Dodaj do ulubionych

transconsulting

IP: *.aster.pl 30.08.06, 17:10
Czy firma transconsulting coś komus mówi? Czy warto zakupic u nich mieszkanie?
Obserwuj wątek
    • pww11 Re: transconsulting 07.09.06, 21:36
      Czy udało Ci się coś dowiedzieć o tej firmie?
      Znalazłem ich oferte i też jestem ciekaw opinii o nich.
      Która ich oferta Cię zainteresowała?
    • damiand2 Re: transconsulting 08.09.06, 14:45
      Zakupilem u nich mieszkanie na Bruzdowej. Jak na razie jestem b. zadowolny z
      ich usług. Mała firemka, elastyczna i można się z nimi dogadać. Ogólnie
      polecam.
      • pww11 Re: transconsulting 08.09.06, 16:51
        Czy inwestycja na Bruzdowej jest już zakończona?
        Czy zrobili to w terminie - jak wygląda jokość?
        Czy są elestyczni w zakresie Umów i harmonogramów - można coś ponegocjować?
        • damiand2 Re: transconsulting 10.09.06, 12:44
          Inwestycja na Bruzdowej zakończona. Pierwotny termin był 30 czerwca, przesuneło
          sie na koniec sierpnia (zima itp). Inspektor budowlany z którym odbierałem
          chwalil ze od paru miesiacy nie widzial tak dobrze zrobionego mieszkania (ale
          pare usterek i tak było). Co do umow i harmonogramów to nie miałem kłopotów z
          negocjacjami - przesuneli mi wpłate pierwszej raty o prawie miesiac (z powodu
          zapchania Fortisu wnioskami kredytowymi w grudniu).
          • Gość: amin Re: transconsulting IP: *.acn.waw.pl 22.12.06, 10:47
            Mam zupełnie inne zdanie na temat transconsulting. Firma nieuczciwa, jedno
            mówi, a robi co innego. Szmaciarze i tyle.
            • Gość: amin Re: transconsulting IP: *.acn.waw.pl 22.12.06, 14:44
              Dla sprostowania: to co napisałam o tej firmie zawiera nieprawdziwe dane i
              zostało zamieszczone wyłącznie przez pomyłkę. Absolutnie nic nie mam do firmy
              Trans Consulting. Wszystkich zainteresowanych serdecznie przepraszam.
              • Gość: michał inwestycja przy zwoleńskiej IP: *.chello.pl 13.02.07, 23:27
                Pilnie poszukuje przyszłych włascicieli apartamentów przy zwoleńskiej.
                bedę szczęścliwym posiadaczem mieszkania przy parterze. chętnie podzielę sie
                wszelkimi uwagami o tej inwestycji i o innych dokonanych przez tą firmę.
                • Gość: kaarol Re: inwestycja przy zwoleńskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 23:12
                  Jestem wstepnie zainteresowana lokalem na Iszym pietrze. Umowy jeszcze nie
                  podpislam ale rozwazam oferte powaznie. jesli masz jakies uwagi/komentarze
                  prosze podeslij ewentualnie na priv: 3triangle@gmail.com

pzdrw
    • aimiejego Re: transconsulting 22.12.06, 12:02
      Nastały takie czasy, że warto kupować mieszkania na pniu bez względu na to, jaka
      firma stoi za inwestycją.
      • babalaba Re: transconsulting 22.12.06, 16:17
        Buduja teraz w Wawrze, przy Zwolenskiej bloczki "Pod lasem". Z tym lasem to troche przesada ;),
        ale buduja dosc sprawnie.
        • Gość: julita Re: transconsulting IP: *.cofund.org.pl 14.02.07, 09:11
          Też sie tym swego czasu interesowłam. Ale odstraszyły mnie plany Trasy Olszynki
          Grochowskiej. Z mojej wiedzy wynika, ze ma przebiegać bardzo blisko...
          • Gość: michał Re: transconsulting IP: *.chello.pl 15.02.07, 23:20
            wcale nie tam blisko od tej inwestycji bedzie jeszcze przynajmniej 4-5 posesji
            odgraniczające. byłem nawet w gminie. oraz dokładnie przeanalizowałem
            układ-drogowo uliczny dosptępny na stronie www.siskom.waw.pl/
            ale moze ktoś wie wiecej ode mnie chętrnie wysłucham wszelkich informacji.
            aha i jeszcze polecam mapę na www.mapa.um.warszawa.pl/ tam można
            popatrzyć gdzie ewentulanie ta trasa moze przebiegać. jak ktoś ma dokładne plany
            czy mapy bardzo bedę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi. dzieki i pozdrawiam m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka