Gość: kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:49 Chetnie sprzedam nowiutkie,sliczne 3pokojowe mieszkanie w apartamentowcu na ulicy Sybilli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agness Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:51 Cena...? Metraż? Termin oddania? Odpowiedz Link Zgłoś
napszih Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI 29.09.05, 21:59 Witam! Jestem zainteresowany kupnem mieszkania na Sybilli, tylko proszę więcej szczegółów (metraż, cena, piętro, lokalizacja w budynku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: *.chello.pl 01.10.05, 14:15 A ja mam do sprzedania 2 pokoje w tym budynku przesmycki@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 23:08 Apartametowiec ma Sybilii, haha, hehehe dawno takiego dowcipu nie slyszalem zmierzcie sobie poziom .... decybeli w tych waszych apartamentach Odpowiedz Link Zgłoś
cxz Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI 03.10.05, 16:15 czemu sprzedajecie? cos nie tak z budynkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: 5.6.2D* / 194.205.246.* 03.10.05, 18:20 zmiana planów budynek wyglada spoko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rarely Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI 07.10.05, 15:54 Koło Apartamentowca to on nawet nie stał zaopatruje tą inwestycje : Sciany najtańszy gazobeton, tynki najtańsze, zabezpieczenia p-poż najtańsze, instalacje to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgos Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: 217.153.130.* 07.10.05, 16:50 Moze wiecej szczegolow, chetnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 08:45 Kolego - co z ciebie za dostawca jak srasz we własne gniazdo. Oni mają dalej budować w wawie a ty tak sobie ich wyśmiewasz??? Z Ciebie dostawca - ale chyba bedziesz nam prasę codzienną dostraczał??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawek Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: *.chello.pl 09.10.05, 09:36 Mi to wyglada na zarobek. Tak, Ci co maja pieniadze, kupuja mieszkanka, a pozniej sprzedaja je ze sporym zyskiem. Wielu tak robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: SPRZEDAM APARTAMENT NA SYBILLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:59 Jestem bardzo zinteresowana zakupem mieszkania na Sybilli - dość dobrze znam tę inwestycję. Uprzejmie proszę o więcej szczegółów - dokładny metraż, cena całości, informację, czy rozkład mieszkania został zmieniony w stosunku do pierwotnego, piętro, liczba łazienek, na którą stronę są okna, czy jest miejsce parkingowe w garażu podziemnym i na którym poziomie, czy mieszkanie zostało juz odebrane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania - 13 Sprzedam miejsce parkingowe!!! IP: *.orange.pl 11.10.05, 22:05 Drodzy sąsiedzi, Chętnie sprzedam świetnie położone miejsce parkingowe - pierwsza kondygnacja, naprzeciwko windy. W pierwszej wersji zdarzeń kupiliśmy dwa miejsca parkingowe, ale plany sie zmieniły i dysponujemy jednym zbędnym. Cena oryginalna - nie mamy zamiaru na tym zarabiać, jak tu niektórzy sugerują. :) Pozdrawiam serdecznie (zwłaszcza sąsiadów z 13 piętra) Odpowiedz Link Zgłoś