Gość: roza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 19:19 no wlasnie gdzie jeszcze mozna kupic mieszkanie w tej ceniew najchętniej na Pradze PD lub Targówku? Czy slyszeliscie coś o PRK7 i inwestycji na Oliwskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Es Re: 5000-5500 m2 IP: *.chello.pl 31.03.07, 20:08 za taką cene to najbliżej w Wołominie Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: 5000-5500 m2 01.04.07, 16:35 sandomierz to jednak lekka przesada :) tam ida za ok 2000 zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barakowoz Re: 5000-5500 m2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 10:31 podniesli cene na 6100 z tego co sie orietuje podobna maja tam budowac nastepny blok okolica srednia ale dobra komunikacja wiec moze rzeczywiscie warto sie zastanowic ..... a co najwazniejsze juz buduja 2 lub 3 pietra juz widac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA PRK7 Re: 5000-5500 m2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 08:35 WYSTRZEGAJCIE SIĘ PRK7 NIERUCHMOŚCI TO SĄ ZŁODZIEJE DZIAŁAJĄCY NA MOCY PRAWA. AKTÓW JEŚLI NIE MUSZĄ NIE PODPISUJĄ BO GRAJĄ NA ZWŁOKĘ. NIE MA Z NIMI UMÓW SŁOWNYCH WSZELKIE UMOWY I PRZEKŁADANIE TERMINU ICH STRONY TRAKTUJCIE ODPOWIEDNIM PISMEM NAJLEPIEJ OSOBIŚCIE LUB POLECONYM I TRZYMAJCIE SIĘ TERMONÓW!!!! WSZYSTKIE SPRAWY WYMAGAJĄ PISEMNEGO POTWIERDZENIA BO BEZ TEGO MOŻECIE MIEĆ PROBLEMY. POZA TYM W BIURZE SPRZEDAŻY I PRAWNIK TO SĄ CH.... WYTRZEGAJCIE SIĘ ICH A JAK ZACZNĄ SIĘ NIEPEWNOŚCI UCIEKAJCIE A ZACZNĄ SIĘ BARDZO SZYBKO. TO JEST FIRMA KTÓREJ NAJWIDOCZNIEJ NIE ZALEŻY NA OPINII. ALE WYBÓR I PRZY OKAZJI ZSZARGANE NERWY DO WAS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Messaro Re: 5000-5500 m2 IP: *.compi.net.pl 22.04.07, 11:12 A ja właśnie kupiłem segmencik w Rembertowie. Nowiutki, do wykończenia. 116m2 powierzchni użytkowej + garaż + 255m2 działki. 530 tys.PLN Więc proszę nie mąććcie człowiekowi w głowie że najbliżej jest w Wołominie za 5-5.5 tys ... ja i tak uważam że sporo dałem bo przecież to gołe ściany i wylewka na podłodze, jeszcze sporo kasy by go wykończyć, pewnie z 90-100 tys ... ja czesałem Rembertów ulica po ulicy, dzień po dniu, i znalazłem wreszcie....więc polecam by częściej udać się w teren i eksplorować dokładnie okolicę szukając budujących się domów...takich jak moja inwestycji nie znajdziecie w gazetach, bo to człowiek budował sobie systemem gospoarczym szeregowiec....przypadkiem znalazłem chodząc po ulicach...polecam taki sposób poszukiwań...czekanie aż coś znajdziecie w internecie/gazetach itd to dawno musztarda po obiedzie i jak tam pojedziecie to już będzie pewnie nieaktualne, bo przecież miliony ślepi patrzą jednocześnie w internet i ścigają się potem kto pierwszy dojedzie do fajnej inwestycji i ją kupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc jak gosc Re: 5000-5500 m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:46 rozumiem Pana ze 5000 za segment to mozna dac, ale to po pierwsze segment, po drugie rembertow. mieszkania ZAWSZE liczone sa inna metoda. a za 550 tys to juz w o wiele blizszych markach mozna kupic prawie 160 m( a moze i nawet udsa sie wynegocjowac elekryczne drzwi garazowe i brame ) wraz z prawie 350 metrami dzialki. opinia moja pochodzi rowniez z osobistych poszukiwan i sprawdzania ofert, ale pol banki to troche za daleko za moim zasiegiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś