Dodaj do ulubionych

Mostostal Export Development ul.Odkryta

23.07.03, 08:52
Witam,
Chcę kupić mieszkanie (kawalerkę) u developera Mostostal Export Development
(ul. Okryta/Tarchomin). Może ktoś z Was już tam mieszka?Może ktos kupił
mieszkanie w budynku nr 6? Czy wynegocjowaliście coś z wyjsciowej ceny?Jak
wyglada sprawa z miejscami naziemnymi,czy jest ich wystrczajaca ilość?(ceny w
parkingu podziemnym i garaży powalaja na ziemię,ponad 25 tys. zł!!!)Czy
mieliscie opóźnienia w terminie oddania budynku do użytku?Jaki jest czynsz?
Jak sie mieszka?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: grad Re: Mostostal Export Development ul.Odkryta IP: *.mst.gov.pl 23.07.03, 10:02
      parr napisał:

> Witam,
      > Chcę kupić mieszkanie (kawalerkę) u developera Mostostal Export Development
      > (ul. Okryta/Tarchomin). Może ktoś z Was już tam mieszka?Może ktos kupił
      > mieszkanie w budynku nr 6? Czy wynegocjowaliście coś z wyjsciowej ceny?Jak
      > wyglada sprawa z miejscami naziemnymi,czy jest ich wystrczajaca ilość?(ceny w
      > parkingu podziemnym i garaży powalaja na ziemię,ponad 25 tys. zł!!!)Czy
      > mieliscie opóźnienia w terminie oddania budynku do użytku?Jaki jest czynsz?
      > Jak sie mieszka?
      >
      >
      > pozdrawiam

A tam są kawalerki z balkonami czy bez? Bo jak bez to zapomniej - klaustrofobia
      murowana. Miejsca do parkowania mało, ceny garaży wysokie ale ludzie wykupią,
      miejsca parkingowe będą tańsze ale za parę lat (tak było w inwestycji na
      Światowida). Developer buduje całkiem znośnie i mieszka się też OK (ale mam
      doświadczenie ze 100mkw plus 40 mkw tarasu, a nie kawalerki). Sprawdź widok z
      okna i poziom hałasu [od strony pętli MZK] - w mniejszym mieszkaniu to bardzo
      ważne.
      • Gość: rr Re: Mostostal Export Development ul.Odkryta IP: *.acn.pl 23.07.03, 18:46
        Szukałem, szukałem i nic innego w tej cenie nie znalazłem. Chętnie bym już
        podpisał umowę, ale trochę się przstraszyłem przyszłej ulicy pod oknami i
        (chyba ciemnych mieszkań), njbrdziej wspólnych balkonów (jakieś dziwne
        przepierzenie z dziurami). Może ktoś rozwieje moje możliwości? A może utwierdzi
        mnie w wątpliwościach?
        • parr Re: Mostostal Export Development ul.Odkryta 24.07.03, 08:57
          Gość portalu: rr napisał(a):

> Szukałem, szukałem i nic innego w tej cenie nie znalazłem. Chętnie bym już
          > podpisał umowę, ale trochę się przstraszyłem przyszłej ulicy pod oknami i
          > (chyba ciemnych mieszkań), njbrdziej wspólnych balkonów (jakieś dziwne
          > przepierzenie z dziurami). Może ktoś rozwieje moje możliwości? A może
          utwierdzi
          >
          > mnie w wątpliwościach?

No własnie.Co to za ulica która w tej chwili jest budowana.Wyglada jak
          dojazdówka do blków Inwestprojeku,Teklinka i Mostostalu.Boje sie ze bedzie tez
          łaczyć akacje i z ul.Odkrytej samochody będa jeździć pod oknami.

pzdr
          • Gość: grad to może Faelbet? IP: *.mst.gov.pl 24.07.03, 11:36
            parr napisał:

> Gość portalu: rr napisał(a):
            >
            > > Szukałem, szukałem i nic innego w tej cenie nie znalazłem. Chętnie bym już
            >
            > > podpisał umowę, ale trochę się przstraszyłem przyszłej ulicy pod oknami i
            > > (chyba ciemnych mieszkań), njbrdziej wspólnych balkonów (jakieś dziwne
            > > przepierzenie z dziurami). Może ktoś rozwieje moje możliwości? A może
            > utwierdzi
            > >
            > > mnie w wątpliwościach?
            >
            > No własnie.Co to za ulica która w tej chwili jest budowana.Wyglada jak
            > dojazdówka do blków Inwestprojeku,Teklinka i Mostostalu.Boje sie ze bedzie
            tez
            > łaczyć akacje i z ul.Odkrytej samochody będa jeździć pod oknami.
            >

Chcesz spokoju to kup w Faelbecie (zaraz obok, na Grzymalitow) - zostaly
            wprawdzie tylko partery i nie jest tak tanio jak w Mostostalu ale nie ma nic za
            darmo. Za cisze i spokoj sie placi. Tam juz nic wiecej nie wybudują.
            • parr Re: to może Faelbet? 24.07.03, 13:31
              Gość portalu: grad napisał(a):

> parr napisał:
              >
              > > Gość portalu: rr napisał(a):
              > >
              > > > Szukałem, szukałem i nic innego w tej cenie nie znalazłem. Chętnie by
              > m już
              > >
              > > > podpisał umowę, ale trochę się przstraszyłem przyszłej ulicy pod okna
              > mi i
              > > > (chyba ciemnych mieszkań), njbrdziej wspólnych balkonów (jakieś dziwn
              > e
              > > > przepierzenie z dziurami). Może ktoś rozwieje moje możliwości? A może
              >
              > > utwierdzi
              > > >
              > > > mnie w wątpliwościach?
              > >
              > > No własnie.Co to za ulica która w tej chwili jest budowana.Wyglada jak
              > > dojazdówka do blków Inwestprojeku,Teklinka i Mostostalu.Boje sie ze bedzie
              >
              > tez
              > > łaczyć akacje i z ul.Odkrytej samochody będa jeździć pod oknami.
              > >
              >
              > Chcesz spokoju to kup w Faelbecie (zaraz obok, na Grzymalitow) - zostaly
              > wprawdzie tylko partery i nie jest tak tanio jak w Mostostalu ale nie ma nic
              za
              >
              > darmo. Za cisze i spokoj sie placi. Tam juz nic wiecej nie wybudują.

Partery bez balkonu.Nie dla mnie.

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka