Dodaj do ulubionych

Opinia na temat Dom Development

IP: 195.136.95.* 30.12.02, 13:22
Witam,
Prosze o uwagi i ewentualne opinie dotyczace Dom Development.Mam zamiar kupic
mieszkanie na osiedlu Derby. Z tego co na razie wiem robia jakies przekręty z
oknami.
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: K Re: Opinia na temat Dom Development IP: .agb:* / 10.4.21.* 30.12.02, 16:01
      Okna, owszem, ale na Bielanach. Na Derbach 1 i 2 skosy na ostatnich pietrach sa
      nizej niz na planach, natomiast problemu tego nie bedzie na Derby 3, tam w
      ogole ma nie byc skosow. Jesli kupowac to Derby 1 lub 2, ale nie na ostatnim
      pietrze. Druga uwaga - budynki sa blisko siebie, wiec moze to byc problem jak
      ktos nie lubi wscibskich sasiadow, warto sie przejechac na budowe i obejrzec.

A poza tym zajrzyj do nas:

derby.waw.pl
      K.
      • Gość: Gosia Re: Opinia na temat Dom Development IP: 195.136.95.* 30.12.02, 16:35
        Mam zamiar kupic mieszkanie na Derby 3 - czy warto?
      • Gość: Gosia Re: Opinia na temat Dom Development IP: 195.136.95.* 30.12.02, 17:13
        A poza tym czasami jest lepiej, gdy opinie potwierdzi nie tylko pracownik DD.
        • Gość: K. Re: Opinia na temat Dom Development IP: .agb:* / 10.4.21.* 31.12.02, 10:16
          Gość portalu: Gosia napisał(a):

> A poza tym czasami jest lepiej, gdy opinie potwierdzi nie tylko pracownik DD.
          >
          Nie wiem, o co Ci chodzi, nie jestem pracownikiem DD i wiecej na tym forum
          nikomu nie bede doradzal :( Szkoda mojego czasu. Jesli nie umiesz uszanowac
          rady innych osob to trudno. Ja kupilem mieszkanie na Derby 1, jest ono prawie
          gotowe i mam zamiar wkrotce tam zamieszkac, znam dobrze to osiedle, mankamenty
          i zalety, drogi dojazdowe, najblizsza okolice, slownosc DD itd.

Zapraszalem Cie na strony www mieszkancow Derby 1 i 2 (derby.waw.pl) gdzie
          wypowiadaja sie obecni i przyszli mieszkancy i o wszystko mozna zapytac. Ta
          strona nie ma nic wspolnego z DD (moze tylko to, ze od nich kupilismy
          mieszkania). Co do Derby 3 to mam swoja opinie, ale jej nie podam. Lepiej
          czytaj to forum na gazeta.pl, a dowiesz sie, ze wszyscy developerzy to badna
          zlodziei, naciagaczym, bandytow i lobuzow. I stracisz na zawsze ochote na zakup
          nowego mieszkania.

K.
          • Gość: Gosia Re: Opinia na temat Dom Development IP: 195.136.95.* 31.12.02, 12:44
            Przepraszam, ale najwyrazniej zle odebrales moje zapytanie. Doceniam i bardzo
            dziekuje za opinie - na tym mi szczegolnie zalezy. I bede wdzieczna za inne.
          • Gość: Gosia Re: Opinia na temat Dom Development IP: 195.136.95.* 31.12.02, 12:49
            I przykro mi ze tak bardzo sie unosisz.
          • Gość: Gosia Re: Opinia na temat Dom Development IP: 195.136.95.* 31.12.02, 12:52
            I jezeli jeszcze bedziesz chcial cos napisac to z gory dziekuje. I za adres
            strony tez. Chetnie skorzystam. Ale po to zadalam pytanie bo wolalabym uniknac
            problemow jakie napotyka uczciwa osoba, ktora chce kupic mieszkanie. A wiem, ze
            fatwiej jest, kiedy zna sie sie opinie innych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka