Gość: Lucas IP: *.amwaw.edu.pl 05.12.06, 20:08 Co sądzicie o tej inwestycji? Mam wrażenie,że cena 7-9 tysięcy jak na tę lokalizację i tego dewelopera jest atrakcyjna... A może przesadzam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ak Re: BI-Villa Concorde-Ochota IP: *.chello.pl 05.12.06, 20:17 Tak przesadzasz :-) Baaaaardzo atrakcyjna, szczegolnie ze na tylach Novotelu i obok korytarza planowanej obwodnicy Srodmiescia... A mowi sie ze lekarze malo zarabiaja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alamedka Re: BI-Villa Concorde-Ochota 16.12.06, 13:12 O atrakcyjności ceny świadczy choćby to, że więszość mieszkań rozeszło się w pierwszych dniach sprzedaży... Pierwszego dnia sprzedaży - 1 grudnia zapisywano chętne osoby na spotkanie dopiero na środek grudnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: BI-Villa Concorde-Ochota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 20:48 Lokalizacja powiedzmy ok wg. mnie srednia, przy torach planowanej obwodnicy, blisko lotniska za hotelem. Komunikacja - trzeba dosc do przystanku autobusoweo. Cena jak na dzien dzisiejszy w stosunku do lokalizacji jest dobra, powiedziałbym nawet przystepna - niewiele mniej ludzie daja w Nowym Wigwizdowie. To co najbardziej przewaza wg. mnie to wzglednie małe, przystepne rozmiary mieszkan - najwieksze do ok 90m2, w połaczeniu z powyzszym daje to duza zachete do kupowania. Odpowiedz Link Zgłoś
alamedka Re: BI-Villa Concorde-Ochota 16.12.06, 23:14 Ja już i tak kupiłam tam mieszkanie, więc teraz pozostaje mi poszukiwanie samych plusów tej inestycji ;) Odpowiedz Link Zgłoś