Dodaj do ulubionych

Willa Konstancin - JW Contruction

06.12.06, 22:17
zastanawiam sie nad kupnem mieszkania w inwestycji jw construction w konstancinie. wiem,jaką reputacją cieszy się jw, ale bardzo podoba mi sie miejsce przy ul paproci (bielawska). czy ktoś może wie w jakiej odległości od osiedla ma przebiegać tak zwana trasa mostowa? i wogóle co sądzicie o tej lokalizacji?
Będę wdzięczna za wszystkie sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: MIESZKANIEC Re: Willa Konstancin - JW Contruction IP: 217.153.44.* 07.12.06, 14:33
      Witam,
      cieszy sie nie najgorszą reputacją. Budują nie gorzej niż inni, za to taniej,
      tzw. popularny segment mieszkań. Tylko konkurencja i frustraci odezwą sie od
      razu z krytyką.
      pzdr
    • Gość: Lukrecja Re: Willa Konstancin - JW Contruction IP: *.aster.pl 07.12.06, 16:42
      Trasa mostowa 721 zostala zaplanowana po drugiej stronie torów kolejowych.
      Uchwala gminy z 18 siepnia 2005. Musisz iść do gmimny i zobaczyc plan. Nie wiem
      dokłądnie gdzie buduje JWC. Droga oddala się od torów po przecięciu z Bielawską.
      Co do lokalizacji to jest taka sobie -bardzo ciasno tam buduja, ale jest blisko
      do centrum chociaż to nie jest strefa A ani B. Lepiej podoba mi sie osiedle
      Asbudu na Kolobrzeskiej jest dalej od centrum co ma znaczenie dla osob bez
      samochodu. Poza tym sa tez oferty mieszkań u prywatnych deweloperów (ulica
      Prusa róg Kościelnej) w prawdziwym domu na działce 3 tys m w strefie A. Trzeba
      sie rozejrzec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka