Dodaj do ulubionych

Providentia

26.01.07, 12:45
WITAM,BARDZO PROSZĘ O INFORMACJE NA TEMAT DEVELOPERA PROVIDENTIA,JESLI KTOŚ Z
WAS MIAŁ Z NIMI STYCZNOŚĆ PROSZĘ O OPINIE.POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Obserwuj wątek
    • Gość: Klient Re: Providentia IP: *.chello.pl 28.01.07, 20:33
      Ja niestety mam styczność z Providentią. W Wieliczce mają opóźnienia już takie
      że szkoda pisać. Ludzie w biurze w Krakowie mało kompetentni, do czasu sprzedaży
      mieszkania spoko, schody zaczynają się później.
      • Gość: Darek Re: Providentia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:07
        Providencia to oszuści, którzy kosztem ludzi w Polsce zamierzają budować a
        później uciec, bowiem nie wiem jak mieliby wywiązać się z udzielanych
        gwarancji. Właśnie w Wieliczce zatrudniają firmę TON sp. z o.o., która oszukała
        mnie. Wcześniej firma zarejestrowała się jako NOBA-2 sp. z o.o., po czym
        zwinęła się a nastepnie wystapiła pod nową nazwą właśnie TON - i to za wiedzą
        Zarządu oraz dyrekcji Providentia. do mnie tel. 0 663 28 19 63
        • Gość: Adrian Re: Providentia IP: *.aster.pl 22.02.07, 13:28
          To że oszukała cię jakaś firma wykonawcza to nie powód żeby zaraz opluwać
          wszystkich dookoła. Rozumiem że możesz być sfrustrowany z tego powodu ale
          bezpodstawne nazywanie kogoś oszustem świadczy źle ale niestety tylko o tobie.
        • Gość: redena Re: Providentia IP: *.lei3.cable.ntl.com 25.02.07, 22:47
          Panie Darku! bardzo interesuje mnie ten wątek ,ponieważ zamierzam kupić mieszkanie w Providentii.Czy mógłby Pan napisać coś więcej?Z góry dziękuję .
          • Gość: Klient Re: Providentia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 19:55
            Niestety kupiłem mieszkanie w Wieliczce. Terminy zawalone. Nie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka