Gość: mruk IP: *.elsnerow.waw.pl 05.07.06, 12:53 Witam sąsiadów z I etapu i pozdrawiam. Może założylibyśmy forum zamknięte? Będziemy mogli się lepiej poznać i nikt z niepowołanych nie będzie miał wejścia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RAMCIN Re: Zacisze I etap IP: *.elsnerow.waw.pl 05.07.06, 21:47 to by był najlepszy pomysł, ktos musi sie tylko zgłości na moderatora takiego forum i nadzorować je Pozdrawiam RAMCIN Odpowiedz Link Zgłoś
borys72 Re: Zacisze I etap 05.07.06, 22:07 I tu jest problem, proponuję przeprowadzić casting: może Swietka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doran Yates Re: Zacisze I etap IP: 195.205.147.* 05.07.06, 22:12 Jestem za może nazwiemy je ,,Pinokio Forum''??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doran I etap Re: Zacisze I etap IP: 195.205.147.* 07.07.06, 14:17 Jak moge otrzymac hasło??? Skoro od poniedziałku bede juz mieszkal z wami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakręcony Re: Zacisze I etap IP: *.elsnerow.waw.pl 05.07.06, 22:15 To ja proponuje nasz wzór uczciwości - JJ i jego giermka Ruperta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Zacisze I etap IP: *.elsnerow.waw.pl 05.07.06, 22:50 a od kiedy ty jesteś I etap, niepodoba sę to nie czytaj i najlepiej spadaj, macie przecież własne "forum" i własnych klatkowych, co niewystarczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Zacisze I etap IP: *.elsnerow.waw.pl 05.07.06, 23:17 Trochę roboty przy tym będzie, trzeba poinformować cały I etap i dla zainteresowanych przekazać hasło dostępu. Czy ktoś ma pomysł jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: Zacisze I etap IP: *.elsnerow.waw.pl 06.07.06, 00:22 Cierpliwości sąsiedzi, właśnie nad tym pracuję. W piątek dam odpowiedź. apsik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Zacisze I etap IP: *.elsnerow.waw.pl 06.07.06, 00:26 nie mogę się doczekać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMCIN Re: Zacisze I etap IP: *.pkobp.pl 06.07.06, 10:11 Pospiesz się, bo tamto forum osiągneło dnoooooooooo i tak to jest delikatna nazwa. Trzeba skończyć z możliwością pisania przez jedną osobę pod 20 nick'ami, już jest chyba więcej nick'ów niż mieszkańców tego osiedla. Pozdrawiam Ramcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania z I etapu Re: Zacisze I etap IP: *.mofnet.gov.pl 06.07.06, 08:09 ... dobry pomysł... jestem za..... Odpowiedz Link Zgłoś
ane3ka Re: Zacisze I etap 06.07.06, 13:45 A jak ktos jest mieszkancem i sie wczesniej nie udzielala tylko czytal w jaki sposob ma dostac haslo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMCIN Nagranie IP: *.pkobp.pl 06.07.06, 12:06 Ciekawe czy ktoś pojechał ze strony I etapu na dzisiejsze nagranie w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Nagranie IP: *.elsnerow.waw.pl 06.07.06, 12:28 Nie miałam pojęcia o żadnym nagraniu :-( W jakiej telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etap I Re: Nagranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 12:34 Dzisiaj kręcony jest program Jaworowicz. A kto wie kto pojechał z II etapu? Mam nadzieje że wytypowiali Danusię, to przynajmniej będzie śmiesznie pooglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMCIN Re: Nagranie IP: *.pkobp.pl 06.07.06, 12:37 Przecież Jaworowiczowa ma uczulenie na Danuśkę, ostatnio powiedziała że jak Danka sobie nie odpuści to ona wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Nagranie IP: *.elsnerow.waw.pl 06.07.06, 13:12 na pewno pojechała, bo jej podopieczna zabawia się z robotnikami na osiedlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzi Re: Nagranie IP: *.rzeczpospolita.pl 06.07.06, 13:30 pudło! nie pojechała. a z kim zabawia się Twoja podopieczna?? Stwierdziłeś, że poprzednie forum osiągnęło dno. Założyłeś nowe, ale chyba zapomniałeś odbić się od tego dna. pozdr, uzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ane3ka Re: Nagranie 06.07.06, 13:51 A jak ktos jest mieszkancem i sie wczesniej nie udzielala tylko czytal w jaki sposob ma dostac haslo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMCIN Do ane3ka IP: *.pkobp.pl 06.07.06, 14:00 Spokojnie, myślę że trzeba będzie przyjąć jakąś metodologie przyznawania haseł poszczególnym mieszkańcom (może jakieś propozycje), ale na to trzeba poczekać aż apsik skończy swoje dzieło. Odpowiedz Link Zgłoś
ane3ka Re: Do ane3ka 06.07.06, 14:17 Spotkanie osobiste chyba rozwiazuje sprawe :) Akt notarialny biletem wstepu :P j/k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMCIN Re: Do ane3ka IP: *.pkobp.pl 06.07.06, 14:19 I do tego podpisy 2 osób już zarejestrowanych wprowadzających cię do klubu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ane3ka Re: Do ane3ka 06.07.06, 14:28 To z tym bedzie gorzej bo znam dokladnie jednego sasiada alienujac sie od reszty kompletnie aby sie nie denerwowac wytworami typu 'Pani' Menager Swiatowej Klasy ktora mialam (nie)szczescie widziec raz w zyziu na jedynym walnym na jakie sie wybralam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4-you odnośnie forum IP: *.elsnerow.waw.pl 06.07.06, 21:07 zgłoście się do JJ on wam raz dwa założy forum i z hasłami też nie będzie miał problemu jak każdemu przekazać, widać że chłop komputery ma w jednym paluszku, a pieniędzy napewno dużo nie będzie za to chciał, w spółdzielni też tylko za parę groszy bidak pracuje od świtu do nocy, a że raz marne 190.000 pln dostał w 2001 roku to już wielki szum robią. narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skyhowk Re: odnośnie forum IP: *.elsnerow.waw.pl 06.07.06, 21:48 nikogo tu nie interesuje Twój punk widzenia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk do apsik IP: *.elsnerow.waw.pl 07.07.06, 21:08 i jak tam z forum? mieliśmy mieć dziś odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
rupertc Nasze Forum Elsnerum 07.07.06, 21:36 Mili sąsiedzi, Od wtorku, środy ruszy już "pełną parą" na serwerze www.elsnerow.waw.pl forum mieszkańców naszego osiedla. Forum to (moderowane, chronione przed osobami przypadkowymi, przeznaczone tylko i wyłącznie dla osób jednoznacznie określonych z imienia i nazwiska), docelowo ma się stać platformą wymiany informacji wszelkiej o naszej Wspólnocie Mieszkaniowej. Póki co, będzie to jedynie usługa news (proste forum) z możliwością umieszczania dowolnych plików (od dziś). Póki co, przeznaczone jest dla właścicieli mieszkań (akt notarialny niezbędny), którzy zechcą wziąć czynny udział w powołaniu Wspólnoty Mieszkaniowej. Szanowni Państwo, W związku w tym, bardzo proszę o przesyłanie na adres rupertc@gazeta.pl "deklaracji uczestnictwa" zawierającej: imię i nazwisko skrócony adres (nr mieszkania) nr telefonu Pozdrawiam i oczekuję na zgłoszenia, Robert Całka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doran Yates Re: Nasze Forum Elsnerum IP: 195.205.147.* 08.07.06, 14:42 Mam pytanie: Co zrobisz jak twoj idol Jacek Jonasz zrobi stąd wypad, zostaniesz tu czy pojedziesz za nim??? Odpowiedz Link Zgłoś
rupertc Re: Nasze Forum Elsnerum 08.07.06, 21:02 Oczywiście, że zostanę - muszę zobaczyć jak Ty robisz stąd wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doran Yates Re: Nasze Forum Elsnerum IP: 195.205.147.* 09.07.06, 11:59 Ja podobno miałem zrobić stąd wypad po walnym. No i co ??? Jestem. Zamów sobie chłopie lepiej koszulkę, którą stworzył Grafik. Idealnie byś w niej wyglądał.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Nasze Forum Elsnerum IP: *.pkobp.pl 10.07.06, 09:03 Myślę że sam akt nie wystarczy, powinna być jeszcze opinia byłego prezesa i byłego przewodniczącego i ślubowanie wiernośći byłemu zarządowi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no funny Re: Forum rupieciarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:47 Ze Robberto (el Rupieć)- kolejny genialny pomysł. Oprócz ślubowania wierności ekipie 3 muszkieterów z bunkra, konieczne jest wypełnienie deklaracji przystąpienia do ich partii. Odpowiedz Link Zgłoś
ane3ka Re: Nasze Forum Elsnerum 10.07.06, 11:12 I podpisanie cyrografu wlasna krwia? Odpowiedz Link Zgłoś