Dodaj do ulubionych

JKJ Development - zagospodarowanie przestrzenne

IP: *.chello.pl 14.09.05, 21:22
Witam potencjalnych sąsiadów,
jestem na etapie podpisywania umowy, ale chciałbym się utwirdzić wq
przekonaniu
co do przyszłego sąsiedztwa poza ogrodzeniem naszych domków tj. działek wokół
osiedla.
Z tego co się dowiedziałem to moga stnąć wokół budynki do 2,5 kondygnacji
czyli
do 12m wysokości. Czy wiecie coś więcej na temat planów przestrzennego
zagospodarowania?
Pozdrawiam
salesman@op.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: *.crowley.pl 15.09.05, 08:45
      Głównie będą to budynki do 2,5 kondygnacji, jednak jest zaznaczony tez maly
      obszar gdzie beda do 4,5 kondygnacji. wysle Ci plany zagospodarowania na maila.
      pozdrawiam,
      Agnieszka
      • Gość: zuchu Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: 212.91.125.* 15.09.05, 10:41
        Czy moge tez prosic o te plany na maila zuchu1@poczta.onet.pl
      • Gość: Misiek Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: *.waw.cdp.pl 15.09.05, 15:39
        Witam
        Jesli nie sprawi Tobie problemu to poprosiłbym tez plan zagospodarowania na
        adres pperek@poczta.onet.pl
      • Gość: nb Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: *.acn.waw.pl 17.09.05, 00:02
        Jezeli mozna to poprosze o przeslanie planow na noobody10@yahoo.com
      • adarok Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen 20.09.05, 23:52
        Agnieszko,
        Szeroko uśmiecham sie do Ciebie ;-) o te plany. Sendnij mi je na
        adarok@interia.pl
        Dzięki
      • Gość: aGa Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: *.chello.pl 22.09.05, 20:38
        jeśli to nie problem to też bym poprosiła o przesłanie planów
        zagospodarowania :) piotr-aga@o2.pl
        Pozdrawiam
      • Gość: ana Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: *.aster.pl 29.09.05, 14:03
        Agnieszko!
        Mam wielką prośbę. Podeślij również na mojego meila plany - abrd@pan.pl
        Pozdrawiam i z góry dziękuję.
        • Gość: Monia Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:05
          Bardzo bym prosiła o przesłanie tych planów również mnie na adres
          biuro@marka.edu.pl
      • Gość: Robert Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: *.derbynet.pl 10.10.05, 19:50
        witam;

jeśli można, to poproszę o przesłanie tego planu zagospodarowania na adres:
        r.wardecki@pzuzycie.com.pl
        kupiłem dom, bedziemy sąsiadami...

pozdrawiam
      • alex359 Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen 26.10.05, 09:47
        Agnieszko czy mogę prosić Cię o przesłanie planów zagospodarowania na moją
        skrzynkę? Zamierzamy kupić segment i chcemy być w 100% peni swojej decyzji.
        Z góry dziękuję
        alex359@gazeta.pl
      • Gość: jarbo Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: *.atman.pl / *.atman.pl 30.10.05, 19:15
        Witam!
        Czy rowniez moglbym prosic o plany zagospodarowania na adres:

jarbo@gazeta.pl

Dzieki bardzo i pozdrawiam
    • Gość: ex sasiad Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: *.aster.pl 15.09.05, 13:45
      Rowniez planuja dosc spora ulice osiedlowa - blizej Torunskiej. Co do blokow ma
      byc ich jeszcze wiecej
    • Gość: Agnieszka Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: *.crowley.pl 21.09.05, 09:24
      Hej salesmanie,
      czy podpisales juz ta umowe? bedziesz mieszkal w domku czy segmencie?
      pozdr.
      Agnieszka
      • remila Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen 21.09.05, 14:43
        Ja akurat zastanawiam się nad kupnem domku, chyba w następnym rzucie, ale
        niezbyt podoba mi się ten dojazd naokoło. B.prosze o info czy będzie jakiś
        skrót do ul. Lewandów.
        Czy możecie mi podać jakie opłaty poza mediami, ochroną i opłatą za użytkowanie
        wiecz. będziecie ponosić. Poważnie myślę o Agromanie w sąsiedztwie, ale dobrych
        kilkaset zł na czynsz co miesiąc + spłaty kredytu trochę mnie powstrzymuje.
        • jeanne.antoinette Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen 10.10.05, 15:08
          Skrótu do ul. Lewandów nie będzie, chyba chodzi Ci o ul. Głębocką...
          A więc do Głębockiej są planowane drogi dojazdowe - tzn. wiem o dwóch: na końcu
          osiedla i w połowie (tuż przed segmentami). Ale to już nie leży w gestii
          Jasińskiego, lecz ZDM.
          Jakie opłaty masz na myśli?
      • Gość: salesman Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: *.pwn.com.pl 05.10.05, 10:34
        Hi Agnieszka,
        Nie podpisałem jeszcze umowy jestem jeszcze w trakcie wyboru oferty kredytowej.
        Ale szykuje się na domek.
        pozdr.
        salesman
        • Gość: Rafal Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: 81.210.16.* 06.10.05, 16:20
          Czy mógłbym rónież prosić o przesłanie planów zagospodarowania terenu na adres
          rafad@gazeta.pl
          Dziekuję,
          Rafał
          • Gość: agus Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 18.10.05, 19:42
            czy rowniez moge prosci o przeslanie planow?
            moj adres agi2002@tlen.pl
    • Gość: mike.go4 Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: *.aster.pl 26.10.05, 11:09
      Czy ja również mogę poprosić o te plany na adres mir@supermedia.pl

Ślicznie dziękuję i pozdrawiam
      • sta.ania Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen 26.10.05, 11:36
        dołączam sie z prośbą, sta.ania@gazeta.pl
    • alex359 Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen 28.10.05, 13:30
      witaj Agnieszko, ponawiam swoją prośbę, odezwij się proszę
      pzdw, Alex
      • Gość: ada77 Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen IP: 212.160.172.* 30.10.05, 11:37
        Witajcie,
        czy też moge poprosic o plany zagospodarowania tego terenu....

ada77@poczta.fm
        • verka8 Re: JKJ Development - zagospodarowanie przestrzen 26.11.05, 18:59
          ...do wszystkich szczęśliwców posiadających plany zagospodarowania...
          Witajcie....
          czy mogę prosić o przesłanien aadres verka8@gazeta.pl
          z góry dzięki

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka