Dodaj do ulubionych

JW Construction-Dabrowka Wislana

IP: 193.109.127.* 17.01.03, 10:55
Hej!

Bardzo prosze o opinie na temat tego osiedla i firmy!

bede wdzieczny,

pepes
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: JW Construction-Dabrowka Wislana IP: *.se.com.pl / 10.0.122.* 17.01.03, 15:14
      Ja kupiłam mieszkanie w JWC przy Majolikowej (Dębowy Park). Gdybym miała
      wybierać to nie wybrałabym Dąbrówki Wiślanej. Jest dalej i okolica nieciekawa.
      Natomiast przy Majolikowej jest ślicznie i wszędzie blisko. Firma istnienie już
      10 lat i wybudowali już sporo. Pierwsze ich inwestycje były pełne niedoróbek i
      wad ale w miarę jak budowali kolejne inwestycje to jest coraz lepiej. Koleżanka
      mieszka w TBS Marki i jest bardzo zadowolona z wykonawstwa.
      Moim zdaniem warto kupić mieszkanie w JWC zastanów się jednak nad lokalizacją.
      Pozdrawiam
      • Gość: aneta Re: JW Construction-Dabrowka Wislana IP: 212.78.226.* 17.01.03, 16:10
        eff.atra.pl/?grp=Osiedle+DW&mode=thrs
        OTO ADRES NASZEGO FORUM na którym my-mieszkańcy juz i mieszkańcy w przyszłośći
        sobie gawędzimy,nażekamy,zachwalamy,wymieniamy poglady.MOIM zdaniem okolica
        jest urocza,niemal sliczna,jest cicho,zielono,szykuje sie sporo osiedlowych
        sklepów a juz w poblizu mamy poczte,bank,selgros itp.Niedaleko jest petla kilku
        autobusów którymi sobvie spokojnie siedzac dojedziesz do centrum,na brudno,na
        ochote itp Fakt sa potyczki i obtarcia w walce o lepsze akty czy szybsze
        oddanie,o pasy na jezdni ale ogólnie mówiąc jest ok.Poza tym nie wiem jak twoja
        wydolnośc finansowa,jest system 70/30.Pozdrawiam.
        • Gość: pepes Re: JW Construction-Dabrowka Wislana IP: *.acn.waw.pl 19.01.03, 13:36
          Przepraszam ale jestem lajkonikiem w tym temacie, wiec wytlumacz mi prosze co
          znaczy lepsze akty?
          A tak ogolnie czy nie ma z nimi problemow?Hipoteka tej inwestycji nie jest
          obciazona jakims dlugiem?Jako ze jestem uzalezniony od internetu mam pytanko
          czy macie na osiedlu internet?

z gory dzieki za odpowiedz:)

pozdroofka!
    • Gość: oszukany Re: JW Construction-Dabrowka Wislana IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl / 192.168.1.* 18.01.03, 22:41
      Stary!

Krotko i na temat.
      Czytalem wiele postow o JWC, pochlebnych i krytycznych (zdecydowana wiekszosc).
      Ale to nic w porownaniu z moimi osobistymi doswiadczeniami.
      JW CONSTRUCTION to firma budujaca niedbale, nie dopuszczajaca czegos takiego
      jak negocjacje z klienami majacymi w stosunku do nich jakies roszczenia, a
      przede wszystkim zlodzieje jakich malo!
      Potraktuj to jako powazne ostrzezenie i potraktujcie to wszyscy to czytajacy.
      JWC okradla mnie i do dzis (3 lata po fakcie) nie uznaje zadnych roszczen
      liczac na fakt iz nie bedzie mnie stac na sprawe sadowa. I wielu rzeczywiscie
      nie stac. Od takich problemowych spraw jest farbowana pani prezes agata
      wrobel.Zna sie na temacie przyslowiowe gowno, ale klientow umie spuszczac na
      drzewo pierwszorzednie!Typowa marionetka raczej do spraw lozkowych jak
      podejrzewam bo chyba na niczym innym sie nie zna.
      • Gość: Bb Re: JW Construction-Dabrowka Wislana IP: *.acn.waw.pl 19.01.03, 20:12
        Co do pani tak zwanej prezes Wróbel to nasz całkowitą rację, z mojego
        doświadczenia też wynika że ta pani to chyba musi znać się doskonale na seksie
        i to nie z byle kim, bo co do rzeczy budowlanych jak i finasowych jaki i
        prawnych to nie ma zielonego pojęcia, całkowita blondynka. mam nadzieje że dni
        kariery jej w JW są policzone.
        • Gość: max Re: JW Construction-Dabrowka Wislana IP: *.crowley.pl 24.01.03, 13:10
          Internet to jednak nie kloaka i pewne normy tu też obowiazują. Uwagi o kims w
          takim wulgarnym stylu świadczą źle - ale o tobie. Ja również miałem styczność
          z panią prezes i J.W. Construction i mam tylko dobre doświadczenia. Kupiłem
          tanio mieszkanie - i dobrze misie mieszka. Skąd więc tyle agresji!
          • Gość: szop Re: JW Construction-Dabrowka Wislana IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 24.01.03, 16:13
            Max, masz 200% racji. Pewnych rzeczy się na forum bądź co bądź publicznym nie
            pisze, nawet pod przykryciem anonomowości. Nie starajmy się współzawodniczyć
            rozmiarami swojej agresji lub zwykłego chamstwa. Pani Agato, sorry za innych!
          • Gość: johny Re: JW Construction-Dabrowka Wislana IP: *.acn.waw.pl 25.01.03, 21:22
            Dobre doswiadczenia z pania prezes?
            Hahaha! No to gratulacje. Ja rowniez potwierdzam ze nadaje sie tylko do
            jednego, a juz na pewno nie mam na mysli stanowiska ktore znajduje.
            Daj sobie spokuj z ta kloaka bo internet jest rowniez po to zeby wymieniac sie
            pogladami jakie by nie byly.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka