Dodaj do ulubionych

Kupię segment- Wawer !

01.03.07, 23:05
Chciałbym kupić segment w okolicach Wawer- las , Jeziorowa, do 600tys.
Może ktos słyszał o aktualnej !! ofercie developera lub o ofercie z rynku
wtórnego.
Mój adres mailowy gore1@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Obiektywny Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.chello.pl 02.03.07, 06:15
      Przejedz sie na Bronowska 10A do firmy Developer House.
      • Gość: \../ Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:47
        oni Ci sprzedadzą ziemię rolną z obietnicą budowy domu za 600000, brrr..
        • justa9910 Re: Kupię segment- Wawer ! 06.03.07, 19:44
          Dużo segmentów buduje się na ulicy Sęczkowej i Poprawnej. Jedź i popytaj na
          miejscu
    • Gość: anna Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:38
      Widziałam nowy bilbord na trakcie lubelskim, ładne bliżniaki.Dzwoniłam i
      sprzedaż ma rozpocząć się w marcu. Bardzo dobra lokalizacja.Oferta całkiem
      ciekawa. Podaję Ci nr. jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć :(22)872 42 49
      • kasiagrotek Re: Kupię segment- Wawer ! 11.03.07, 09:04
        o deweloper house to zapomnij , ludzie strasznie sie nanich skarza, wolne chyba
        2 segmenty sa jeszcze na osiedlu motylkowa fmy drmarcus. co prawda to nie jest
        na osiedlu las tylko przy zwolenskiej, ale ja tez tam szukalam i tam nie ma nic
        wolnego . motylkowa jest osiedlem blizniakow , sama tam kupilam, pomimo ze w
        okolicy ma przebiegac trasa olszynki grochowskiej, ale gdzies trzeba jezdzic,a
        to osiedle jest naprawde ladne i budowa idzie b.sprawnie tel do dewelopera
        226153446
        zaznaczam ze to nie jest zadna reklama
        pozdrawiam
        kasiagrotek
        • womysia Re: Kupię segment- Wawer ! 11.03.07, 09:30
          oj, znow ktos powtarza zle opinie o DH. nie moge juz tego czytac, zle opinie sa
          o palmowej. na jeziorowa, zwolenska i seczkowa nikt sie nie skarzy! a ja mam
          prawo sie wypowiadac, bo kupilam blizniak na seczkowej 50 i jestem zadowolona,
          budowa sie ladnie posuwa i domek bedzie gotowy juz pewnie na poczatku jesieni...

sa tani i to jest plus, minusem jest dosyc kiepska obsluga klienta i okropne
          opoznienia przy zalatwianiu prawnych formalnosci, ale w koncu liczy sie efekt
          koncowy, ja w momencie podpisania umowy przedwstepnej widzialam juz akt nabycia
          dzialki, prawomocne pozwolenie na budowe i zatwierdzona dokumentacje
          techniczna. wiec nie bylo tak zle!

z mojego punktu widzenia, polecam jak ktos chce kupic tanio!
          • Gość: TVN 24 Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:56
            ... DH JEST JUŻ NA CZARNEJ LIŚCIE DEVELOPERÓW I NAWET TVN ROBIŁ O NIM PROGRAM,
            MYŚLICIE ŻE BEZ POWODU SIE DO NICH DOBRALI - POCZYTAJCIE NA TEN TEMAT A PALMOWA
            TO JUZ ABSURD : )
        • Gość: daga Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.acn.waw.pl 14.05.07, 20:10
          Rozgladam sie za segmentem w okolicach Wawra- moze ktos z Was moze mi cos
          polecic. Widze ze Deweloper House ma dosc ciekawa oferte w tamtych okolicach
          ale nie wiem czy on jest ok- bo opinia o nim niesteety nie jest zbyt dobra.
          Czekam na jakies sugestie: dwicik@poczta.onet.pl
    • Gość: ST Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 12:21
      www.slonecznetarasy.pl
      • Gość: taa Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 00:42
        ST stara su...k...ooo takie coś to wcisńij sobie. przez grzecznośc nie napisze
        gdzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka