Dodaj do ulubionych

ZIELONE ZACISZE - EKIPA REMONTOWA

IP: 193.178.143.* 25.03.03, 13:23
Witam wszystkich
Możecie polecić jakąś ekipę, która zajmie się panelami, elektryką, łazienkami
itd itp ?

Może robił u Was ktoś, kto jest godny polecenia?

Z góry dzięki za informację
Obserwuj wątek
    • Gość: mooj Re: ZIELONE ZACISZE - EKIPA REMONTOWA IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 15:08
      na razie jestem ze "swojej" ekipy zadowolony (kończą, więc nie "mówmy hop") ale
      boję się polecić żeby sąsiad latami na mnie krzywo nie patrzył:)
      jeśli to nie jest na wczoraj to zapraszam na początku kwietnia na oglądanie
      wyników i samodzielną ocenę - kontakt: szera@poczta.onet.pl
      pozdrawiam
      • Gość: ZZNOWY Re: ZIELONE ZACISZE - EKIPA REMONTOWA IP: 193.178.143.* 25.03.03, 15:12
        Wielkie dzięki!! :)
    • beatka33 Re: ZIELONE ZACISZE - EKIPA REMONTOWA 25.03.03, 15:13
      Mam godną polecenia firmę mam też nagrany film z mieszkania po remoncie
      wykonanym przez nich. I moge polecić też dobrego hydraulika.
      • Gość: sc77 Re: ZIELONE ZACISZE - EKIPA REMONTOWA IP: 40.0.96.* 26.03.03, 09:11
        Ja mam ekipe, ktora nie jest droga, ale trzeba ja pilnowac i pokazywac gdzie co
        ma zrobic, w jakim kierunku polozyc plytki i deski.
        Robia jednak solidnie i w porownaniu do innych ekip sa naprawde tani.
        Moge podac namiary oraz pokazac jak mi zrobili mieszkanko.
        Prosze o kontakt sc77@o2.pl
        • Gość: ZZNOWY Re: ZIELONE ZACISZE - EKIPA REMONTOWA IP: 193.178.143.* 26.03.03, 09:58
          Właśnie chodzi mi o kogoś takiego, nad kim nie będzie trzeba non stop stać i
          pokazywać palcem na zasadzie: teraz to, a teraz to, a ta płytka to w tą stronę,
          a czemu się pan spóźnił, a dlaczego zrobiliście sobie 6 godzinną przerwę... itd
          itp. Chodzi mi o ekipę z tzw szefem, z którym będę miał kontakt i który
          wszystkiego dopilnuje. Zdaję sobie sprawę, że nie wyeliminuję wszystkich błędów
          ale chcę przynajmniej zminimalizować ich ilość i wielkość.
          • Gość: beatka33 shreki IP: 217.153.33.* 26.03.03, 11:13
          • beatka33 Re: ZIELONE ZACISZE - EKIPA REMONTOWA 26.03.03, 11:16
            Moja ekipa ma dobre pomysły, nie trzeba nad nią stać i pilnować, robi potrzebne
            zakupy i nie jest droga. JEDYNA WADA NIE ROBIĄ BŁYSKAWICZNIE zaleta ale
            dokładnie i z pomysłem. Oczywiście nie namawiam na nich bo niedługo sama ich
            wezmę do nowego M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka