Dodaj do ulubionych

Agencja Prestige - prośba oinformacje

IP: *.geac.com.pl / 10.1.10.* 25.02.03, 16:09
Witam
mam prośbę dotyczącą w/w agencji sprzedaja mieszkania z rynku pierwotnego i
wtórnego; mnie akurat interesuje pierwotny a oni rozpoczynają inwestycje na
górczewskiej i stąd moje pytanie czy są wiarygodni, terminowi, elestyczni i
solidni;

pozdrawiam kahna
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Agencja Prestige - prośba oinformacje IP: *.itpp.pl 27.02.03, 14:05
      Witam,
      ja osobiście mam przykre doświadczenia z tą Agencją. Jakiś czas temu
      sprzedawali (pośredniczyli, jak okazywało się na miejscu za wysoka prowizję)
      mieszkania w Piasecznie - osiedla Kwiaty Polskie. Niestety mieszkan nie mamy do
      tej pory. Ja i setki ludzi mnie podobnych kupiliśmy cześciowo mieszkania (30 %
      wpłaty reszta z KFM). Prezes Prestige - miał udziły w gruncie - wiedział o nie
      realnych terminach, o kłótniach w zarządzie Spółdzileni z Piaseczna (z 30
      letnim doświadczeniem Spółdzielnia na początku inwestycji była wiarygodna,
      niestety w miarę upływu czasu wzięła kilka kredytów i jej sytułacja
      djametralnie się zmieniła), o tym że kredytu nie ma i nie będzie, bo pokazywano
      nam tylko wstępne wnioski i do tej pory już kilka razy były odrzucane,
      poprawiane, składane na nowo i tak w kółko. On sie wycofał, a my zostaliśmy z
      wielkim g.... . Wiedział o wszystkim, a pomimo wszystko nadal sprzedawał
      mieszkania i obiecywał 12 miesięczny termin ukończenia budowy. Niektórzy mają
      już 3 letnie opóźnienie, ja tylko rok, ale to i tak nie jest pocieszające.
    • Gość: Ania Re: Agencja Prestige - prośba oinformacje IP: *.se.com.pl / 10.0.10.* 27.02.03, 14:20
      Gość portalu: KAHNA napisał(a):

> Witam
      > mam prośbę dotyczącą w/w agencji sprzedaja mieszkania z rynku pierwotnego i
      > wtórnego; mnie akurat interesuje pierwotny a oni rozpoczynają inwestycje na
      > górczewskiej i stąd moje pytanie czy są wiarygodni, terminowi, elestyczni i
      > solidni;
      >
      > pozdrawiam kahna
      A co oni takiego będą budować na Górczewskiej?
      • Gość: KAHNA Re: Agencja Prestige - prośba oinformacje IP: *.geac.com.pl / 10.1.10.* 27.02.03, 15:27
        dzieki za informacje ..
        popytałam i:
        na dobrą sprawę to niby poza pozwoleniem nic nie ma; inwestorem mam być spółka
        powołana do tej właśnie inwestycji a wykonawcy jeszcze nie wybrali(lada dzień
        ma być wybrany); zatem jeżeli spółka jest dedykowana to jak mniemam że może się
        szybko zwinąć a my zostaniemy z dziurą w ziemi; zatem ja podziekuje i poszukam
        czegoś innego

pozdrawiam wszystkich
        KAHNA
        • Gość: Bi Re: Agencja Prestige - prośba oinformacje IP: *.igik.edu.pl 17.03.03, 10:19
          Trzymaj sie z dala od agencji Prestige. Ja tez "zakupilam" dzieki nim mieszkanie na "Kwiatach Polskich" w Piasecznie.
          I od 2,5 roku nadal tylko dziura w ziemi ... A pan prezes Puchala to podobno lepszy cwaniak i pare innych inwestycji
          tez podobnie zalatwil. Nie kupuj mieszkania, ktorego jeszcze nie wybudowali !!! Lepiej poczekacj zaplacic wiecej ale
          miec mieszkanie... Ja nie mialam tyle rozumu jakis czas temu...
          POzdrawiam i zycze powodzenia.
          Bi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka