Dodaj do ulubionych

Strumykowa-Metro - Poznajmy się

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.08.02, 18:38
Witam Sąsiadów !
Zapraszam do pogadania wszystkich tych, co nadal tak jak ja czują się bardzo
anonimowi na naszym osiedlu. Może da się jakoś bardziej ożywić życie na
naszym podwórku ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Strumykowa-Metro - Poznajmy się IP: 193.0.75.* 13.08.02, 15:27
      Witam serdecznie.
      Wprawdzie jeszcze nie jestem mieszkańcem, ale przed tygodniem kupiłem lokum w
      bloku nr 28 i wkrótce ruszam z pracami wykończeniowymi. Chetnie porozmawiam o
      osiedlu, sąsiedztwie, wspólnocie mieszkaniowej i sprawach różnych.
      Pozdrawiam
      • Gość: Dominika Re: Strumykowa-Metro - Poznajmy się IP: *.acn.waw.pl 27.08.02, 11:52
        A ja chętnie bym wynajęla małe mieszkanie na tym osiedlu.
        • Gość: Agula Re: Strumykowa-Metro - Poznajmy się IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 28.08.02, 11:21
          Ja mam male mieszkanie na Strumykowej 28 niewykluczone, ze do wynajęcia. Pokoj z kuchnia 33 m2.
      • Gość: Agula Re: Strumykowa-Metro - Poznajmy się IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 28.08.02, 11:22
        Siemka Tomciu- tu Aga. Mozemy porozmawiac ja wiem sporo...
        Hej!
        • Gość: Tomek Re: Strumykowa-Metro - Poznajmy się IP: 193.0.75.* 25.09.02, 17:31
          Witaj, Aga.
          Póxno sie odzywam - kłopoty różne - ale chętnie porozmawiam, bardzo chętnie.
          Mamy zresztą zbliżone metraże - ja też mam kawalerkę :)
          Czy Ty mieszkasz na Strumykowej, czy tylko kupiłaś tam lokum? Pisałaś cos o
          wynajęciu go... Ja jeszcze nie mieszkam, ale bywam tam niemal codziennie, a
          przeprowadzka to kwestia dwóch tygodni.
          Pozdrawiam serdecznie
          • Gość: jeremiasz Re: Strumykowa-Metro - Poznajmy się IP: 193.0.75.* 30.09.02, 12:12
            Witajcie sąsiedzi. No i co z tym "poznawaniem się"? Watek jakby umarł, a szkoda
            by było.. Jesteście tam?
    • Gość: Tomek Re: Strumykowa-Metro - Poznajmy się IP: 193.0.75.* 08.10.02, 10:03
      Widzę, że propozycja Marcina się nie przyjęła.
      A może jednak byśmy się poznali?
      • Gość: jeremiasz Re: Strumykowa-Metro - Poznajmy się IP: 193.0.75.* 05.11.02, 14:50
        Witajcie sąsiedzi!
        Co z naszym poznawaniem się? I co ze wspolnotą????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka