Dodaj do ulubionych

AA. INTERARTI

29.10.02, 16:53

Firma Interarti buduje apartamentowiec tzw. "Rezydencja nad Potokiem" ma ona
zostać skończona w grudniu. Są tam wolne mieszkania, jedno z nich chcę kupić.
Niestety firma ta związana jest z inwestycjami WAR INWEST (niskończony obiekt
na ul. Rembielińskiej). Czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: brrr! Re: AA. INTERARTI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 17:04
      milko, czekoladko kochana !
      o 16:49 pytasz, czy ktoś coś wie i czy są mieszkania do kupienia.
      o 16:53 już sama sobie odpowiadasz, że są tam wolne mieszkania i że chcesz
      kupić, za to już wiesz że to WAR INWEST Rembielińska !
      Za chwile sobie sama odpowiesz, że to złodzieje !!
      Nie kupuj żadnych mieszkań, chyba, że w JW
      • Gość: milka33 Re: AA. INTERARTI IP: *.crt.tpsa.pl 30.10.02, 09:21
        InFORMACJE O TYM, ŻE INTERATI I WAR INWEST SĄ ZE SPOBA ZWIĄZNE DOWIEDZIAŁM SIĘ
        Z TEGO FORUM. NIGDZIE TEJ INFORMACJI NIE POTWIERDZAŁAM.PRZY CZYM UWAGA
        DYSKUTUJACYCH SKUPIŁA SIĘ NA REMBILENSKIEJ, KTORA STOI NIE SKONCZONA OD DWOCH
        LAT. NATOMIAST REZYDENCJA NAD POTOKIEM JEST JUZ PRAWIE SKONCZONA I BYC MOZE NIE
        NALEZY TEGO LACZYC Z REMEBIELINSKĄ. NIE WIEM.
        PS. W JW NIE KUPIE BO NIECHCĘ ABY MIESZKANIE ROPZDŁA SIĘ PO DWÓCH LATACH JAK W
        PRZYPADKU MIESZKANIA MOJEGO KOLEGO NA TARCHOMINIE. NIEMNIJ DZIEKI ZA TAK
        SZCZEGÓLOWE ŚLEDZNIE MOJEGO TOKU ROZUMOWNIA - TO UWAGA DO GOSCIAbrbr
    • Gość: Uza Re: AA. INTERARTI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 10:10
      Związek formalny Inter Arti i War Inwest(przynalezność do grupy kapitalowej)
      jest wymyslem p Klukowskiej z GW. Faktem sa za to powiazania rodzinne. Wobec
      tego nalezy zalecac szczegolna ostroznosc i dbac o wszelkie mozliwe
      zabezpieczenia, a najlepiej kupic gotowe mieszkanie.
      Pzdr, Uza.
      • Gość: Temida War Inwest i Interarti - powiązania IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.10.02, 15:24
        To z panią Klukowską- to nie do końca prawda.
        Prezesi firm War Inwest i Bud Inwest - byli jednocześnie udziałowcami w firmach
        Interarti sp zoo i Interarti S.A.
        Teraz oczywiście wiele już zostało zmienione. Ale w 2001 roku, gdy nagle znikły
        pieniądze z kont War inwestu, a wierzyciele i wpłacajacy stracili wszystko -
        niczym w kasie u Grobelnego - Interarti było powiązany personalnie i finansowo
        z War Inwestem oraz mniej znanym - Bud Inwestem.
        Finansowo- np poprzez pożyczki z kont War Inwestu dla Interarti, które to juz
        nigdy nie zostały zwrócone.

• Gość: G Re: AA. INTERARTI IP: 212.244.182.* 30.10.02, 16:04
      Kupić można, ale tylko pod warunkiem wpłaty z równoczesnym przeniesieniem prawa
      własności. Tzn. wchodzicie do natariusza Ty z pieniędzmi, oni z dokumentami -
      wychodzisz od notariusza z aktem własnośći, a oni z Twoimi pieniędzmi. Na żaden
      inny układ nie idź. Powodzenia.
      • Gość: psiiu Re: AA. INTERARTI IP: 217.153.60.* 30.10.02, 16:18
        Od złodzieja nie kupuje sie nic - to co najmniej moralnie wątpliwe

pisiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka