poczesia 12.12.07, 10:52 Rozpatruje kupno nowego mieszkania na Sluzewcu niedaleko Galerii Mokotow-jak sie tam mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiatek Re: Sluzewiec Przemyslowy 12.12.07, 12:10 a widzisz tam jakieś mieszkania? :)) pytasz chyba o inwestycje przy Obrzeźnej a tam są na razie magazyny i biura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K0pytko Re: Sluzewiec Przemyslowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:25 Dwa minusy: 1. Niemiłosierne korki w godzinach 8-10 i 16-18 kiedy zapełniają się i wyludniają pobliskie biurowce (których wciąż przybywa). 2. Po 18. te okolice zamieniają się w pustynie. Nic tam nie ma poza biurowcami. Poza godzinami ich pracy, życie w tej okolicy zamiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sluzewiec Przemyslowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:27 To zamierające życie to o Galerii Mokotów która właśnie tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
the-observer Re: Sluzewiec Przemyslowy 12.12.07, 12:51 mi nie przeszkadza brak wiekszego ruchu osobowego po zamknieciu biur. jak chce odpoczac po pracy to spokoj jest wlasnie tym, czego potrzebuje. a jezeli mam ochote na wyjscie, to i tak jade do centrum. nie bawia mnie osiedlowe bary i knajpki. uslugowo bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Sluzewiec Przemyslowy IP: *.chello.pl 12.12.07, 21:17 Ja tam mieszkam i nie narzekam :)i dodam , że blisko na ursynów i do Piaseczna gdzie jeżdżę do drugiej pracy. Ok.15.00 da się przejechać bez kłopotów. Później- to jak cała Wawa- wszystko stoi.... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś