wampir-wampir 10.12.10, 21:00 ... najpiękniejszych miast w Polsce. A zdjęcie chyba najlepsze z całej dziesiątki. lublin.gazeta.pl/lublin/1,85539,8798293,Przemysl_,,ga,,9.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kres Re: Przemyśl na liście 10 IP: *.przemysl.hypnet.pl 10.12.10, 21:25 co prawda to prawda;widokówki można w Przemyslu piekne robić.Rzeczywistość jest troche szara. Na sąsiednich forach są ciekawe fotki ,równie piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
urke66 Re: Przemyśl na liście 10 11.12.10, 18:32 Mieszkałem dłużej lub krócej w kilku miastach. Ale to do Przemyśla chcę ściągnąć rodzinę i być może zakotwiczyć dłużej niż wstępnie zakładałem. Zapewniam was że jest to absolutnie cudowne miejsce. I chodzi tu zarówno o samo miasto jak i okolicę. To jest ewenement na skalę polską i europejską. Przepiękne stare miasto z widocznymi śladami wielości kultur. Zlokalizowane w terenie wręcz górskim, z serpentynami i wyciągiem narciarskim w mieście. Otoczone umocnieniami fortecznymi nie mającymi odpowiednika. Do tego Pogórze Przemyskie -najdziksze tereny w Polsce . A dolina Wiaru w okolicach Posady Rybotyckiej, Rybotycz ? Jak to zobaczyłem w jesiennych kolorach to w głowie się zakręciło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s200 Re: Przemyśl na liście 10 IP: 213.25.24.* 11.12.10, 22:26 Urke ściągaj rodzinę i sobie podobnych kumpli i znajomych. Takich nam tutaj potrzeba. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś