Dodaj do ulubionych

Nie oszukujcie się

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 14:48
Tak jak na całym świecie także i u nas nie wszystkich jest i będzie stać na
mieszkanie. Musicie polubić mieszkanie z teściową za ścianą albo mocniej
ścisnąć pośladki i wziąć się do roboty - zarobić więcej albo emigrować. Bo
nikogo nie namawiam na bandyckie kredyty. Śmiać się chce czytając wasze posty
wypełnione pobożnymi życzeniami spadków cen. Rynek nie słucha płaczącej
większości, ceny rosnąć nie będą ale dla większości z was to niewielka
pociecha. Do roboty lenie siedzące na forum całe dnie i gadające o spadkach
cen. No chyba że grucha przy teściowej jest taka inspirująca;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Nie oszukujcie się IP: *.centertel.pl 09.02.08, 14:52
      Co za wulgarny tekst. Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to
      skorzystaj z tej szansy i zamilcz.
      • Gość: ccc ty nie skorzystałaś;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 14:54
        • Gość: Magda Kretyński tekst IP: *.centertel.pl 09.02.08, 15:04
          Przynajmniej mam odwage podpisać sie dwa razy swoim imieniem. Twój
          tekst jest merytorycznie pozbawiony jakiegokolwiek sensu, brak w nim
          argumentow, taki bełkot. Administrator powinien się wziąść za to
          forum bo straszny chlew tu się robi, do czego się dobitnie
          przyczyniłeś.
          • Gość: ccc dlaczego kretyński? był tylko tytuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 15:06
            a text powyżej niestety nie jest mój, ale prowokacja udana
          • Gość: StaryBiednyRencist Magdo - "wziąć", nie "wziąść" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 15:10
            Jeśli chcesz mnie pouczać w sprawie stylu wróć do szkoły, o ile ją skończyłaś, i
            naucz się ortografii. Takie błędy dyskwalifikują.
            Kolejna sprawa- to forum nigdy nie było i nie będzie miało charakteru
            informacyjnego, 90% postów to osobiste wynurzenia i przemyślenia. I tak
            potraktuj mój tekst. Brak ci (celowo z małej litery) zarówno dystansu do siebie
            jak i rzeczywistości, i nie potrafisz brutalnie i krytycznie spojrzeć na wzorce
            przewijające się wśród forumowiczów. Mimo wszystko pozdrawiam i życzę czerpania
            informacji z innych źródeł.
            Marcin
            • steady_at_najx Re: Magdo - "wziąć", nie "wziąść" 09.02.08, 15:24
              >Brak ci (celowo z małej litery)

Magda, olej gnoja, nie warto. Szkoda czasu na dyskusje ze sfrustrowana miernota.
              • Gość: StaryBiednyRencist twoje posty to szczyt frustracji, poczytaj je:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:22
                cały czas płaczesz, narzekasz, wieszczysz spadki i licytacje komornicze.
                Nabijanie się z takich ciołków jest nawet zabawne, szczególnie, jak wywołuje
                tyle odpowiedzi:) Buziaczki.
                • Gość: hahahahahahahahaha Re: twoje posty to szczyt frustracji, poczytaj je IP: 193.201.167.* 11.02.08, 09:55
                  zrozum baranie ze wiekszosc ludzi z tego forum stac na mieszkanie
                  nawet i za 15 tys za metr!! ale po co tyle placic jesli to jest
                  warte 6tys?
                  Chcesz to lec kup kilka mieszkan pod inwestycje zobaczymy jak na tym
                  wyjdziesz.
                  • mufffa Re: twoje posty to szczyt frustracji, poczytaj je 20.02.08, 00:36
                    z pewnością stać nawet na 20k/m2 :)))

jak o_pier_do_lą dwa koty po milion :)) (parafraza)

widać to szczególnie po sposobie myślenia:

"kredyt na całe życie", "przez 30 lat pętla na szyji", "wolę jeździć
                    na wczasy czy pójść do kina"

ache krezusi, Ci to mają problemy! :)))
            • heheheheh Re: Magdo - "wziąć", nie "wziąść" 09.02.08, 15:25
              Marcinku jeden błąd: na rynku o tym co się dzieje decyduje właśnie większość ;)
              Pewnie kupiłeś gdzieś mieszkanie po topie i nie możesz wyskoczyć teraz biedaku
              • Gość: StaryBiednyRencist wcale nie kupowałem:), temacik up:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:20
            • zlosliwy_krasnoludek Re: Magdo - "wziąć", nie "wziąść" 09.02.08, 16:08
              > Jeśli chcesz mnie pouczać w sprawie stylu wróć do szkoły, o ile ją
              > skończyłaś

Na szczęście skończyłam. Aczkolwiek jak się czyta twoje posty, to
              odnoszę wrażenie, że nie jest to konieczne, aby się udzielac na tym
              forum.

> Kolejna sprawa- to forum nigdy nie było i nie będzie miało
              > charakteru informacyjnego, 90% postów to osobiste wynurzenia i
              > przemyślenia.

Jeśli potrzebujesz kogoś, kto słuchałby twoich osobistych wynurzeń
              to może znajdź sobie przyjaciela, albo umów się na wizytę do
              psychologa (nie, zebym sugerowała, ze potrzebujesz ;D)

>Brak ci (celowo z małej litery)

Zlewa mi to

> nie potrafisz brutalnie i krytycznie spojrzeć na wzorce
              > przewijające się wśród forumowiczów

Osoba która kończy swój post tekstem "No chyba że grucha przy
              teściowej jest taka inspirująca" nie jest dla mnie żadnym wzorcem.
              Można dyskutować na forum czy ceny wzrosną czy spadną (choć
              osobiście nie widzę w tym żadnego sensu bo obie strony okopały się
              na swoich pozycjach), ale styl (a raczej jego brak) w jaki to
              zrobiłeś bardzo mierzi.
              • Gość: StaryBiednyRencist ale błędy robisz, kiepska szkoła:O) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:19
            • Gość: Ortograf Re: Magdo - "wziąć", nie "wziąść" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:48
              Nie przejmuj się. Kretyni zwykle czepiają sie literówek, przecinków
              itd, bo ich ptasie móżdżki nie są w stanie nic ponad to ogarnąć.
              A po za tym po co odpowiadac i żywić trolla.
              • Gość: StaryBiednyRencist przypominam, że dyskutujemy już na dole wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:51
                pozdrawiam strażnika społecznego intelektu
          • Gość: mgg Re: Kretyński tekst IP: *.aster.pl 09.02.08, 19:18
            bez urazy, ale jaka to odwaga podpisać się imieniem? Co tu kogo
            interesuje czyjeś imię? Myślisz że jesteś jedną magdą na świecie?
          • mufffa Re: Kretyński tekst 20.02.08, 00:31
            ho ho , zaiscie rycerska ta odwaga...

ja moczę majty na samą myśl , aby podpisać się imieniem... brrr...

wyrazy uznania :)
    • zyski_na_papierze inwestorze dłuuuuuuuuuuuuuuugoterminowy 09.02.08, 15:40
      tiny.pl/lc45P.S.
      wyluzuj, są rzeczy ważniejsze w życiu niż strata kilkudziesięciu tysięcy, nawet
      niż trauma pomrzonkowa.
      Jak już puszczasz to może upij się czy coś.

• zyski_na_papierze Re: inwestorze dłuuuuuuuuuuuuuuugoterminowy 09.02.08, 15:55
        zyski_na_papierze napisał:

> tiny.pl/lc45P.S.

tiny.pl/lc45
        • Gość: StaryBiednyRencist jak mogłem inwestować, skoro nic nie kupowałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:16
          a obecne/byłe/przyszłe ceny mnie nie interesują. Jestem tylko waszym sumieniem:)
          • zyski_na_papierze Re: jak mogłem inwestować, skoro nic nie kupowałe 09.02.08, 19:41
            Gość portalu: StaryBiednyRencist napisał(a):
            > jakieś tam brednie

za godzinę skończy się aukcja:
            allegro.pl/item307184104__pokemon_bluza_z_kapturem_.html#photo
            przejdzie ci koło nosa, a wyglądasz na takiego który musi to mieć. LEĆ!
            • Gość: StaryBiednyRencist dzięki, ale za godzinę to już sprzedaję obwarzanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:42
              na Starówce, zapraszam, świetny wypiek
              • zyski_na_papierze Re: dzięki, ale za godzinę to już sprzedaję obwar 09.02.08, 19:55
                > na Starówce

no to zwijaj się już.
                • Gość: StaryBiednyRencist moment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 20:03
                  muszę się jeszcze przeczesać, inaczej biznes źle idzie
            • Gość: StaryBiednyRencist dopiero spojrzałem na aukcję, dzięki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:45
              marzyłem o takiej bluzie:) musiałeś stracić sporo czasu szukając dla mnie tej
              aukcji:) Dzięki raz jeszcze. A myślałem, że na tym forum nikt mnie nie lubi...
              • zyski_na_papierze Re: dopiero spojrzałem na aukcję, dzięki:) 09.02.08, 20:04

