Dodaj do ulubionych

VITERRA-STRYJEŃSKICH - komary

22.05.03, 12:39
Kochani sąsiedzi,

W tej sadzawce, która znajduje się obok nas, aż roi się od komarów. Wczoraj wieczorem byłem podziwiać jak
się pną do góry mury naszych domków i tak mnie posiekły, że cały jestem dzisiaj w bąblach.
Z tego co pamiętam, to Viterra obiecała uporządkować teren tej sadzawki, ale na dzień dzisiejszy nic tam się nie
dzieje.
Czy np nie byłoby wskazane, żeby np ziemią z wykopu II etapu Viterra zasypała tą wstrętną wylęgarnię
komarów?.
Będę miał mieszkanie od strony tej sadzawki i obawiam się że w lecie wieczorem nie będę mógł otworzyć okien.

Pozdr.
Koslnik
Obserwuj wątek
    • Gość: Agniecha Re: VITERRA-STRYJEŃSKICH - komary IP: 157.25.43.* 22.05.03, 13:46
      Ale wiele osob wlasnie ze wzgledu na to oczko wodne zdecydowalo sie kupic tam
      mieszkanie. Nie rozumiem dlaczego teraz to negujesz.
      • sej Re: VITERRA-STRYJEŃSKICH - komary 22.05.03, 13:52
        Kupili ze względu na komary? Masochiści czy co?
    • kostnik Re: VITERRA-STRYJEŃSKICH - komary 22.05.03, 15:16
      Cały czas się zastanawiam czemu nijaki Koslnik próbuje się podemnie podszyć. JA
      JESTEM KOSTNIK pisane przez T. Wypisuje jakieś bzdury na temat komarów i inych
      mając nadzieję, że pozostali użytkownicy internetu tego nie zauważą, może tacy
      jak on nie zauważą, ale Ci co potrafią czytać na pewno dostrzega różnicę i nie
      będą moich wypowiedzi traktowali na równi z nijakim Koslnikiem

POZDRAWIAM WSZYSTKICH PORZĄDNYCH

KOSTNIK przez T

koslnik napisał:

> Kochani sąsiedzi,
      >
      > W tej sadzawce, która znajduje się obok nas, aż roi się od komarów. Wczoraj
      wi
      > eczorem byłem podziwiać jak
      > się pną do góry mury naszych domków i tak mnie posiekły, że cały jestem
      dzisiaj
      > w bąblach.
      > Z tego co pamiętam, to Viterra obiecała uporządkować teren tej sadzawki, ale
      na
      > dzień dzisiejszy nic tam się nie
      > dzieje.
      > Czy np nie byłoby wskazane, żeby np ziemią z wykopu II etapu Viterra zasypała
      t
      > ą wstrętną wylęgarnię
      > komarów?.
      > Będę miał mieszkanie od strony tej sadzawki i obawiam się że w lecie
      wieczorem
      > nie będę mógł otworzyć okien.
      >
      > Pozdr.
      > Koslnik
      • Gość: gość Re: VITERRA-STRYJEŃSKICH - komary IP: 62.233.207.* 23.05.03, 10:05
        A jednak komary to realny problem. Viterra rzeczywiście miała uporządkować
        teren, a w tej chwili wygląda to tragicznie: bagienko pełne śmieci i z boku
        urocza rupieciarnia bezdomnego. Niezły kontrast z mieszkaniami za tyle kasy!!!
        Dziękujemy Ci, Viterro!
        • Gość: fusy Re: VITERRA-STRYJEŃSKICH - komary IP: *.telkab.pl / 10.0.4.* 24.05.03, 09:56
          Obława! Obława! Na młode komary obława!
          Na te dzikie, zapalczywe, w gęstym lesie wychowane!
          Krąg śniegu wydeptany! W tym kręgu plama krwawa!
          Ciała komarze kłami lokatorów szarpane!
    • Gość: McKomar to naprawde koszmar IP: *.acn.waw.pl 23.05.03, 21:55
      To naprawde koszmar - mojemu psu komar odgryzl wczoraj glowe.
      • Gość: pies Re: to naprawde koszmar IP: *.acn.waw.pl 24.05.03, 06:55
        tak, tak, tak - co ja teraz zrobię bez głowy... chyba będę pisał kretyńskie
        posty na forum...
        • Gość: głowa psa Re: to naprawde koszmar IP: *.telkab.pl / 10.0.4.* 24.05.03, 09:44
          nie jest tak źle...
    • Gość: Zico Re: VITERRA-STRYJEŃSKICH IP: krecik:* / 192.168.2.* 27.08.03, 08:29
      Witam wszystkich przyszłych sąsiadów VitaPark. Podzielam propozycje okien od
      wewnątrz sosna polakierowana lakierem bezbarwnym.Mam propozycje dla Was
      wszystkich wypowiadajmy się na jednej stronie a nie wsród innych mieszkańców
      ponieważ trzeba się szukać pod różnymi tytułami i mieć kilka wątków w
      ulubionych np jeden z nich to VITERRA-STRYJEŃSKICH- KOLOR OKIEN I BALKONY inny
      z kolei Viterra Stryjeńskich inny Viterra i w ten sposób ciągle trzeba się
      szukać wsród wątków innych mieszkańcy z innych osiedli i innych developerów i
      spółdzielni.Ja mam np. cztery strony w ulubionych o VitaParku.Nie lepiej abyśmy
      mieli jeden wszyscy? Ułatwiło by to napweno sprawę poszukiwania wątków wsród
      mieszkańców innych osiedli.Proponuje dla wszystkich zaczęty już "Viterra
      Stryjeńskich".Co Wy na to.Włąśnie wchodzę na ten wątek.Acha byłem wczoraj na
      budowie w II etapie stoją piwnice w A1,A2,A3,A4 W I etapie widziałem balkony i
      okna podbno zaczynają tynki wewnątrz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka