Dodaj do ulubionych

FotoForum "Inwestycje"

13.12.06, 15:15
Witam,

Dobrze by było gdybyście mogli nie tylko pisać o nowo powstających osiedlach,
czy domach ale także to pokazywać innym forumowiczom.
Chcemy stworzyć FF poświęcone inwestycjom budowlanym. Tak więc - zdjęcia nowo
ukończonych inwestycji, zdjęcia z budów. Prócz typowych zdjęć będzie można
również zamieszczać wizualizacje budynków.
Na pewno wśród Was znajdzie się gupa zainteresowana takim sposobem prezentacji.
Co Wy na to?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ivy Re: FotoForum "Inwestycje" IP: 82.150.6.* 13.12.06, 15:39
      świetny pomysł
      • Gość: aXent Re: FotoForum "Inwestycje" IP: 75.126.48.* 10.03.07, 03:37
        mnie by interesowalo to PLUS system map gdzie co jest
        jak maja na przyklad w stufflix.com
        • Gość: stuFFLiX.com Re: FotoForum "Inwestycje" IP: 75.126.48.* 10.03.07, 03:41
          robiac to po prostu uzywajce linkow do stufflix.com
          moim zdaniem to najlepszy portal bo jak wiadomo lokalizacja to niemal
          90% ceny nieruchomosci
    • Gość: Gosc Re: FotoForum "Inwestycje" IP: *.171.87.150.crowley.pl 13.12.06, 15:54
      Cos takiego juz dawno jest :)
      Moze sie dogadajcie i polaczcie z fotodom.pl :)
      • joa21 Re: FotoForum "Inwestycje" 13.12.06, 18:39
        a jak chcialbys to rozwiazac?

jestem otwarta na pomysly :)
        • ka.szaa Re: FotoForum "Inwestycje" 13.12.06, 19:37
          Nie myślimy o łączeniu serwisów, ale o powstaniu nowego FF.
          Tu możnaby było połączyć dyskusję z prezentacją zdjęć lub planów.
          Rozmowy nie musiałyby się opierać na komentowaniu zdjęć. Zdjęcia byłyby
          doskonałym dodatkiem do prowadzonych dyskusji. Przecież dobrze jest widzieć o
          czym się dyskutuje, prawda? ;)
          • Gość: Adm Re: FotoForum "Inwestycje" IP: *.acn.waw.pl 13.12.06, 21:59
            Myślę że wystarczy zwykłe forum z możliwością podlinkowania zdjęcia, o któym
            aktualnie toczy się dyskusja, np: developer.info.pl. Miejsc hostujących
            darmowo zdjęcia jest cała masa.

Pozdrawiam!
            developer.info.pl
            • ka.szaa Re: FotoForum "Inwestycje" 14.12.06, 12:36
              Weź pod uwage fakt, że nie wszyscy będą chcieli "biegac" między serwisami.
              na pewno chcialiby miec swoje zdjęcia pod ręka w galerii i dodawac je do wątków.
              Wiem, że każdy chwali swój ulubiony serwis, ale o łączeniu na razie nie myślimy. ;)
              • joa21 Re: FotoForum "Inwestycje" 14.12.06, 12:38

ale po co tworzyc kolejny? zeby sie dublowac?
                • Gość: krzysiek Re: FotoForum "Inwestycje" IP: *.aster.pl 14.12.06, 18:07
                  bo forum.gazeta musi mieć swoje. wyskoczyli z tym pomysłem jakby Amerykę
                  odkryli, a tu niestety odzewu brak...
                  • Gość: gosc Re: FotoForum "Inwestycje" IP: *.171.87.150.crowley.pl 15.12.06, 09:44
                    moze niech podwiesza watek na www.gazeta.pl na glownej to ktos sie wpisze za :D
                    • ka.szaa Re: FotoForum "Inwestycje" 15.12.06, 16:49
                      Pewnie, najlepiej krytykować. (bez logowania)
                      Chcemy zrobić coś dla osób, które nie korzystają z pozostałych serwisów, albo
                      będą uważały, że to wygodniejszy sposób prezentacji i dyskusji pod zdjęciami.
                      • joa21 Re: FotoForum "Inwestycje" 17.12.06, 18:59

to zrob takie forum bo my i tak nie mamy wplywu na to co zrobisz... tylko nikt
                        jak na razie nie poparl tego pomyslu...
                        • jan-w Re: FotoForum "Inwestycje" 17.12.06, 22:04
                          Poparła milcząca większość. Wolimy bezstronne fotoforum gazety, niż twoje
                          komercyjne, do którego wątek ciągle podbijasz wbrew regulaminowi.
                          • Gość: Adm Re: FotoForum "Inwestycje" IP: *.acn.waw.pl 19.12.06, 17:43
                            Imho od takiego fotoforum lepszym byłby "pamiętnik" z placu budowy. Coś takiego za pomocą informatorów z terenu urochomiliśmy na developer.info.pl. Jest tam też bardzo ciekawy wątek o notariuszach i ich praktykach! Zapraszam!

developer.info.pl
                          • Gość: krzysiek Re: FotoForum "Inwestycje" IP: *.aster.pl 19.12.06, 18:15
                            no pewnie wszytsko co gazety jest najlepsze.
                            Janie-w mów za siebie. Ja wcalę nie wolę fotoforum gazety bo jeszcze go nie
                            widziałem. Powstało już w ogóle? jeśli tak to proszę o link.

pozdrawiam
                        • Gość: Ivy Re: FotoForum "Inwestycje" IP: *.chello.pl 18.12.06, 01:12
                          chciałam nieśmiało zauważyć że ja poparłam - druga wypowiedź w tym wątku
                      • Gość: gosc Re: FotoForum "Inwestycje" IP: 217.116.110.* 19.12.06, 18:48
                        to zrobcie a nie sie pytacie bo sama widzisz ze na tysiace czytajacych to forum
                        codzienie osob poparlo ta propozycje cale 2 osoby.
                    • Gość: Adm Re: FotoForum "Inwestycje" IP: *.acn.waw.pl 16.12.06, 10:44
                      Hehe.. Albo niech wrzucą na developer.info.pl :D

Niedługo tam będzie się działo!
                      Kuba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka