Gość: annamarialudwika IP: *.zdm.waw.pl / *.devs.futuro.pl 10.08.06, 10:19 Szukam sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: ul. Narwik - JAZ-BUD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 18:14 Jaz-Bud to nie najlepszy wybor, niska jakosc za duza kase. po za tym mnostow usterek po odbiorze - odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlom Re: ul. Narwik - JAZ-BUD IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.08.06, 01:04 Witam. Ja tam zarezerwowałem mieszkanie. Dziś oglądałem teren. Generalnie widzę dużo wiecej plusów niż minusów tego zakupu. Mają tam wybudować obwodnice, ale jestem spokojny o hałas (okna nie z tej strony). Narzekania są na Developera, ale powiedźcie mi na którego nie ma ? Dodatkowo niedaleko ma iść II linia metra. Sprawdzę jeszcze dokładniej developera i jak będzie okey to sie decyduję, choć najbardziej boje się o te platformy w garażach - co to jest ? czy to się będzie sprawdzało ? Ile kosztuje konserwacja / serwis takiej platformy ? Ale cóż i tak jestem gotowy na to ryzyko. Czy ktoś ma jakieś zastrzeżenia co do umowy ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś