Gość: Max IP: *.wat.waw.pl 27.10.02, 12:21 Ktoś mieszka? Opinie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kret Re: Mostostal - Odkryta? IP: *.it.pl 20.11.02, 13:37 rowiniez jestem zainteresowany inwestycja na Odkrytej 56,czesc mieszkan jest juz oddanych,wiec chetnie poslucham opinii, moze jakies doswiadczenia z Odkrytej 53(tez chyba mostostal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Mostostal - Odkryta? IP: zadnifw2:* / 192.168.140.* 20.11.02, 17:24 Gość portalu: kret napisał(a): > rowiniez jestem zainteresowany inwestycja na Odkrytej 56,czesc mieszkan jest > juz oddanych,wiec chetnie poslucham opinii, moze jakies doswiadczenia z > Odkrytej 53(tez chyba mostostal) Nie - mostostal buduje przy Swiatowida 43 i Odkrytej 56. Ja nie mialem zadnych problemow. Mieszkancy 5 i 6 mieli (maja) troche. Byly problemy (z tego co widze przez okno mostostal pozadzil sobie z tym zmianiajac podwykonawce) z podwykonawca budynkow. 5 i 6 maja przesuniete oddanie. Nie wiem jaki budynek Cie interesuje - wiecej dowiesz sie na liscie (www.odkryta56.prv.pl) Artur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Mostostal - Odkryta? IP: zadnifw2:* / 192.168.140.* 20.11.02, 17:20 Gość portalu: Max napisał(a): > Ktoś mieszka? > Opinie? Ja mieszkam w bloku numer 4. Wykonanie dosc dobre w moim przypadku w terminie. Dwa pozostale bloki beda oddane z poslizgiem (5 miala byc w sierpniu bedzie w grudniu, 6 miala byc chyba w pazdzierniku bedzie w przyszlym roku w czerwcu). Mostostal mial problemy z podwykonawca - po zmianie wyglda, ze robota idzie bardzo szybko. Czy kupic czy nie kupic? Do dyskusji zapraszm na liste dyskusyjna (tutaj jest archiwum i zapisy: www.odkryta56.prv.pl). Artur. Odpowiedz Link Zgłoś