> marzyłem o takiej bluzie:) musiałeś stracić sporo czasu szukając dla mnie tej
                > aukcji:) Dzięki raz jeszcze. A myślałem, że na tym forum nikt mnie nie lubi...

drobiazg. Ale idź już na tę starówkę.... ew. zmień nicka, tak całe pół dnia pod
                jednym nadajesz?
                • zyski_na_papierze kivorek? Tyż ładnie 09.02.08, 20:29
                  • mufffa Re: kivorek? Tyż ładnie 20.02.08, 00:42
                    zyski a ciebie to już o tych gruch totalnie sfazowało - zakładasz
                    dziesiątki bliźniaczych wątków, odpwowiadasz sam sobie, nawet
                    ostatnio kłócisz się sam z sobą :))))

lecz się chłopie, nawet jak nie wierzysz w efekty, nadzieja
                    pomaga :))) najwyżej zmów paciórek ;)
          • steady_at_najx Re: jak mogłem inwestować, skoro nic nie kupowałe 09.02.08, 20:08
            > a obecne/byłe/przyszłe ceny mnie nie interesują. Jestem tylko waszym sumieniem:

nie jestes zadnym sumieniem. Wylacznie zwyklym forumowym gnojem.
            • mufffa Re: jak mogłem inwestować, skoro nic nie kupowałe 20.02.08, 00:43
              i to jakim parszywym! Wyśmiewa spadki! Podłe bydle! :)))
    • Gość: StaryBiednyRencist a temat na samą górkę:) Hurra!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:17
      • Gość: Magda I z czego się cieszysz? IP: *.centertel.pl 09.02.08, 19:22
        Jakbym ja popełniła taki beznadziejny, pusty tekst, to modłabym się
        żeby jak najszybciej zszedł z topu.
        • Gość: Magda Znowu literówka IP: *.centertel.pl 09.02.08, 19:24
          Modliłabym się
          • Gość: StaryBiednyRencist nie bądźmy drobiazgowi, pora do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:28
            sprzedaż pańskiej skórki nie wybiera.
        • Gość: StaryBiednyRencist ty szydełkujesz, ja podbijam posty-taka praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:26
          Tak poważnie - lubię odkrywać w ludziach pokłady agresji pod tymi
          uśmiechniętymi buźkami. Wnioski przydatne a metodologia tańsza niż ankieta. Tak
          trudno zrozumieć? Popatrz, ile razy odpowiedziałaś i ile czasu na to poświęciłaś.
          • Gość: Magda Re: ty szydełkujesz, ja podbijam posty-taka praca IP: *.centertel.pl 09.02.08, 19:33
            Twój post świadczy o tobie, nie wiem czy masz szczególe powody żeby
            czuć się lepiej niż ludzie w ktorych rzekomo odkrywasz te pokłady
            agresji. Możesz się podniecać faktem, że poświęcam ci mój cenny
            czas, ale zauważ, że rozmowa pod twoim wątkiem jest o niczym, a
            napewno nie o czymkolwiek związanym z tematem forum. Ale cóż, jaki
            wątek taka dyskusja pod nim. Moim zdaniem się skompromitowałeś.
            • Gość: StaryBiednyRencist podobnie jak pod całą resztą wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:41
              wszystkie są o niczym, przejrzyj je uważnie:). Używasz zbyt emocjonalnych
              stwierdzeń, jak na forum. Coś musiało Cię chyba dotknąć... To chyba ta
              ortografia, tak szybko poprawiłaś literówkę...
              To musi boleć - zrobić błąd a potem wstydzić się patrząc, jak inni go komentują
              albo używają jako cytatu w temacie. Opowiedz mi o tym, nie oszczędzaj mnie,
              jestem biednym omylnym żuczkiem i spędzam czas tutaj tylko dla poprawy waszego
              samopoczucia i podbudowania ego. Dlatego, jak zauważyłaś, nie komentuję twoich
              opinii o mnie i tym poście:). Cieszy mnie jednak zainteresowanie, jakie mu
              poświęcasz.
              Gdybyś jednakże poświęciła odrobinę więcej uwagi mojej pierwszej wypowiedzi, być
              może (ale ze mnie optymista)...ale to innym razem, obwarzanki stygną..
              • Gość: Magda Re: podobnie jak pod całą resztą wątków IP: *.centertel.pl 09.02.08, 20:39
                > To musi boleć - zrobić błąd a potem wstydzić się patrząc, jak inni
                > go komentują albo używają jako cytatu w temacie.

