Dodaj do ulubionych

Czy ktoś mi może polecić "solidnego" developera?

08.08.05, 14:18
Od staounkowo niedawna poszukuję mieszkania na terenie Warszawy. Jest cała
masa firm, które budują nowe mieszkanka, ale nie chciałabym potem pisać
alarmujących lub pełnych rozpaczy maili, jakie czasem czytam na forum. Czy
ktoś może mi polecić firmę/y z którymi warto rozpocząć współpracę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinga Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope IP: *.acn.waw.pl 08.08.05, 14:56
      Nie ma developera, który byłby idealnym.
      Poczytaj na forum, który zebrał najmniej negatywów- ten będzie pewnie
      najmniejszym złem.

Pozdrawiam

ps. Ja osobiście polecam Dom Development, ale oczywiście zaraz znajdzie sie
      kilka osób, kótre mnie wyśmieją i powiedzą , że głupoty piszę, bo one doznały
      jakiejś tam krzywdy. I niestety nigdy nie ma tak, żeby wszyscy byli zadowoleni.
      • tonyclifton Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope 08.08.05, 15:48
        Polecić nie mogę ale serdecznie odradzam Wersal Podlaski z białegostoku
      • zara.m Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope 08.08.05, 15:54
        Dzięki! Zawsze to jest bardziej budujące, kiedy ktoś powie coś o swoich
        pozytwnych doświadczeniach. Wiem, że nie ma idealnego, ale wciąż mam nadzieję,
        jednak są osoby, które nie zostały tak całkiem wykorzystane.
      • Gość: wawiszon Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope IP: *.chello.pl 18.09.05, 23:08
        ja zainwestowalem w wansbud i choc to ich debiut to sadze ze sa bardzo oki
    • Gość: qaz Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope IP: *.lukas.com.pl 08.08.05, 17:07
      Bouygues Immobilier
      • Gość: zadowolona Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 20:35
        Kandro-2 --
    • Gość: zadowolony Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 08:00
      www.apartament.pl/osiedle.php?id=400250
    • Gość: igrek Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:46
      Przejrzalam cale forum i nie znalazlam ani jednego zlego zdania o
      nim /deweloperze /i dopiero kupilam mieszkanie w jego kolejnej inwestycji/chyba
      9-tej /.Teraz zaczyna kolejna inwestycje w Wilanowie.Wejdz na strone
      www.cogik.com.pl . Zycze powodzenia w poszukiwaniach ....
      • Gość: exi Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 26.08.05, 15:05
        Mogę polecić - mimo kilku niedociągnięć - Pekao Development. Starają się
        wywiązywać z terminów i budują rzetelnie.
    • Gość: xyz Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope IP: *.spray.net.pl 26.08.05, 22:42
      Ja polecam "AMA - BUD", kupiłam od nich mieszkanie na Tarchominie i lokal
      użytkowy na ul. Piaskowej. Jeżeli będą budować nową inwestycję kupię u nich
      jeszcze jedno mieszkanie. Sprawdzony i dobry developer!
      • Gość: koźlik Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope IP: *.chello.pl 28.08.05, 17:54
        "Ja polecam "AMA - BUD", kupiłam od nich mieszkanie na Tarchominie i lokal
        użytkowy na ul. Piaskowej. Jeżeli będą budować nową inwestycję kupię u nich
        jeszcze jedno mieszkanie. Sprawdzony i dobry developer!"

Oszuści i złodzieje !!! Budynek na Piaskowej miał być ukończony i oddany do końca ubiegłego roku, a do dziś budowa jest rogrzebana. Bardzo kiepskie wykonanie !!!!! W firmie nie ma żadnego nadzoru nad tym co robią. Polecam wątek Piaskowej na forum Gazety lub zapraszam na spotkanie mieszkańców w przyszłym tygodniu.
    • Gość: j. Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope IP: *.aster.pl 28.08.05, 13:36
      Polecam Bouygues Immobilier... przynajmniej na razie. Minusem są jednak bardzo
      wysokie ceny za m2, nawet jak na bardzo dobre lokalizacje, które mają. Np. w
      Ogrodach Kabackich od 4,7 do 6,5 tys. w stanie surowym (już niewiele zostało). W
      Rezydencji Renoir było drożej, ale chyba z opcją "pod klucz". W każdym razie
      developer solidny, buduje porządnie i ładnie.

• wila Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope 28.08.05, 19:31
      3-4 września na Torwarze, podczas Targów "Nowy Dom, Nowe Mieszkanie" będzie
      można skorzystać z bezpłatnego doradztwa 14 specjalistów: prawników,
      architektów, finansistów, doradców kredytowych, rzeczoznawców i innych - np.
      specjalistów ds. umów deweloperskich. Na targach będzie ponad 130 firm.
      www.targimieszkaniowe.pl
    • Gość: gosc Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope IP: *.acn.waw.pl 02.09.05, 16:34
      polecam SBM "NATOLIN" mają jeszcze kilka mieszkań, termin oddania za dwa
      miesiące, budynek stoi, można wejść zobaczyć wg mnie solidnie budują, polecam
      www.natolinsbm.com.pl
      • Gość: Ania Re: Czy ktoś mi może polecić "solidnego" develope IP: *.crowley.pl 16.09.05, 20:26
        zostało im 1 mieszkanie.
        terminy odbioru - zależy od klatki, zaczynają już we wrześniu. ja odbieram
        swoje 5 października:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka