Dodaj do ulubionych

uczciwy developer

22.03.07, 09:01
Witam! Rok temu kupiłam mieszkanie z 2 ręki (jeszcze przed dramatycznym
skokiem cen), ale okazało się o wiele za małe jak na potrzeby mojej rodziny.
Myślę o kupnie czegoś od developera, ale nie mam żadnego doświadczenia w tej
materii. Czy jest jakiś godny polecenia??? Na kogo uważać? Pomóżcie..
Obserwuj wątek
    • Gość: robson.wawa Re: uczciwy developer IP: *.chello.pl 22.03.07, 14:23
      wszystko jest wazne jak jes skonstrowana umowa ja sam kupilem na gorczewskiej
      ale zaraz bede sprzedawal bo jednak zdecydowalem sie na dom, oddanie bedzie I
      kwartal 2009 53m 2 pokoje
    • edmund112 Re: uczciwy developer 22.03.07, 17:00
      Mogę polecić niedużą rodzinną firmę z saskiej kępy-HM Inwest sp. z o.o. Ceny
      mają niezbyt wygórowane, budynki nieduże i kameralne, sprytnie zaprojektowane,
      a co najważniejsze traktują każdego kilenta undywidualnie.
      • Gość: karol Re: uczciwy developer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 08:53
        ja u nich kupiłem, wszystko było ok
        • Gość: Jan Re: uczciwy developer IP: *.tkdami.net 27.03.07, 02:07
          Szesc lat temu kupowalem mieszkanie w firmie Cogik.Teraz nosze sie z zamiarem
          kupienia wiekszego mieszkania i chetnie kupilbym u tego samego dewelopera jesli
          tylko odpowiadala by mi lokalizacja..Byli w porzadku pod kazdym
          wzgledem /terminowosc w wykonaniu wszystkich punktow umowy ,lacznie z aktami
          notarialnymi -do trzech miesiecy po udostepnieniu lokalu/ ,a i ceny u nich
          jakby normalniejsze.Kontynuuja tylko nieduze budowy w krotkim cyklu/tylko
          niskie budynki/.A co najwazniejsze traktowali klientow jednakowo przed jak i po
          wplacie gotowki.Mimo mojej nawet moze zbytniej dociekliwosci,bez problemu
          udostepnili mi wszystkie dokumenty jakich zazadalem do wgladu /i ksero/ w celu
          potwierdzenia ich wiarygodnosci.Mam nadzieje ,ze mimo zawirowan cenowych nie
          zmienili swojego podejscia do klienta .
        • Gość: Daga Re: uczciwy developer IP: *.koba.pl 03.05.07, 02:14
          Budują teraz na Wawrze.Ładne nieduże bloczki.Wszystkie informacje są na ich
          stronie internetowej. pozdrawiam
          • Gość: dociekliwa Re: uczciwy developer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 08:46
            kto buduje?
    • Gość: sowa Re: uczciwy developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 00:02
      nie wiem kogo polecić, ale na peno wiem na kogo uważać-kupiłam w roku 2000 od
      JWC. Ich konstrukcje budynków i naprawy gwarancyjne to jakieś kpiny, stan
      budynku jest taki, że po 7 latach nadaje się praktycznie do rozbiórki!
    • Gość: sowa Re: uczciwy developer IP: 217.153.97.* 30.04.07, 19:33
      mówiłem, że z JWC cos jest nie tak..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka