Dodaj do ulubionych

Bobrowiecka 3 (ECO)

• Gość: . Administrator BUC! IP: *.sentivision.com 27.07.07, 16:50
      Witam,

Czy ktos z Szanownych Sasiadow mial juz kontakt z Administratorem budynku w trakcie wykanczania
      mieszkania? Jesli tak to ciekaw jestem jakie sa wrazenia.

Ja mialem ta watpliwa przyjemnosc gdyz p. Administrator pojawil sie u mnie w mieszkaniu w II etapie i
      w arogancki i agresywny sposob zaczal prowadzic agitacje na rzecz wykorzystania jakiejs konkretnej
      firmy zajmujacej sie hydrualika.

Ciekaw jestem czy to tylko ja mialem takie nieprzyjemne kontakty z tym Panem czy moze nie jestem
      odosobniony..

M.
      • Gość: gosc15 Re: Administrator BUC! IP: *.acn.waw.pl 28.07.07, 22:47
        Ja jestem za zmiana Pana Administratora!!! Uwazam, ze zupelnie nie wywiazuje
        sie ze swoich obowiazków a czasami wrecz dziala na nasza niekorzysc!

Sasiedzi, moze wspolnymi silami uda nam sie cos z tym fantem zrobic? ;-)

• Gość: majka Re: Administrator BUC! IP: 217.153.45.* 31.07.07, 12:45
          Witam, kupiłam mieszkanie w III etapie, mam pytanie do mieszkańców etapu I i II
          - czy została już utworzona Wspólnota? Czy został wybrany zarząd i administrator
          budynku?? Widze, że mowa jest o administratorze, ale ciekawi mnie kto teraz tym
          administratorem jest.
          pozdrawiam
          • Gość: marut Re: Administrator BUC! IP: *.whb.pl 06.08.07, 12:30
            Ja również uważam iż administrator + jego ekipa to totalne nieporozumienie,
            kompletnie nie są w stanie zapanować nad 1 etapem, a jak dojdą kolejne 2 to
            będzie jeszcze gorzej. Moja lista uwag jest straszenie długa, podsumować ją
            można krótkim stwierdzeniem bram zaangażowania i totalne olewanie swoich
            obowiązków.

Niestety wydaje mi się iż mieszkańcy Bobrowieckiej 3 nie bardzo mają się ochotę
            zjednoczyć by poprawić ten stan rzeczy. Nic nie wiem o tym by był powołany
            zarząd wspólnoty, zebranie wspólnoty było 1, na którym było bardzo mało osób i
            praktycznie nic z niego nie wynikło.
            • Gość: Lelok Re: Administrator BUC! IP: *.aster.pl 20.10.07, 10:27
              Mieszkam i nie narzekam.
              Administrator faktycznie jest bucem, ale nikt mi nie bedzie mowil, kiedy mam
              wiercic. Nie pasuje to dzwoncie na policje, wolnosc romku w swoim domku.
              Wkurza mnie tez czepianie sie o psy. Mam wielkiego psa i wollalbym, zeby na
              skwerze moogl sobie biegac. A nie dzieci,dzieci.
              • killgore Re: Administrator BUC! 07.01.08, 22:13
                Gość portalu: Lelok napisał(a):

> Mieszkam i nie narzekam.
                > Administrator faktycznie jest bucem, ale nikt mi nie bedzie mowil, kiedy mam
                > wiercic. Nie pasuje to dzwoncie na policje, wolnosc romku w swoim domku.
                > Wkurza mnie tez czepianie sie o psy. Mam wielkiego psa i wollalbym, zeby na
                > skwerze moogl sobie biegac. A nie dzieci,dzieci.

Dobre, dobre :) Ten post to musi być jakiś wkręt i prowokacja. Jeśli jest
                inaczej, to niech twój czworonóg wali kupy w twoim mieszkaniu w rytm muzyki,
                którą mu wygrywasz wiertarką.
      • Gość: Smok Bucami są również niektórzy mieszkańcy... IP: *.acn.waw.pl 31.07.07, 20:23
        Jeśli ktoś o 7 rano w niedzielę zaczyna wiercić w ścianie albo (co już było
        poruszane) zajmuje nieswoje miejsce parkingowe to jak to nazwać. Tu akurat
        widziałem że administrator upominał ludzi ale sam fakt że w windzie wiszą
        kartki z upomnieniami nie najlepiej świadczy o mieszkańcach...
        • Gość: marcinosss Re: Bucami są również niektórzy mieszkańcy... IP: 62.29.169.* 01.08.07, 09:09
          Poza tym warto także pogratulować tym mieszkańcom, którzy wypuszczają psy
          bezpośrednio pod klatką wprost na skwer (plac zabaw)... upały wprawdzie ustały,
          ale współczuję mieszkańcom dolnych pięter, a także dzieciom chcącym biegać po
          trawie...

