Gość: domuszukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 17:19 Witam, ktos z Was zna? Kupil? Lokalizacja dobra??? pozdrawiam, Szukacz Domu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: womysia Re: www.wwwconstruction.pl Zwolenska 58 IP: 83.238.7.* 26.02.08, 17:29 mysle, ze to zalezy od ceny... ile taki blizniak kosztuje i jaki to metraz, no i ile mkw ma dzialka? wawer sie powoli cywilizuje i jesli cena niska, to moze byc dobry wybor, pamietaj tylko ze to pewnie standard wawerski - czyli z zewnatrz wykonczony, w srodku wszystkie instalacje do polozenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzukaczDomu Re: www.wwwconstruction.pl Zwolenska 58 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 18:46 Chca za to 767 000 pln - 165 m.kw. dziala 370 ale dom ladny, duze okna, etc. Oczywiscie stan surowy zamkniety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukacz Re: www.wwwconstruction.pl Zwolenska 58 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 18:01 Nikt nie zna??? Moze jest tu ktos kto wczesniej kupil Sloneczna Polane I ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukacze Re: www.wwwconstruction.pl Zwolenska 58 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: www.wwwconstruction.pl Zwolenska 58 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 12:08 Ja kupiłem. Jeśli chodzi o developera to jest w miarę OK - póki co nie miałem żadnych zatargów. BTW - założyłem forum przyszłych mieszkańców osiedla (dostęp tylko dla zarejestrowanych użytkowników) pod adresem: groups.google.com/group/slonecznapolana2 Jeśli jesteś przyszłym mieszkańcem, tj. kupiłeś tam dom, to zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: www.wwwconstruction.pl Zwolenska 58 IP: *.eranet.pl 05.07.08, 14:38 zgodzę sie z państwem ze developer jest OK bo jest stara sie aby wszystko było na osiedlu SŁONECZNA POLANA2 tak jak należy zgodnie z projektem z certyfikatami na materiały itd.... ale jest jeden szkopuł patrzcie co kupujecie???? jaki materiał używają nie z dokumentacji tylko na obiekcie bo developer nie jest w stanie wszystkiego upilnować ....... wiem co mowie ....znam to a na tej budowie jest wiele takich uchybień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swqa Re: www.wwwconstruction.pl Zwolenska 58 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 14:17 szeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: www.wwwconstruction.pl Zwolenska 58 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:11 aaaa Odpowiedz Link Zgłoś