ulalka 13.10.02, 12:03 w imieniu Martuchy i swoim :-))))) wszystkich uczestnikow poprawin u Iwusi, dnia 12/października 2002 :-))))))))) duza buzka dla wszystkich ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: pozdrawiam serdecznie :-))))))))))))))))))))) 14.10.02, 07:16 witaj ulalka!!!:),..pamiętasz co ci obiecałem??:))hehe Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: pozdrawiam serdecznie :-))))))))))))))))))))) 14.10.02, 08:03 Cześć Wam w ten dziadowski poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pozdrawiam serdecznie :-))))))))))))))))))))) 14.10.02, 11:05 Tygrysiatko Ty ;-))))) heh.. czy nic nie znaczy dla Ciebie fakt, ze ja tez tygrys, choc zodiakalny, z Chin?? ;-))) nie rob mi numera, proszemm :-)))* Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: pozdrawiam serdecznie :-))))))))))))))))))))) 14.10.02, 09:26 ulalka napisała: > w imieniu Martuchy i swoim :-))))) wszystkich uczestnikow poprawin u Iwusi, > dnia 12/października 2002 :-))))))))) duza buzka dla wszystkich ;-)))) Co prawda mnie te pozdrowienia nie dotycza :( ale masz calusy i odemnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: pozdrawiam serdecznie :-))))))))))))))))))))) IP: *.chello.pl 14.10.02, 09:35 Tygrysek, tylko zadnych numewow Ulalce nie rob, bo sie obrazi. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: pozdrawiam serdecznie :-))))))))))))))))))))) 14.10.02, 09:37 witaj Martusiu! hehe..już ja jej zrobie numer!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: pozdrawiam serdecznie :-))))))))))))))))))))) 14.10.02, 10:53 robsonick napisał: > Co prawda mnie te pozdrowienia nie dotycza :( ale masz calusy i odemnie ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś