Gość: ela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 22:16 Chcę kupić mieszkanie 100 m w Warszawie na polach mokotowskich . Proponuję 10% mniej ale sprzedający uważa że to za mało. Proszę o radę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kleszcz Re: negocjację cenę z developerem IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.01.03, 15:02 Słyszałem, że 8% jest realne. Czy Twoje miszkanie już stoi, czy to dziura w ziemi ? Pewnie to ma znaczenie ... ale jakie nie wiem. Może ktoś odpowie kto negocjował ... i jeszcze u kogo. Kleszcz Odpowiedz Link Zgłoś
sc77 Re: negocjację cenę z developerem 14.01.03, 11:15 To zalezy od Developera. Jedni proponuja 15% a inni tylko 3% to zalezy od wielkosci mieszkania, ceny z metra itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: negocjację cenę z developerem IP: 212.87.3.* 14.01.03, 15:55 Ja tez z nimi probowalam ale oferowali tylko 5% i odnioslam wrazenie ze dalsze proby to strata czasu. Pani w biurze powiedziala mi ze nie maja specjalnych problemow by mieszkania sprzedac za cene jaka maja w ogloszeniach. Mozesz zooferowac ze wszystko wplacisz od razu, a nie w ratach, to troche pomaga w negocjacjach ale nie wiem czy z tym Developerem ci sie to uda. Lokalizacja jest naprawde wspaniala a mieszkania ladne wiec pewnie trudnosci z ich sprzedarza nie maja mimo kryzysu. ewa Odpowiedz Link Zgłoś