04.02.06, 16:21
Witam zamierzam kupic mieszkanie 3 pokojowe na Derby 7,czy sa osobyktore
zakupily tam mieskania i moga sie podzielic spostrzezeniami,moze jakies
rady ???
Obserwuj wątek
    • Gość: low_radiation Re: derby 7 IP: *.acn.waw.pl 09.02.06, 21:48
      Ja zamierzam kupić tam 2 pokoje. Co do uwag to na razie osiedle będzie w tzw.
      polu. Ale obok będą budować kolejne (DD i inni developerzy)Z droga będzie oki od
      strony innych Derby. Co do połączenia z Głebocką to ciężko gdybać. Podobno jest
      w planach przebudowa Głebockiej. Nie wiadomo jednak co zrobi gmina. Myślę że im
      więcej tam inwestycji tym będzie większe "parcie" na zorganizowanie połączenia
      ze strony samych developerów (tak bym chciał ale życie szybko takie marzenia
      weryfikuje :-( i samych mieszkańców (tu badziej spodziewam się działania).
      Osiedle ma być podzielone ma dwie części. Bloki 3 piętrowe. Są garaże, piwnice i
      miejsca postojowe. Architektura i technologia podobna jak na DERBY 5.
      Też zachęcam do dzielenia się uwagami bo w DOm Development widziałem dużźo
      karteczek z info o rezerwacjach mieszkań (prawie wszystkie 2 pokojowe
      sprzedane/zarezerwowane ale 3 pokojowe jeszcze są).
      Co do firmy DD to można poczytać w innych wątkjach. Umowa jest z tych lepszych.
      Określony termin oddania, maks. czas do asktu notarialnego, odsetki za zwłokę
      itp. NIe jest idealna ale jak na warszawskie standardy umów to ta jest w czołówce.
    • edysz Re: derby 7 10.02.06, 08:40
      www.derby.waw.pl/forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka