Dodaj do ulubionych

trio-development Józefoslaw

IP: *.chello.pl 04.12.05, 18:22
Trio zbudowało piękny blok (8 mieszkań) w Józefosławiu. Wszystko gotowe,
piękne mieszkanka, garaż, tarasy... Tylko dalczego jeszcze nie sprzedali
wszystkich mieszkań?! Czy jest w tym jakiś haczyk??? Wiecie coś na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: tee Re: trio-development Józefoslaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 00:22
      blok jest wybudowanybardzosolidnie i ładnie - znajomy przypatrywał się
      budowie...

oglądałem -podbałymi sie wielgachne okna z widokiem na las...

ale -> ktosie wyprowadzi doJózia by mieszkać w blokach ?
      jesli zrobiłbymto ja toza rok będę zazdrościł ogródków i chciał sprzedać
      blok ... ale kto go kupi?

to wg ,mnie rozwiązanie zagadki
      ... nomoże jeszcze mała działeczka... ale przecie m2 kosztuje tam 100$
      ;)
    • Gość: Inesa Re: trio-development Józefoslaw IP: *.espol.com.pl 11.02.06, 22:41
      Mnie nie stac na domek w Jozefosławiu.
      Nie chce mieszkac w blokowisku, ktore sa uwspolczesniona odmiana ursynowa.
      Tam jest kameralnie i cicho.
      Bloczek bardzo fajnie zaprojektowany, jak pojawi sie troche zieleni bedzie
      cudnie.
      I jak dostane kredyt na to mieszkanie tez bedzie cudnie :)

pozdr
      Inesa
      • Gość: do inessy Re: trio-development Józefoslaw IP: 62.140.211.* 15.02.06, 14:17
        nie wiem czy przypadkiem nie zostalo juz wszystko sprzedane
    • Gość: wojtek Re: trio-development Józefoslaw IP: *.noria.pl 13.02.06, 09:28
      Mieszkania sa super, a temu budynkowi do bloku jeszcze daleko. Mnie odstraszylo
      mieszkanie na skrzyzowaniu i ogrodzenie w odleglosci 1 m od budynku (zero lawek,
      piaskownic, krzaczorow). A spokojna lokalizacja i zielen mialy byc glownymi
      atutami. Chyba jednak wole dobrze rozplanowane osiedle.
      • Gość: gość Re: trio-development Józefoslaw IP: 62.140.211.* 15.02.06, 14:16
        Po 1: tam nie ma zadnego skrzyzowania, ale jesli uwazasz, ze te dwie drozki to
        skrzyzowania to ok. mieszkania sa extra i plot co prawda jest niedaleko, ale
        nie w odleglosci jednego metra. bez przesady
        • Gość: Ewa Re: trio-development Józefoslaw IP: 193.111.233.* 15.02.06, 15:01
          ja tez zrezygnowalam z powodu usytuowania tuz przy ulicy - duzej, jak na tamto
          miejsce
          zieleni tez tam zreszta nie ma , ogrodzenie metr od sciany i nie wiadomo co
          powstanie na sasiadujacej dzialce
          • Gość: pako Re: trio-development Józefoslaw IP: *.chello.pl 15.02.06, 20:32
            czy możecie mi podać dokładny adres tej inwestycji, cenę i jakiś namiar na
            developera (może strona czy cuś)
            • Gość: Ewa Re: trio-development Józefoslaw IP: *.aster.pl 15.02.06, 22:41
              www.trio-development.pl/
      • Gość: marek.noga Re: trio-development Józefoslaw IP: *.chello.pl 14.07.06, 18:34
        tak z ciekawosci - w ktorym miejscu jest 1 metr do ogrodzenia od sciany domu bo
        interesowalem sie tymi mieszkaniami i jakos nie zauwazylem tego 1 metra :)
        moze jakies problemy z miarami albo prawem budowlanym ktore to reguluje :) ?

pozdrawiam serdecznie
    • jakub.dabrowski Re: trio-development Józefoslaw 28.04.06, 10:40
      Gość portalu: gabi napisał(a):
      > Trio zbudowało piękny blok (8 mieszkań) w Józefosławiu. Wszystko gotowe,
      > piękne mieszkanka, garaż, tarasy... Tylko dalczego jeszcze nie sprzedali
      > wszystkich mieszkań?! Czy jest w tym jakiś haczyk??? Wiecie coś na ten temat?

Juz po czasie, ale odpowiem. Byla to pierwsza inwestycja tego dewelopera.
      Deweloper jako taki nie chcial sprzedawac dziury w ziemi i taka przyjeli
      polityke sprzedazy. Mi wyszlo to na zdrowie bo jako zdeklarowany przeciwnik
      kupowania dziur w ziemi nabylem gotowe do odbioru, piekne moim zdaniem
      mieszkanie.
      Nastepna inwestycja (zabudowa szeregowa na sasiedniej dzialce) ma byc
      sprzedawana juz na innych zasadach. Osoby decydujace sie wczesniej beda mialy
      prawdopodobnie (o ile deweloper nie zmieni zdania i o ile dobrze go
      zrozumialem) preferencyjne warunki zakupu.
      Ja generalnie jestem z niego na razie zadowolony. Drobne problemy jakie sie
      pojawialy udaje sie rozwiazywac na biezaco. Jesli nic w tym temacie sie nie
      zmieni polecam tego dewelopera (zaznaczam, ze nie jestem na prowizji ;))

Pozdrawiam
      Jakub Dabrowski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka