Gość: jst24 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.05, 10:26 Każdy kto szuka mieszkania znajdzie tu coś dla siebie www.mostostaltechnika.pl zapraszam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI ZAPRASZAM IP: *.crowley.pl 17.11.05, 15:46 Chciałabym wiedzieć cos więcej o tej firmie, czy może ktoś z Was ma przyjemność mieszkać w mieszkaniu wybudowanym przez tą firmę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jst24 Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI ZAPRASZAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.05, 15:54 Ja mieszkam w mieszkaniu wybudowanym przez tą firmę. Jak na razie nie mam zastrzeżeń. Mieszkam już rok poprosiłem o wykonanie pierwszych poprawek, panowie przyszli zrobili co mieli zrobić, posprzątali po sobie i się pożegnali. Napisz co cię interesuje na temat mostostalu może będę mógł ci pomóc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI ZAPRASZAM IP: *.itpp.pl 17.11.05, 23:40 Mam "przyjemnosc" mieszkac w stawianym przez nich budynu. Moim zdaniem ceny maja umiarkowane ale jakosc fatalna. Nie sugerujcie sie standardem pokazowych segmentow przy siedzibie firmy. Podczas budowy panowie wielokrotnie proponowali doplaty za wykonanie drzwi, okien itp o "podwyzszonej jakosci". Po odbiorze usuwanie usterek trwalo miesiacami. Usuniecia niektorych do dzis nie udalo sie wyegzekwowac. Wiem, z wiadomosci tryska irytacja, ale taki jest dzis moj stosunek to tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jst24 Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI ZAPRASZAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.05, 09:26 To jest tylko deweloper także nie wszystkim można dopasować. Jeżeli ktoś chce mieć idealny domek to niech go sobie sam wybuduje. Mostostal Technika to dobra, elastyczna pod względem umów firma, z odpowiednimi certyfikatami i uprawnieniami. Gorąco zapraszam do odwiedzenia strony www.mostostaltechnika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI ZAPRASZAM IP: 62.141.84.* 18.11.05, 09:55 CHyba troche przesadzasz z paenami na czesc MT. Jakosc srednia, ustrki rzeczywiscie usuwaja, ale ja czekalem 2 mies. Tak nierowmych schodow jak zrobili u mnie nie widzialem nigdy w zyciu(((( Musialem b. duzo nadlewac. Czesci potrzebnych mi dok. do kontynuacji budowy (wykanczania) nie moglem od nich wydobyc przez 3 tyg!!! Generalnie: ocena na 4. (jakosc wykonania i obslugi). Razam z ciekawa lokalizacja Wawer, nad Wisla, daje to w sumie niezly wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jst24 Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI ZAPRASZAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.05, 10:53 Mówisz że czekałeś dwa miesiące na usterki, 3 tygodnie na dokumenty.... A pokaż mi dewelopera który na drugi dzień realizuje wszystkie prośby klienta:-( Nie twierdze że MT jest najlepszy na warszawskim rynku, ale to na pewno lider u którego warto zainwestowac pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI ZAPRASZAM IP: 62.141.84.* 18.11.05, 11:18 Nie jest to lider, ale lokalnie (Wawer) dzialajacy deweloper, ktorego obiekty (na Wisla) oceniam na 4. Co do Osiedla Poezji, czy jest to przy Merze? Jesli tak, to nie jest to najciekawsza lokalizacja: sama Mera + jakies sklady/magazyny obok((((( Ponadto wole inwestowac w nieruchomosc niz w dewelopera))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI ZAPRASZAM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.05, 00:41 ja kupilam od Mostostalu segment na rybakach, osiedle juz dawno zamkniete a ja dalej nie mam kompletu dokumentow oraz usunietych do konca usterek, nie mam map poinwentaryzacyjnych oraz szeregu certyfikatow jakosci na okna, drzwi...Buduja moim zdaniem na 4, maja dosc kiepskich inspektorow nadzoru merytorycznie, ale w gebie sa niezli. Mysle ze to firma z ktora mozna budowac tylko trzeba ja sprawdzac z wlasnym inspektorem.Ich inspektorzy uwazaja ze porownujac do samochodow buduja jakiegos poloneza, o mercedesie nie marzcie. Okolica super, mysle ze bedzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: MOSTOSTAL TECHNIKA-OSIEDLE POEZJI ZAPRASZAM IP: *.net.pl / 82.160.115.* 26.11.05, 12:28 Jakich dokumentów Ci brakuje - ja otrzymałem od MT komplet wystarczający do przekazania budynku do użytkowania. Co do certyfikatów na okna i drzwi - nie mam, ale i nie prosiłem, bo po co - jakość okien i drzwi (nie najlepszą niestety) widać - co mi da jakiś certyfikat ? Oczywiście również uważam, że należy dom odbierać z własnym inspektorem, ale nie dlatego, że inspektorzy MT są słabi merytorycznie (tego nie wiem), tylko dlatego, że po prostu inspektorzy MT będą reprezentowali raczej interesy MT, a nie Twoje. Jakie masz usterki w segmencie? Pytam, bo u mnie nie było problemow z usunieciem wszystkich zgloszonych przez mojego inspektora usterek. Odpowiedz Link Zgłoś