dodając do tego stan niektórych wind... jeszcze trochę i będziemy mieli slumsy

Pozdrawiam
          • marut77 Osiedle zamknięte. 06.08.07, 12:51
            Nie wydaje Wam się iż stwierdzenie iż Bobrowiecka 3 to osiedle zamknięte jest
            śmiechu warte. Na teren osiedla może wejść i wjechać każdy a praca 2
            ochroniarzy mam wrażenie iż ogranicza się do podnoszenie i opuszczania
            szlabanu. Strasznie mnie kurza iż wewnątrz osiedla powstał wielki parking,
            przecież mieszkańcy mają miejsca parkingowe a reszta powinna parkować na
            zewnątrz.
            • Gość: gosc winda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 19:45
              czy tylko mi przeszkadza glosna winda? szczegolnie moment, kiedy sie zatrzymuje:)

moze jakas petycja o wyciszenie jej?;)
          • killgore Re: Bucami są również niektórzy mieszkańcy... 07.01.08, 22:15
            Gość portalu: marcinosss napisał(a):

> Poza tym warto także pogratulować tym mieszkańcom, którzy wypuszczają psy
            > bezpośrednio pod klatką wprost na skwer (plac zabaw)... upały wprawdzie ustały,
            >
            > ale współczuję mieszkańcom dolnych pięter, a także dzieciom chcącym biegać po
            > trawie...
            >
            > dodając do tego stan niektórych wind... jeszcze trochę i będziemy mieli slumsy
            >
            > Pozdrawiam

Wszystko prawda, ale, wracając do tematu buców, to chyba największym jest
            właściciel sklepu na dole. Pomijam jego ceny i to, że najczęściej się "myli" na
            niekorzyść klienta, bo nie kupuję u niego i radzę to wszystkim Sąsiadom. Ale
            fakt, że koleś notorycznie parkuje swój samochód na zakazie pod okiem "ochrony",
            to co najmniej przegięcie. Także wyrzucanie ton śmieci ze sklepu przez
            arcyinteligentne i przemiłe ekspedientki o północy i budzenie tym połowy
            mieszkańców należy do niewątpliwych uroków tego sąsiedztwa...
            • Gość: maggie odbiory III etapu IP: 88.220.33.* 08.01.08, 14:06
              Chciałabym się dowiedzieć jak przebiegają odbiory III etapu? Czy ktoś wie kiedy
              mają się rozkręcić na dobre. Widzę, że panowie z Karmaru wciąż się kręcą, bo i
              jeszcze trochę jest do zrobienia...Zaczynam się niecierpliwić;-))
              • Gość: theOne Re: odbiory III etapu IP: *.u.itsa.pl 27.08.08, 16:46

Ja mieszkanie odebrałem w kwietniu. Lista poprawek była długa, a
                kilku z nich (głównie elektrycznych) nie udało się usunąć do dziś...

Witam generalnie sąsiadów, bo za miesiąc się wprowadzam do IX klatki
                w bud. 3a. :-D
    • Gość: LM Re: Bobrowiecka 3 (ECO) IP: *.acn.waw.pl 23.01.09, 17:04
      Witam,

mam pytanie do mieszkańców Bobrowiecka 3, byłem dziś w ECO i
      zastanawiam sie nad zakupem mieszkania na tym osiedlu, mieszkanie z
      drugiego etapu. Chciałem zapytać czy ktoś dlaczego tak długo ECO nie
      moze sprzedać tych kilku ostatnich mieszkań ( są duże) ale czy to
      jest jedyny minus ?

Z góry dzięki za pomoc.
      • heheheheh Re: Bobrowiecka 3 (ECO) 23.01.09, 17:25
        Zgaduję: chodzi o cenę z kosmosu, pewnie 10-12 tys za m2 ?
      • maple_leafs Re: Bobrowiecka 3 (ECO) 06.02.09, 16:06
        Mam pytanie do mieszkańców posiadającyhc okna na ul. Kierbedzia. Czy
        sąsiedztwo z tej strony nie jest zbyt uciążliwe? W szczególności
        chodzi mi o znajdujące się przy tej ulicy magazyny Ruchu i
        ewentualny poranny ruch dystrubutorów prasy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka