Dodaj do ulubionych

Developer WŁODARZEWSKA, Drawska C

IP: *.spray.net.pl 03.01.06, 22:35
Jakie są wasz opinie dotyczace developera Włodarzewska? Czy orientowaliście
się w sprawie Drawskiej C? jak daleko będzie to od planowanej drogi
expresowej?
Obserwuj wątek
    • lusia48 Re: Developer WŁODARZEWSKA, Drawska C 04.01.06, 12:03
      bedzie daleko bo droga bedzie biegla obok kolejki za istniejacymi osiedlami
      • Gość: ron Re: Developer WŁODARZEWSKA, Drawska C IP: *.spray.net.pl 04.01.06, 20:14
        a sam developer?
        • lusia48 Re: Developer WŁODARZEWSKA, Drawska C 05.01.06, 11:48
          Oni wybudowali wiekszosc osiedli przy wlodarzewskiej ktore wygladaja calkiem
          niezle i jak na razie ciagle cos buduja..
        • Gość: tt Re: Developer WŁODARZEWSKA, Drawska C IP: *.era.pl 05.01.06, 15:15
          Developer włodarzewska przekształcił się za spółdzielni Włodarzewska. Z tą
          spółdzielnią ludzie mieli bardzo dużo kłopotów. Ja na razie jako developer są
          OK. Ale na targach i ogólnie w świecie developerskim jakoś o nich cicho...
          • Gość: JA Re: Developer WŁODARZEWSKA, Drawska C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:30
            Jakiego rodzaju kłopoty? Czy mozna gdzieś o nich poczytać? Mieszkań w tej
            inwestycji już prawie nie ma, ale też budowa jeszcze nie ruszyła ... Nie wiem
            czy warto w to wchodzić? Wiem, że Włodarzewska IV jest w upadłości, a to z niej
            wywodzi się Włodarzewska SA.
    • Gość: rex Re: Developer WŁODARZEWSKA, Drawska C IP: *.spray.net.pl 05.01.06, 16:28
      a czy developer rozwiazał juz problem z droga dojazdowa do budowy? podobno to
      wstrzymywało inwestycje na Drawskiej C...
      • Gość: stefan Drawska to kicha ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 18:28

Niby szczesliwice, ale to niewłasciwa
        strona parku.
        Dojazd tragiczny jak na najbardziej zdupnej wsi.
        Infrstruktura beznadziejna. Bak komunikacji miejskiej.
        Smrodzace ogródki działkowe. Smutna okolica, smutne bloki,
        smutni ludzie ...
        • Gość: smutna Re: Drawska to kicha ... IP: 217.96.10.* 06.01.06, 17:39
          Ja tez jestem smutna jak czytam takie glupie posty ... : (

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka