Dodaj do ulubionych

Zielone Zacisze - Turret Poland

IP: *.ciop.waw.pl 15.11.01, 08:10
Witam serdecznie wszystkich,
Chciałem sie was zapytać czy ktos ma jakies doswiadczenia z negocjacja umowy zakupu mieszkania
u inwestora Turret Poland. Czy negocjowaliscie z ludźmi z biura sprzedaży czy bezposrednio z
dyrektorem dewelopera? Szczególnie chodzi mi o sprawe vatu oraz kar w przypadku rezygnacji? Jesli
tak napiszcie co udało się wam uzyskać.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Sloum Re: Zielone Zacisze - Turret Poland IP: 217.17.41.* 16.11.01, 17:47
      Gość portalu: Tomala napisał(a):

> Witam serdecznie wszystkich,
      > Chciałem sie was zapytać czy ktos ma jakies doswiadczenia z negocjacja umowy za
      > kupu mieszkania
      > u inwestora Turret Poland. Czy negocjowaliscie z ludźmi z biura sprzedaży czy b
      > ezposrednio z
      > dyrektorem dewelopera? Szczególnie chodzi mi o sprawe vatu oraz kar w przypadku
      > rezygnacji? Jesli
      > tak napiszcie co udało się wam uzyskać.
      >
      > Pozdrawiam

czesc

Ja negocjowalem z dyrektorem z Metropolitan address. Udalo mi sie wywalczyc rabat
      i niektore zapisy. z Vatem nie przeszlo ale z tego co wiem to nie powinien sie
      zmienic w przyszlym roku. Ogolnie bylo raczej ok.
      • Gość: Tomala Re: Zielone Zacisze - Turret Poland IP: *.ciop.waw.pl 20.11.01, 07:43
        Gość portalu: Sloum napisał(a):

> Gość portalu: Tomala napisał(a):
        >
        > > Witam serdecznie wszystkich,
        > > Chciałem sie was zapytać czy ktos ma jakies doswiadczenia z negocjacja umo
        > wy za
        > > kupu mieszkania
        > > u inwestora Turret Poland. Czy negocjowaliscie z ludźmi z biura sprzedaży
        > czy b
        > > ezposrednio z
        > > dyrektorem dewelopera? Szczególnie chodzi mi o sprawe vatu oraz kar w przy
        > padku
        > > rezygnacji? Jesli
        > > tak napiszcie co udało się wam uzyskać.
        > >
        > > Pozdrawiam
        >
        > czesc
        >
        > Ja negocjowalem z dyrektorem z Metropolitan address. Udalo mi sie wywalczyc rab
        > at
        > i niektore zapisy. z Vatem nie przeszlo ale z tego co wiem to nie powinien sie
        > zmienic w przyszlym roku. Ogolnie bylo raczej ok.

Witam,
        Czy mógłbys napisac konkretnie co udało Ci sie zmienić w umowie (jakie zapisy?) i jakich argumentów
        użyłes że dyrektor przyznał Ci rabat. Jak duży był ten rabat?

Z liczby odpowiedzi wynika że tylko Tobie udało się cos wywalczyć. Może Ja będę drugi?

Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka