP: *.it.volvo.se / 172.20.6.* 31.07.02, 16:51
      Mam w swoich "starych notatkach" ich telefon, nie wiem jednak czy jest waciaz
      aktualny, ale sprobuj: 649-11-00 i 649-22-49.
      Nie polecalabym jednak tej inwestycji! Chyba, ze ktos ma mocne nerwy i kupe
      kasy do stracenia...
      • Gość: Nina Re: Natolin Plaza Center IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 31.07.02, 17:01
        Bardzo Ci dziekuje. Ja z cala pewnoscia z niej nie skorzystam, kupilam
        mieszkanie gdzie indziej (za miesiac je odbieram), ale podam go (z odpowiednim
        komentarzem) zainteresowanej osobie,
        jeszcze raz dzieki i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka