Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:49
Chetnie sprzedam nowiutkie,sliczne 3pokojowe mieszkanie w apartamentowcu na
ulicy Sybilli.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agness Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:51
      Cena...? Metraż? Termin oddania?
    • napszih Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI 29.09.05, 21:59
      Witam!
      Jestem zainteresowany kupnem mieszkania na Sybilli, tylko proszę więcej
      szczegółów (metraż, cena, piętro, lokalizacja w budynku).
      • Gość: wp Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: *.chello.pl 01.10.05, 14:15
        A ja mam do sprzedania 2 pokoje w tym budynku przesmycki@poczta.onet.pl
        Pozdrawiam
        • Gość: opinia Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 23:08
          Apartametowiec ma Sybilii,
          haha, hehehe
          dawno takiego dowcipu nie slyszalem
          zmierzcie sobie poziom .... decybeli w tych waszych apartamentach
        • cxz Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI 03.10.05, 16:15
          czemu sprzedajecie? cos nie tak z budynkiem?
          • Gość: WP Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: 5.6.2D* / 194.205.246.* 03.10.05, 18:20
            zmiana planów
            budynek wyglada spoko

pozdrawiam
    • rarely Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI 07.10.05, 15:54
      Koło Apartamentowca to on nawet nie stał zaopatruje tą inwestycje :
      Sciany najtańszy gazobeton, tynki najtańsze, zabezpieczenia p-poż najtańsze,
      instalacje to samo.

• Gość: malgos Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: 217.153.130.* 07.10.05, 16:50
        Moze wiecej szczegolow, chetnie poczytam.
        • Gość: Mieszkaniec Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 08:45
          Kolego - co z ciebie za dostawca jak srasz we własne gniazdo. Oni mają dalej
          budować w wawie a ty tak sobie ich wyśmiewasz???
          Z Ciebie dostawca - ale chyba bedziesz nam prasę codzienną dostraczał???
          • Gość: wawek Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: *.chello.pl 09.10.05, 09:36
            Mi to wyglada na zarobek. Tak, Ci co maja pieniadze, kupuja mieszkanka, a
            pozniej sprzedaja je ze sporym zyskiem. Wielu tak robi.
    • Gość: Ania Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:59
      Jestem bardzo zinteresowana zakupem mieszkania na Sybilli - dość dobrze znam tę
      inwestycję. Uprzejmie proszę o więcej szczegółów - dokładny metraż, cena
      całości, informację, czy rozkład mieszkania został zmieniony w stosunku do
      pierwotnego, piętro, liczba łazienek, na którą stronę są okna, czy jest miejsce
      parkingowe w garażu podziemnym i na którym poziomie, czy mieszkanie zostało juz
      odebrane.
    • Gość: Ania - 13 Sprzedam miejsce parkingowe!!! IP: *.orange.pl 11.10.05, 22:05
      Drodzy sąsiedzi,
      Chętnie sprzedam świetnie położone miejsce parkingowe - pierwsza kondygnacja,
      naprzeciwko windy. W pierwszej wersji zdarzeń kupiliśmy dwa miejsca parkingowe,
      ale plany sie zmieniły i dysponujemy jednym zbędnym. Cena oryginalna - nie mamy
      zamiaru na tym zarabiać, jak tu niektórzy sugerują. :) Pozdrawiam serdecznie
      (zwłaszcza sąsiadów z 13 piętra)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka