Gość: maja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.05, 20:35 poszukuje informacji na temat tego osiedla - czy developer jest uczciwy?? czy warto tam kupic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ardziu1 Re: zielone zaciesz -etap E IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.05, 21:06 Ja już jestem prawie zdecydowany na mieszkanie w etapie E! Mam znajomych, którzy tam mieszkają i są b. zadowoleni. Umowa ma kilka niekorzystnych elementów dla klienta, radzę dobrze poczytać i negocjować umowę. Okolica fajna, firma wydaje się pewna (nigdy nie ma 100 %). No i budują z dobrych materiałów, drewniane okna, dobre drzwi wejściowe itp. Nie tak jak np. w JW - wszystko po taniości. Negocjuję cene, dostałem 1 % ale cisnę dalej. Jest ciężko, ale taka teraz sytuacja na rynku. Chętnych dużo a mieszkań mało!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: zielone zaciesz -etap E IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.05, 21:08 drogi ardziu, naprawde mozna negocjowac cene??? a jakich argumentow uzywasz??? ja kompletnie nie wiem co mowic, bo jestem humanistka :-((( tez jestem zdecydowana - moze skontaktujmy sie jakos? razem bedzie razniej i w grupie sila :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmyczek Re: zielone zaciesz -etap E IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 22.11.05, 12:08 w jaki sposob negocjujecie cene za metr?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja ps Re: zielone zaciesz -etap E IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.05, 21:09 acha, boje sie tego co maja budowac na wprost naszego domu. tego osidla wojskowego. bylam tam dzis, niby maja oddzielac nas drzewa i plot, ale drzewa sa tak blisko, ze boje sie ze zostana wyrabane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: zielone zaciesz -etap E IP: 193.0.117.* 03.10.05, 10:44 Ja podpisałam umowę i niedługo wejdzie w życie. Tych drzew nie wytną, a tak w ogóle będą po naszej stronie. Gdziekolwiek nie kupisz mieszkania (nowego) w zasadzie nie masz pewności, że czegoś przed twoim oknem nie wybudują (np. trasy szybkiego ruchu lub wieżowca). Budynek osiedla wojskowego nie będzie wyższy niż nasz i w odległości 50 m. (dla porównania przy Forcie Bema budują jedenbudynek obok drugiego w odległości 17m.)Kupiłam mieszkanie na Zaciszu, bo mam znajomych, którzy mieszkają tam od 5 lat i są b. zadowoleni, podoba mi się jakość i wykończenie. Przejechałam się również kilkakrotnie komunikacją miejską w godzinach szczytu i wypadło na plus. No i cena, ja jeszcze trochę wynegocjowałam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: zielone zaciesz -etap E IP: 193.0.117.* 03.10.05, 10:45 Przepraszam, znajomi mieszkają od 3lat z kawałkiem w etapie A Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: zielone zaciesz -etap E 03.10.05, 12:29 Forum Zielonego Zacisza jest na portalu gazeta.pl forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10541 Odpowiedz Link Zgłoś