ehehehe Moja reputacja na forum jest mi obojętna, w szczególności
                twoje zdanie o mnie. Zobacz, ze pod twoim wątkiem nie ma sensownych
                komentarzy. To jest wątek nastawiony na ubliżanie a nie na
                merytoryczna dyskusję.
        • Gość: StaryBiednyRencist a te Twoje z wynurzeniami o kupnie nie są puste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 20:09
          popełnione pod różnymi nickami, nie wnoszące nic na forum, będące swoistą formą
          terapii. Ty też powinnaś chyba poszukać przyjaciółki do zwierzeń, a nie pytać
          obcych ludzi, czy dobrze robisz.
          • Gość: Magda Re: a te Twoje z wynurzeniami o kupnie nie są pus IP: *.centertel.pl 09.02.08, 20:27
            Widzę, że mnie pamiętasz, jestem zaszczycona lol. To jest forum
            Developerzy Warszawa, ja kupuje mieszkanie, chciałam poznać opinię
            innych. Czym kierowałeś się ty zakładając swój wątek, pełen
            wulgaryzmów i nieprzyjemnych, ubliżających innym tekstów, tego nie
            wiem.
          • Gość: jarek Re: a te Twoje z wynurzeniami o kupnie nie są pus IP: *.wro.vectranet.pl 09.02.08, 20:32
            mi sie podoba twój styl :)
            • gabryella Re: a te Twoje z wynurzeniami o kupnie nie są pus 10.02.08, 11:33
              1:0 dla Rencisty :D, Magda wyluzuj, jakbym kupiła teraz mieszkanie
              albo co gorsza była przed kupnem też pewnie żyłabym w stresie,
              jednak to forum nie jest dla mnie wrocznią co i kiedy trzeba
              kupować, moja decyzja byla inna i zapadła już kilka lat wstecz.
              Jestem tu jak wiekszość by popatrzeć na szamocące się biedne ofiary
              reklam, deweloperów i tabloidów, po raz kolejny utwierdzając się w
              słuszności swoich racji i poczynań, że jednak nie idę w tym samym
              kierunku co bezmyślne stado, czego i Tobie i reszcie życzę.
              • misia12347 Re: a te Twoje z wynurzeniami o kupnie nie są pus 10.02.08, 14:07
                A gdzie ja napisałam, że to forum jest dla mnie wyrocznią? Ale widzę
                co się tutaj dzieję, straszny syf się tu zrobił, teksty o "waleniu
                gruchy przy teściowej" są na porządku dziennym i nic nie poradzę że
                mnie to odrzuca. To forum zostało opanowane przez garstkę
                frustratów, którzy zrobili z niego bagno, nie ma miejsca na sensowną
                dyskusję.
    • Gość: . Re: Nie oszukujcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 21:45
      .
      • Gość: xxx Re: Nie oszukujcie się IP: 195.90.102.* 12.02.08, 10:15
        Wszystkie Magdy to wariatki, przynajmniej tych kilka ktore znam a
        szczegolnie jedna:) buhahahahha
        • byledourlopu Re: Nie oszukujcie się 12.02.08, 10:55
          moja siostra -Magda- jest cuuuudnnna :*

rzeczywiście forum schodzi na psy , choć często śmieszą mnie
          dyskusje mufffy (pomijając te o waleniach)

ps Magda nie warto psuć sobie nerwów
    • Gość: . Re: Nie oszukujcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 22:38
      brednie
    • Gość: . Re: Nie oszukujcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 23:20
      .
      • zyski_na_papierze podbijaj podbijaj te wątki 19.02.08, 23:57
        Gość portalu: . napisał(a):
        > .

widzę, że jakaś zmasowana akcja. Na wieść, że podbijasz masowo i bezsensownie
        wątki na forum, tłum angoli i hiszpanów, już do nas bez opamiętania leci, po to
        by to wszystko wykupić.... łojezu - cenę podbijaj w trymiga...

• zyski_na_papierze Re: podbijaj podbijaj te wątki 19.02.08, 23:58
          zyski_na_papierze napisał:

> widzę, że jakaś zmasowana akcja

swoją drogą to taka akcja wiele mówi :-P
          • Gość: WieszKto lecz się, podbijam dla zabawy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 23:43
    • mufffa Re: Nie oszukujcie się 20.02.08, 00:29
      i znowu będzie na mnie! :)
      • Gość: . nie histeryzuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 23:12
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka