pelasinska 26.01.07, 12:45 WITAM,BARDZO PROSZĘ O INFORMACJE NA TEMAT DEVELOPERA PROVIDENTIA,JESLI KTOŚ Z WAS MIAŁ Z NIMI STYCZNOŚĆ PROSZĘ O OPINIE.POZDRAWIAM WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klient Re: Providentia IP: *.chello.pl 28.01.07, 20:33 Ja niestety mam styczność z Providentią. W Wieliczce mają opóźnienia już takie że szkoda pisać. Ludzie w biurze w Krakowie mało kompetentni, do czasu sprzedaży mieszkania spoko, schody zaczynają się później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Providentia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:07 Providencia to oszuści, którzy kosztem ludzi w Polsce zamierzają budować a później uciec, bowiem nie wiem jak mieliby wywiązać się z udzielanych gwarancji. Właśnie w Wieliczce zatrudniają firmę TON sp. z o.o., która oszukała mnie. Wcześniej firma zarejestrowała się jako NOBA-2 sp. z o.o., po czym zwinęła się a nastepnie wystapiła pod nową nazwą właśnie TON - i to za wiedzą Zarządu oraz dyrekcji Providentia. do mnie tel. 0 663 28 19 63 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Providentia IP: *.aster.pl 22.02.07, 13:28 To że oszukała cię jakaś firma wykonawcza to nie powód żeby zaraz opluwać wszystkich dookoła. Rozumiem że możesz być sfrustrowany z tego powodu ale bezpodstawne nazywanie kogoś oszustem świadczy źle ale niestety tylko o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redena Re: Providentia IP: *.lei3.cable.ntl.com 25.02.07, 22:47 Panie Darku! bardzo interesuje mnie ten wątek ,ponieważ zamierzam kupić mieszkanie w Providentii.Czy mógłby Pan napisać coś więcej?Z góry dziękuję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Providentia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 19:55 Niestety kupiłem mieszkanie w Wieliczce. Terminy zawalone. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś