edyta.s29 04.02.06, 16:21 Witam zamierzam kupic mieszkanie 3 pokojowe na Derby 7,czy sa osobyktore zakupily tam mieskania i moga sie podzielic spostrzezeniami,moze jakies rady ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: low_radiation Re: derby 7 IP: *.acn.waw.pl 09.02.06, 21:48 Ja zamierzam kupić tam 2 pokoje. Co do uwag to na razie osiedle będzie w tzw. polu. Ale obok będą budować kolejne (DD i inni developerzy)Z droga będzie oki od strony innych Derby. Co do połączenia z Głebocką to ciężko gdybać. Podobno jest w planach przebudowa Głebockiej. Nie wiadomo jednak co zrobi gmina. Myślę że im więcej tam inwestycji tym będzie większe "parcie" na zorganizowanie połączenia ze strony samych developerów (tak bym chciał ale życie szybko takie marzenia weryfikuje :-( i samych mieszkańców (tu badziej spodziewam się działania). Osiedle ma być podzielone ma dwie części. Bloki 3 piętrowe. Są garaże, piwnice i miejsca postojowe. Architektura i technologia podobna jak na DERBY 5. Też zachęcam do dzielenia się uwagami bo w DOm Development widziałem dużźo karteczek z info o rezerwacjach mieszkań (prawie wszystkie 2 pokojowe sprzedane/zarezerwowane ale 3 pokojowe jeszcze są). Co do firmy DD to można poczytać w innych wątkjach. Umowa jest z tych lepszych. Określony termin oddania, maks. czas do asktu notarialnego, odsetki za zwłokę itp. NIe jest idealna ale jak na warszawskie standardy umów to ta jest w czołówce. Odpowiedz Link Zgłoś