Gość: ron IP: *.spray.net.pl 03.01.06, 22:35 Jakie są wasz opinie dotyczace developera Włodarzewska? Czy orientowaliście się w sprawie Drawskiej C? jak daleko będzie to od planowanej drogi expresowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia48 Re: Developer WŁODARZEWSKA, Drawska C 04.01.06, 12:03 bedzie daleko bo droga bedzie biegla obok kolejki za istniejacymi osiedlami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Developer WŁODARZEWSKA, Drawska C IP: *.spray.net.pl 04.01.06, 20:14 a sam developer? Odpowiedz Link Zgłoś
lusia48 Re: Developer WŁODARZEWSKA, Drawska C 05.01.06, 11:48 Oni wybudowali wiekszosc osiedli przy wlodarzewskiej ktore wygladaja calkiem niezle i jak na razie ciagle cos buduja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Developer WŁODARZEWSKA, Drawska C IP: *.era.pl 05.01.06, 15:15 Developer włodarzewska przekształcił się za spółdzielni Włodarzewska. Z tą spółdzielnią ludzie mieli bardzo dużo kłopotów. Ja na razie jako developer są OK. Ale na targach i ogólnie w świecie developerskim jakoś o nich cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Developer WŁODARZEWSKA, Drawska C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:30 Jakiego rodzaju kłopoty? Czy mozna gdzieś o nich poczytać? Mieszkań w tej inwestycji już prawie nie ma, ale też budowa jeszcze nie ruszyła ... Nie wiem czy warto w to wchodzić? Wiem, że Włodarzewska IV jest w upadłości, a to z niej wywodzi się Włodarzewska SA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Developer WŁODARZEWSKA, Drawska C IP: *.spray.net.pl 05.01.06, 16:28 a czy developer rozwiazał juz problem z droga dojazdowa do budowy? podobno to wstrzymywało inwestycje na Drawskiej C... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Drawska to kicha ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 18:28 Niby szczesliwice, ale to niewłasciwa strona parku. Dojazd tragiczny jak na najbardziej zdupnej wsi. Infrstruktura beznadziejna. Bak komunikacji miejskiej. Smrodzace ogródki działkowe. Smutna okolica, smutne bloki, smutni ludzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Drawska to kicha ... IP: 217.96.10.* 06.01.06, 17:39 Ja tez jestem smutna jak czytam takie glupie posty ... : ( Odpowiedz Link Zgłoś