Dodaj do ulubionych

MSM Energetyka, prosze o opinie

22.11.05, 16:37
Mysle nad kupnem mieszkania budowanego przez ta SM na Stegnach
(Sobieskiego/Bonifacego). Czy jest ona godna zaufania, jakie macie z nia
doswiadczenia. Jesli taki wątek juz gdzies istnieje to prosze o informacje,
postaram sie go skuteczniej poszukac. Z gory dziekuje za wszystkie wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: krupak Re: MSM Energetyka, prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 12:10
      Czyżby nie było na forum nikogo kto miał do czynienia z tą spółdzielnią czy też
      temat jest już od dawna obgadany ?? Bardzo prosze o jakieś opinie.
      • Gość: K Re: MSM Energetyka, prosze o opinie IP: *.devs.futuro.pl 23.11.05, 14:38
        A oni mają coś budować? Na Sobieskiego wiem, ze powstają jakieś nowe 3 bloki,
        ale chyba nie ma zbyt wioelu mieszkań - kiedyś sie dowiadywałam

K
        • Gość: krupak Re: MSM Energetyka, prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 16:25
          Buduja, buduja...wlasnie te trzy bloki na Stegnach a w planach kolejne trzy (w
          tej samej okolicy). Chodzi o to, ze ja sie troche boje spoldzielni
          mieszkaniowych z zalozenia. Czesto sa zle zarzadzane, ostateczna cena za m2
          puchnie gdy dochodzi do ostatecznego rozliczenia, i czynsze potrafia w
          nieuzasadniony sposob rosnac wypelniajac kieszenie administracji a
          wszczegolnosci prezesa. Wiem, ze da sie to w jakis sposob kontrolowac
          (teoretycznie) ale ja nie mam ani czasu ani ochoty na to i wolalabym wiedziec
          czy ta spoldzielnia jest godna zaufania. Prosze o opinie.
          • Gość: Eza Re: MSM Energetyka, prosze o opinie IP: *.243.81.adsl.skynet.be 24.11.05, 22:40
            Mieszkałam 4 lata w bloku na ul. Bonifacego 89, zarządzanego przez spółdzielnie
            Energetyka. Nigdy nie mieliśmy problemów, blok mimo że 30 letni bardzo
            zadbany,bardzo ładna elewacja, windy wymienione na nowe hotelowe, czynsz nie
            zawyżony. Ja również jestem na etapie rozważania kupna mieszkania i chetnie się
            nimi zainteresuję, bo nie wiedziałam że coś budują.
            Pozdrawiam.
            • Gość: czago Re: MSM Energetyka, prosze o opinie IP: *.catv.net.pl 02.12.05, 14:40
              Mieszkam przy Gierymskiego już 40 lat. Do spoldzielni nie mam żadnych
              zastrzeżeń. Dom mamy ocieplony (10 lat), rury od dawna plastikowe - słowem
              wszystko OK. Czynsz rozsądny. Ostanio odnowiono całą elewację.
          • Gość: gh67 Re: MSM Energetyka, prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:19
            > Buduja, buduja...wlasnie te trzy bloki na Stegnach a w planach kolejne trzy (w
            > tej samej okolicy)

Coś ostatnio zwolnili, nie widać zbyt dużych postępów na budowie. A kolejnych budynków oprócz tych 3 wybudowanych będzie jeszcze 6 - 3 w budowanym właśnie I Zadaniu i następne 3 przy samym rogu Bonifacego/Sobieskiego - w planowanym zadaniu II. Mam nadzieję że przyspieszą, cieszy mnie, że zlikwidują w końcu te chaszcze :)
            • Gość: ich Re: MSM Energetyka, prosze o opinie IP: *.stegny.2a.pl 03.12.05, 23:36
              www.msmenergetyka.pl/
    • solenizantkab Re: MSM Energetyka, prosze o opinie 05.12.05, 07:43
      Nikomu tej inwestycji nie polecam. Sprawdźcie wątek MSC.
      • Gość: dubrownik Re: MSM Energetyka, prosze o opinie IP: *.rz / *.basf-ag.de 05.12.05, 09:34
        fajan spoldzielnia. Interesowalem sie swego czasu ich inwestycja, ale
        porozmawialem sobie z ludzmi, ktorzy kupili mieszkania na Polnej, zaplacicli za
        garaze a parkowali na ulicy i mi przeszlo
      • Gość: dubrownik Re: MSM Energetyka, prosze o opinie IP: *.rz / *.basf-ag.de 05.12.05, 09:34
        fajna spoldzielnia. Interesowalem sie swego czasu ich inwestycja, ale
        porozmawialem sobie z ludzmi, ktorzy kupili mieszkania na Polnej, zaplacicli za
        garaze a parkowali na ulicy i mi przeszlo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka