adampy 24.03.03, 20:48 Witam Ktokolwiek cos wie o nich niech napisze.Zaczynają budowę na ul. Górczewskiej 228 przy Lazurowej.Cena niska-2895 brutto.Co wy na to.Ja sie zastanawiam,ale pytanie czy się nie utopi kaski. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasik Re: 'GÓRCZEWSKA 228' nowy developer? IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 21:12 Witam, A skad takie informacje? Sama jestem zainteresowana kupnem mieszkania w tym rejonie i przyznam, ze wiadomosc ta jest bardzo interesujaca. Prosilabym o jakies szczegoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kahna Re: 'GÓRCZEWSKA 228' nowy developer? IP: *.geac.com.pl / 10.1.10.* 31.03.03, 13:04 interesowalam się tym prowadzi ti agencja prestige i kilka wątków temu jest przed nimi przestroga; jest to spółka zawiązana na tę konkretną inwsetycę ja zrezygnowałam ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan. Re: 'GÓRCZEWSKA 228' nowy developer? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.04.03, 07:40 "Prestige" pobiera prowizję w wysokości 3% wartości mieszkania [do końca kwietnia 1,9%], obsługa rachunku powierniczego kosztuje ok.2%. Developer przejmuje także odsetki od zgromadzonych tam środków[!]. Dodatkowo płacimy również za balkon. Cena zdecydowanie przestaje być aż tak atrakcyjna, a umowa sprzedaży jest mocno niekorzystna dla kupującego. Pozatym, faktycznie to ich pierwsza budowa. Odpowiedz Link Zgłoś