Gość: bibi IP: *.aster.pl 26.09.05, 10:18 Czy jest ktoś, kto kupił mieszkanie w budynku C? Może już wiadomo kiedy budynek bedzie oddany? W umowie jest,że IV kwartał, ale podobno ma byc wszesniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iziz1 Re: Gawra budynek C IP: *.crowley.pl 26.09.05, 12:22 Witam, Ja kupilem, dosc dawno temu i pierwotnie ten termin byl planowany na III kw. tego roku i tak kilka osob ma w umowach. Z rozmowy z Gawra zostalem poinformowany, ze odbiory maja byc w grudniu. Ale to jest GAWRA i nigdy nic nie wiadomo, co osoba to inna informacja. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Gawra budynek C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:50 Jak się dowiadywalismy ok.3 tyg.temu w Gawrze o termin odbioru, to poinformowano nas że planują oddać lokale pod koniec listopada na początku grudnia ale patrząc na tempo i zaangazowanie w prace (ok.18.30 nikogo juz nie ma)to mamy pewne wątpliwości. Jak skończa w październiku to nie wiem czy Gawra zdąrzy do końca listopada dokonać podstawowych odbiorów umożliwiających oddanie lokali ????. Bardzo sobie tego życzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Gawra budynek C IP: *.aster.pl 27.09.05, 10:41 ja tez kupilam dawno temu i tez mialam w umowie 3 kwartal. Rozmawialam z kierownikiem budowy i zarzekal sie, ze budynek bedzie gotowy w polowie pazdziernika. Osobiscie w to nie wierze. Ciesze sie, ze juz odezwali sie sasiedzi. Pozdrowienia dla wszystkich przyszlych mieszkancow budynku C Odpowiedz Link Zgłoś