Gość: brzytwa IP: *.pcz.czest.pl 19.06.02, 12:37 O durniach, hipokryzji i UE przeczytacie w swietnym felietonie Stanislawa Michalkiewicza. www.nczas.com/?a=show_article&id=516 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prowokt Re: Epidemia duraczenia. IP: *.telimeny / 192.168.0.* 19.06.02, 12:56 pozdrowenia dla pana Stanisława, mam nadzieje że już wyzdrowiał WOLNOŚĆ DLA STASZKA ŻÓŁTKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper WOLNOŚĆ DLA MARKA BIAŁKA !!!! ;))) (n/t) IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 19.06.02, 13:00 Gość portalu: prowokt napisał(a): > pozdrowenia dla pana Stanisława, mam nadzieje że już wyzdrowiał > > WOLNOŚĆ DLA STASZKA ŻÓŁTKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulbek Re: Epidemia duraczenia. IP: *.dcs.ed.ac.uk 19.06.02, 13:05 A ja polecam sto razy swietniejszy artykul Legutki w Rzepie, do ktorego odwoluje sie Michalkiewicz. Mozna znalezc w archiwum Rzepy. W odroznieniu od felietonu Michalkiewicza, artykul Legutki jest o czyms. No, nie obrazaj sie, Brzytwa. Wiem ze felietony musza byc troche lekkie i niekoniecznie o czyms. Ale jednak uporzadkowany wywod czyta sie przyjemniej. Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Epidemia duraczenia. IP: *.pcz.czest.pl 19.06.02, 13:39 Gość portalu: Pulbek napisał(a): > A ja polecam sto razy swietniejszy artykul Legutki w > Rzepie, do ktorego odwoluje sie Michalkiewicz. Mozna > znalezc w archiwum Rzepy. Tak, tez czytalem. Kurcze, nawet nie wiedzialem, ze Legutko pisze teraz w Rzeczpospolitej. Dla zainteresowanych zostawiam link, zeby nie musieli szukac. www.rp.pl/dodatki/plus_minus_020615/plus_minus_a_6.html Odpowiedz Link Zgłoś